evet canım ben de duydum,takip ettiğim bi tüp bebek doktoru var o da açıklama yaptı sosyal medyada,mevcut hastalarımıza transfer uygulayacağız ama yeni hasta kabul etmeyeceğiz dedi. benim de klomen tedavim başlayamadan bittiEvet tüp bebekler durmuş bir çok yerde üzüldüm.
Amin imsallah kendiliğinden geelirler.evet canım ben de duydum,takip ettiğim bi tüp bebek doktoru var o da açıklama yaptı sosyal medyada,mevcut hastalarımıza transfer uygulayacağız ama yeni hasta kabul etmeyeceğiz dedi. benim de klomen tedavim başlayamadan bittikendiliğinden olursa olur, tedaviye falan gerek kalmadan Allah herkese nasip eder inşallah canım
Sadece hsg ile görünüyor canım tüpler.Bende bugün kadın doğum doktoruna gittim alttan ultrasonla baktı yumurta rezervin iyi hormonların iyi dedi ama ben tüplerimde tıkanıklık falan var mı hsg gerekir mi diye sormayı unuttum tamamen
alttan bakıldığında tüpler tıkalı olsa görünür mü acaba
Hay allah keşke sorsaydım o zaman ya doktorum birde torch diye bi kan tahlili istedi onun sonucu çıkınca göstermeye gittiğimde mutlaka soracağım o zamanSadece hsg ile görünüyor canım tüpler.
1 yıl deneyip olmazsa spermiyogram istiyolar omda da sorun yoksa istiyorlar hsgyi.Hay allah keşke sorsaydım o zaman ya doktorum birde torch diye bi kan tahlili istedi onun sonucu çıkınca göstermeye gittiğimde mutlaka soracağım o zaman
Olur inşallah isteyen herkesin. Amin Allah hayra çıkarsın.Günaydın kızlar ☀ Bu sabah uzaktan bi arkadaşım rüyasında beni görmüş bi kız bi erkek ikiz bebeklerim olmuşçocuk yapmak istediğimi bilmiyor bile Allah hayra çıkarsın ikiz değil tekte olur dimiiii
Benim doktorum 1 yıl geçmeden hemen istedi spermiyogram. Eğer sen de sorun yoksa boşuna vakit kaybetmeyelim diye. Aslında mantıklı geldi neden insanları bekletiyorlar ki çok stresli bir süreç.1 yıl deneyip olmazsa spermiyogram istiyolar omda da sorun yoksa istiyorlar hsgyi.
Ay ne güzel hadi hayırlısıGünaydın kızlar ☀ Bu sabah uzaktan bi arkadaşım rüyasında beni görmüş bi kız bi erkek ikiz bebeklerim olmuşçocuk yapmak istediğimi bilmiyor bile Allah hayra çıkarsın ikiz değil tekte olur dimiiii
Hepsinin tarzı farklı ama geneli bunun uyguluyor.Benim doktorum 1 yıl geçmeden hemen istedi spermiyogram. Eğer sen de sorun yoksa boşuna vakit kaybetmeyelim diye. Aslında mantıklı geldi neden insanları bekletiyorlar ki çok stresli bir süreç.
merve ovulasyon tetsinde ikinci çizgi silik hepvarmi yumurtlama haricindedeHepsinin tarzı farklı ama geneli bunun uyguluyor.Ben de klomen tedavisi gördüm tej yumurta olunca çatlatma iğnesi yapmadı doktorum hiç. 2 yumurta olunca yaptı sadece. Baska doktorlar tek yumurtada da yapmış.
Ben hiç ovulasyon testi yapmadım. Klomenden önce kafama göreydi. Klomenle de doktor takip etti nasılsa diye yapmadım şimdiye kadarmerve ovulasyon tetsinde ikinci çizgi silik hepvarmi yumurtlama haricindede
Anladim cnmBen hiç ovulasyon testi yapmadım. Klomenden önce kafama göreydi. Klomenle de doktor takip etti nasılsa diye yapmadım şimdiye kadar
Kişiden kişiye değişiyor bünyede ki hormona göre diye okumuştummerve ovulasyon tetsinde ikinci çizgi silik hepvarmi yumurtlama haricindede