Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet tüp bebekler durmuş bir çok yerde üzüldüm.
evet canım ben de duydum,takip ettiğim bi tüp bebek doktoru var o da açıklama yaptı sosyal medyada,mevcut hastalarımıza transfer uygulayacağız ama yeni hasta kabul etmeyeceğiz dedi. benim de klomen tedavim başlayamadan bitti kendiliğinden olursa olur, tedaviye falan gerek kalmadan Allah herkese nasip eder inşallah canım

Amin imsallah kendiliğinden geelirler.

Bende bugün kadın doğum doktoruna gittim alttan ultrasonla baktı yumurta rezervin iyi hormonların iyi dedi ama ben tüplerimde tıkanıklık falan var mı hsg gerekir mi diye sormayı unuttum tamamen
alttan bakıldığında tüpler tıkalı olsa görünür mü acaba

Sadece hsg ile görünüyor canım tüpler.

Hay allah keşke sorsaydım o zaman ya doktorum birde torch diye bi kan tahlili istedi onun sonucu çıkınca göstermeye gittiğimde mutlaka soracağım o zaman
1 yıl deneyip olmazsa spermiyogram istiyolar omda da sorun yoksa istiyorlar hsgyi.

Günaydın kızlar bu sabah regl olunca mart topiginden nisan topigine geçiş yaptım ee neler yapiyosunuz anlatım bakalım

Olur inşallah isteyen herkesin. Amin Allah hayra çıkarsın.

1 yıl deneyip olmazsa spermiyogram istiyolar omda da sorun yoksa istiyorlar hsgyi.
Benim doktorum 1 yıl geçmeden hemen istedi spermiyogram. Eğer sen de sorun yoksa boşuna vakit kaybetmeyelim diye. Aslında mantıklı geldi neden insanları bekletiyorlar ki çok stresli bir süreç.

Benim doktorum 1 yıl geçmeden hemen istedi spermiyogram. Eğer sen de sorun yoksa boşuna vakit kaybetmeyelim diye. Aslında mantıklı geldi neden insanları bekletiyorlar ki çok stresli bir süreç.
Hepsinin tarzı farklı ama geneli bunun uyguluyor. Ben de klomen tedavisi gördüm tej yumurta olunca çatlatma iğnesi yapmadı doktorum hiç. 2 yumurta olunca yaptı sadece. Baska doktorlar tek yumurtada da yapmış.

Hepsinin tarzı farklı ama geneli bunun uyguluyor. Ben de klomen tedavisi gördüm tej yumurta olunca çatlatma iğnesi yapmadı doktorum hiç. 2 yumurta olunca yaptı sadece. Baska doktorlar tek yumurtada da yapmış.
merve ovulasyon tetsinde ikinci çizgi silik hepvarmi yumurtlama haricindede

Bende bugun ovulasyon testi yaptim. Benim ama cizgili degil emojili ClearBlue dan. Dogum kontroll hapimi kullanmadan once yaklasik 28-29 gün arasi ile adet olurdum ve genelde 16. Günde kasiklarim agrirdi hep. Bugun 10. Günümdeyim.

O = bu cikarsa Hamile kalma sansimin düsük oldugunu gosteriyor yani daha yumurtlamam olmamis ve onumuzdeki günlerde devam test yap diye öneriyor.

Yanan sönen işareti = önümuzdeki günlerde hamile kalma sansimin oldukca yüksek oldugunu işaret ediyor.

Bide sabit kalan isareti var = bu pik oldugu anlamina geliyor ve bugün ve sonraki günleri değerlendir diyor.

Ve testte sonuc olarak O işaretini gösterdi.

Bakalim elimde daha 9 Test var. Bir kac gune yine denerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…