Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederimmm hemen numarayı kaydettim olmassa alıyırummm bu ay ve çalışmalara başlayıveriyorum 😂😂 ama bu ay çok belirtim olmuştu ya ilk defa
Bence sana gerek kalmicak gebeşsin şuan bak ilk idrarla yap yarın görücez aslında yarın bile erken onikş gün geçmeden yumurtlamadan gözükmez

Bence sana gerek kalmicak gebeşsin şuan bak ilk idrarla yap yarın görücez aslında yarın bile erken onikş gün geçmeden yumurtlamadan gözükmez
azın bal damlıyo inşallahh öyledir kuzum 😍😍🙏🏼 böyle kocaman harflerle yazmak isterim ama hayırlısı 🙈

Listeyi yazan arkadaş kimdi. Gurup kuran.
Burda hamile sayısı epey arttı.
Hamile olanları görseydik iyi olurdu.
İşaretlesin
Yada Onlara bir liste yapılsın

Yarın sabahı bekle ama o bile erken dediğim gibi bende bi saattir giremiyorum buraya bakımda falan diyor beyaz sayfa çıkıyor deli oldum
[QUOTE="kizinbiri9,
bende giremedim sorma ya ama geçen sabh bende hafif silikte olsa erken gebelikte çıkmıştı ya

[QUOTE="kizinbiri9,
bende giremedim sorma ya ama geçen sabh bende hafif silikte olsa erken gebelikte çıkmıştı ya
Bende senin testlere çok şaşırdım yedi günde çıkmış olmasına oluyor demek ki ben en erken oniki biliyorum dokuz gün kaldı yapmama iple çekiyorum

kuruma çizgisi oluncada oluyomu
Ben gebelik olmadığını savunuyorum zaten içinde de 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın yazıyor ama bazı arkadaşlar 2-3 saat sonra kuruma çizgisinden şüphelenip tekrar tekrar test yaparak gebe olduklarını öğrenmişler. Benim geçen ay da böyle çizgilerim oluyordu testlerde ama hep adet oldum.

Ben gebelik olmadığını savunuyorum zaten içinde de 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın yazıyor ama bazı arkadaşlar 2-3 saat sonra kuruma çizgisinden şüphelenip tekrar tekrar test yaparak gebe olduklarını öğrenmişler. Benim geçen ay da böyle çizgilerim oluyordu testlerde ama hep adet oldum.
e bende pembiş çizgi çıktı yine olmadı kişiden kişiye değişiyor demkki ay inşallah hamilesindir ya 🙏🏼 mutlu haber almakta umutlandırıyo

X