bazısı 2aylık hamıle oluyor 2aysonra farkediyor oyledusunuyorjm ben ozmaanda kprono vs kalmaz snakı koydekıler hemen mı ogrnmeıs hastsneye gıtmıshamile kalırızda hastaneye gidemezsek kontrollerim testlerimiz aşılarımız yapılmazsa nasıl olur
esınle aynı fıkırdeyım
amınBen de sonra ona hak verdim artık Rabbimden hayırlısı inşallah isteyen hepimize sağlıkla nasip olur
Ozaman Allah'a sığınalım nasip olursa olur arkadaşım sadece tek korkum hamile kalırızda tetkiklerimiz aşılarımız eksik kalırbazısı 2aylık hamıle oluyor 2aysonra farkediyor oyledusunuyorjm ben ozmaanda kprono vs kalmaz snakı koydekıler hemen mı ogrnmeıs hastsneye gıtmıs
Benım arkadaşım menapox sanmış meğerse 3aylıl hsmıleymıs
Ben yeterkı olsun diye bakıyorum
Herksın fıkrıne saygı duyarım
Hayırlısı olsun hakkımızdaOzaman Allah'a sığınalım nasip olursa olur arkadaşım sadece tek korkum hamile kalırızda tetkiklerimiz aşılarımız eksik kalırsonuçta çin de bile 3-4 ayda bitti.
Ben taktir Allahin diyorum.Bana bu ay nasip olmadi gelecek ayda gelecegi kesin degilken konusmak icin erken bencehamile kalırızda hastaneye gidemezsek kontrollerim testlerimiz aşılarımız yapılmazsa nasıl olur
Benim bugün yumurtlama günüm ve ilk denemem olacak o yüzden merak ettim herkes ne düşünüyor diyeBen taktir Allahin diyorum.Bana bu ay nasip olmadi gelecek ayda gelecegi kesin degilken konusmak icin erken bence
Amin canım inşallah, vakti geldiyse olsun zaten, burdaki herkes aylardır bebek için uğraşıyor ben de dahil, ben kist tedavisi görüyodum doğum kontrol hapı vermişti doktor, bu ay kontrolüm vardı klomene başlayacaktım ama doktor kontrolüne bile gidemedim virüs sebebiyle, biz de eşimle konuştuk, bunca zaman çok istedik olmadı, bu virüs var diye istemiyoruz korunalım diyemeyiz asla, Allah’ım nasip ederse olur, anneyiz biz koruruz bebeğimizi inşallahBen de sonra ona hak verdim artık Rabbimden hayırlısı inşallah isteyen hepimize sağlıkla nasip olur
Yok kür yapmayacağım. Aktar eşime günde 2 tane kayısı, 1tatlı kaşığı yaban mersini, 3 tane hurma,2 tane incir yesin demiş.Hurma kuru incir kur olarak mi acaba?
Kesinlikle katiliyorumAmin canım inşallah, vakti geldiyse olsun zaten, burdaki herkes aylardır bebek için uğraşıyor ben de dahil, ben kist tedavisi görüyodum doğum kontrol hapı vermişti doktor, bu ay kontrolüm vardı klomene başlayacaktım ama doktor kontrolüne bile gidemedim virüs sebebiyle, biz de eşimle konuştuk, bunca zaman çok istedik olmadı, bu virüs var diye istemiyoruz korunalım diyemeyiz asla, Allah’ım nasip ederse olur, anneyiz biz koruruz bebeğimizi inşallah
Bende ilk ayimda olur saniyordum hemenBenim bugün yumurtlama günüm ve ilk denemem olacak o yüzden merak ettim herkes ne düşünüyor diye
Baskanim merhabalar nasilsiniz
tsk edrim nevar neyokBaskanim merhabalar nasilsiniz
Kısmet olurda hamile kalırsam dört bes ay olana kadar doktora gitmem herhalde zaten önceki gebeliğimde de test fln hiç bir sey yaptırmadım daha iyi oluyor taramalar tahliller hiç birini yine yaptırmam Allah a tam tevekkül edicez inşallah yaza kadar hepsi biter gider dua edelimhamile kalırızda hastaneye gidemezsek kontrollerim testlerimiz aşılarımız yapılmazsa nasıl olur
Baskanim bende bekliyorumtsk edrim nevar neyok
Ben reglı bekliyorum sanırım yarın olacam
Evet tüp bebekler durmuş bir çok yerde üzüldüm.ne transferi canım. tüp bebek mi
Hadı bakalım nısan hayırla gelsınBaskanim bende bekliyorumtestlerimi de siparis ettim gelecek ay hep birlikte bekleyecuk
koornadan dolayıdırKızlaaar transferler durduruluyomuş.