Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim merak ettiğim şu yumurtan normalde kendiliğinden çatlıyorsa klomen kullanmaya gerek varmı ben anlamadım bu klomen olayını

Kızlar benim merak ettiğim şu yumurtan normalde kendiliğinden çatlıyorsa klomen kullanmaya gerek varmı ben anlamadım bu klomen olayını
Canım klomen yumurtalarının daha kaliteli olmasını sağlıyor, aynı zamanda daha fazla yumurtlamanı sağlıyor, nasıl erkeklerde sperm vardır ama hızı ve sayısı yetersiz ve kalitesiz olduğunda döllenemiyorsa yumurtan da kalitesiz ve gelişimi iyi olmazsa hamile kalamıyorsun diye klomen kullanıp sağlıklı yumurtalar elde etmeye çalışıyorsun

Ve ben de marttan kırmızı kart yedim umutlar nisana kaldı bat 16 nisan. Ovulasyon testi sipariş ettim.

Daha önce klomen kullanmıştım fakat büyüyüp te catlamayan yumurtalar kiste dönüştü bende catlatma iğnesi olduğum halde biraz kaygılandım neyseki sorun olmadı kendiliklerinden kayboldular geri. Bir ara da yara olmustu ıkı ay hayıt kullandım o da kendiliğinden geçti cok şükür. Biri bitiyor biri baslıyor kadınların hali ah ah 😔

Hayırlısı olsun canım, Sıkma canını herşey düzelir İnşallah, sıkıntılı günler herkesin başında, geçmişini bilmiyorum ama eğer sen de hamile kalmak için uğraşıyosan bence korunma bu dönemde, kendi haline bırak, Allah nasip ederse olsun, kısmetiyle gelir iyi olur bence

insallah canim. hayirlisi artik hepimiz icin. Esimle dün konustum Sen isi takma kafana ben is bulurum diyor. Taseron Firmasida merak etmeyin sizi baska bir yere aldiririz demisler eger ister cikarirlarsa. Allah büyük, kismet ederse olur artik zamanla.

Bende bugün cok korkmaya bSladım acık ası evden cıkmıyo Rum zaten doktora da gitmeye korkarız artık yine de akışına bıraktım Rabbim ne dilerse o olur

bizde evden calismaya izin vermiyorlar System cöker diye. Dikkat ediyorum iste Ofisde. Söylenen Kurallara uyuyorum.

X