Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamile kalırızda hastaneye gidemezsek kontrollerim testlerimiz aşılarımız yapılmazsa nasıl olur
bazısı 2aylık hamıle oluyor 2aysonra farkediyor oyledusunuyorjm ben ozmaanda kprono vs kalmaz snakı koydekıler hemen mı ogrnmeıs hastsneye gıtmıs
Benım arkadaşım menapox sanmış meğerse 3aylıl hsmıleymıs
Ben yeterkı olsun diye bakıyorum
Herksın fıkrıne saygı duyarım

Ozaman Allah'a sığınalım nasip olursa olur arkadaşım sadece tek korkum hamile kalırızda tetkiklerimiz aşılarımız eksik kalır sonuçta çin de bile 3-4 ayda bitti.

Ben de sonra ona hak verdim artık Rabbimden hayırlısı inşallah isteyen hepimize sağlıkla nasip olur
Amin canım inşallah, vakti geldiyse olsun zaten, burdaki herkes aylardır bebek için uğraşıyor ben de dahil, ben kist tedavisi görüyodum doğum kontrol hapı vermişti doktor, bu ay kontrolüm vardı klomene başlayacaktım ama doktor kontrolüne bile gidemedim virüs sebebiyle, biz de eşimle konuştuk, bunca zaman çok istedik olmadı, bu virüs var diye istemiyoruz korunalım diyemeyiz asla, Allah’ım nasip ederse olur, anneyiz biz koruruz bebeğimizi inşallah

Kesinlikle katiliyorum

hamile kalırızda hastaneye gidemezsek kontrollerim testlerimiz aşılarımız yapılmazsa nasıl olur
Kısmet olurda hamile kalırsam dört bes ay olana kadar doktora gitmem herhalde zaten önceki gebeliğimde de test fln hiç bir sey yaptırmadım daha iyi oluyor taramalar tahliller hiç birini yine yaptırmam Allah a tam tevekkül edicez inşallah yaza kadar hepsi biter gider dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…