Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar kizlrrrrr tertemiz bir negatif alip buralara dustum yas 27 bugun erken gebelik testi yaptim bat22ydi negatif cikti .Bana gelecek aya kur onerin.3ay akisina biraktim olmadi 4 ayda negatifte.İnsallah gelecek aya.Esimdede bende de sorun yok oncelikle bunu deyim.

Aynen ben de 4 aydır negatifi görüyorum ve doktor hiçbir sorun yok dedi. Agnucaston kullanıyorum kolaylaştırsın diye verdi doktor. Hayıt çayının hapıymış. Ovulasyon testi sipariş ettim. Hurma,kuru incir aldım. Siz de öğretmendiniz galiba. Umarım eğitim öğretime ara verilmişken başarabiliriz.

kızlar korkmuyormusunuz salgından bana doktor hamile kalmayı ertele dedi. çok üzgünüm ya tamda bugün yumurtlama dönemimdi.

Hurma kuru incir kur olarak mi acaba?

Benim de aklımı çok kurcalıyor hatta eşime dedim ertelesek mi diye ama zaten 10 ay oldu hamile kalamadım hiç şimdi olacağı olur ben engel olmak istemiyorum eşim de Rabbim nasip ederse biz de daha çok dikkat ederiz inşallah bi sıkıntı olmaz dedi

esınle aynı fıkırdeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…