Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testinize bakabilir miiyim bulamadm da birde adete kaç gün kala yaptınz test idrar testini yani yumurtlamamın kaçmcı günüydü hayrlı olsn bu arada
Bu benim ilk testim adeti 2 gün geçtikten snra çıkmıştı. Ama adete 3 gün kala bile yaptıgımda hiçbirşey ckmıyordu. Geç döllenme olabilir belki bilemiyorum. Yumurtlamadan snra 15-16.gün sanrm tahmini yumurtlamayı testle takip etmemiştim. Akıntıya dikkat etmiştim sadece

Eklentiler

• AEA4710B-D911-4B5D-8A83-609E76AC1329.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 27
Akıntınz beyaz mı sarı mı acaba

şimdi doktordan geliyorum . Adet in ilk gününden itibaren 12. Günüm . Yumurtalar 10 mm pazar gününe kadar 4 gün boyunca tekrar femara kullan dedi. Pazar günü tekrar bakılacak. Rahim duvarımda 6mm imiş. Pazar gününe kadar degişir birde çatlatma iğnesi yüksek oranda hcg yani östrojen içerdiği için yükseltir onu dedi . Hakkımda hayırlısı 5. Senem bu

Kaç doz kullandınz bn klomen kullanmştm 13. Günü 20 mm di ertesü gün çatladı 22 mm falan çatlami oldu günde bir iki mm büyüyormuş öyle ondan beşgün kullan demiştir doktorunz

Kaç doz kullandınz bn klomen kullanmştm 13. Günü 20 mm di ertesü gün çatladı 22 mm falan çatlami oldu günde bir iki mm büyüyormuş öyle ondan beşgün kullan demiştir doktorunz
Adetimin 3. Gününden 5. Gününe kadar zaten kullanmıştım bugün tekrar başlattı 12. Gününden 15. Gününe kadar

cok üzgünüm gercekten halbuki cok istiyorum yakin zamanda hamile kalmayi. Ama böyle belirtisizlik ile de hamile kalmak mantikli gelmiyor
Hayırlısı olsun canım, Sıkma canını herşey düzelir İnşallah, sıkıntılı günler herkesin başında, geçmişini bilmiyorum ama eğer sen de hamile kalmak için uğraşıyosan bence korunma bu dönemde, kendi haline bırak, Allah nasip ederse olsun, kısmetiyle gelir iyi olur bence

Adetimin 3. Gününden 5. Gününe kadar zaten kullanmıştım bugün tekrar başlattı 12. Gününden 15. Gününe kadar
İlk defa böyledini duyuyorum basit ilaçlar değil ki tekrar vermiş böyle. Yeterli büyüklük yoksa diger aya birakmalıydı diye düşünüyorum. klomen birinin rahmini inceltmiş sizinki de ince gibi geldi bana üstelik femera daha kuvvetli diyorlar.

Kızlar buarada ben buay korundum yumurta catladi 3gun gecti ilişkiye girdim korunmak iicn ve bence keisnliklr onemli olan yumurta oncesi gunu ve çatladığı gun ondan sonraki günler gereksiz

cok üzgünüm gercekten halbuki cok istiyorum yakin zamanda hamile kalmayi. Ama böyle belirtisizlik ile de hamile kalmak mantikli gelmiyor
Bende bugün cok korkmaya bSladım acık ası evden cıkmıyo Rum zaten doktora da gitmeye korkarız artık yine de akışına bıraktım Rabbim ne dilerse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…