- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.741
- 37
Hosgeldincnm batin nezamanBende geldim bende Dasmeer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldincnm batin nezamanBende geldim bende Dasmeer
9 nisan canımHosgeldincnm batin nezaman
Canım klomen yumurtalarının daha kaliteli olmasını sağlıyor, aynı zamanda daha fazla yumurtlamanı sağlıyor, nasıl erkeklerde sperm vardır ama hızı ve sayısı yetersiz ve kalitesiz olduğunda döllenemiyorsa yumurtan da kalitesiz ve gelişimi iyi olmazsa hamile kalamıyorsun diye klomen kullanıp sağlıklı yumurtalar elde etmeye çalışıyorsunKızlar benim merak ettiğim şu yumurtan normalde kendiliğinden çatlıyorsa klomen kullanmaya gerek varmı ben anlamadım bu klomen olayını
İyi geceler kuzum beni de ekler misin 9 nisanMarttan umudu kesenler buraya
Bismillahirrahmanirrahim,
Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin diyerek başlıyorum basligimiza.
moonandstar bat 2nisan
@bsr0745 bat 7nisan
@smu bat 12nisan
@Merveayaz11 bat 7 nisan
@Masalmina bat 14nisan
@Guuunisigi bat 11 12nisan
ekledim cnmİyi geceler kuzum beni de ekler misin 9 nisan
ekledim hayırlısı olsunVe ben de marttan kırmızı kart yedim umutlar nisana kaldı bat 16 nisan. Ovulasyon testi sipariş ettim.
Daha önce klomen kullanmıştım fakat büyüyüp te catlamayan yumurtalar kiste dönüştü bende catlatma iğnesi olduğum halde biraz kaygılandım neyseki sorun olmadı kendiliklerinden kayboldular geri. Bir ara da yara olmustu ıkı ay hayıt kullandım o da kendiliğinden geçti cok şükür. Biri bitiyor biri baslıyor kadınların hali ah ahKızlar benim merak ettiğim şu yumurtan normalde kendiliğinden çatlıyorsa klomen kullanmaya gerek varmı ben anlamadım bu klomen olayını
Hayırlısı olsun canım, Sıkma canını herşey düzelir İnşallah, sıkıntılı günler herkesin başında, geçmişini bilmiyorum ama eğer sen de hamile kalmak için uğraşıyosan bence korunma bu dönemde, kendi haline bırak, Allah nasip ederse olsun, kısmetiyle gelir iyi olur bence
Bende bugün cok korkmaya bSladım acık ası evden cıkmıyo Rum zaten doktora da gitmeye korkarız artık yine de akışına bıraktım Rabbim ne dilerse o olur
Bakalim benim topigimde kaç hamile cikacak
yarına bekliyorum cnmSen regl oldun mu canım
yarına bekliyorum cnm
Senneduurmdasin
erkencisin sen hadibakalimYumurtlama oldu olacak değerlendirmeye çalışıyorum canım
yarına bekliyorum cnm
Senneduurmdasin
erkencisin sen hadibakalim
akinti bende hep olan birsey cnmHsg den 8 gün geçti akıntım oluyor hâlâ sende kaç gün olmuştu
akinti bende hep olan birsey cnm
Hsgye ozel akinti naisl oluyorki