- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Tamam canım atıcam fotoyu.Bi foto koysana çok merak ettim çok sevinirim insallah vardır yazışmaları takip ediyorum dua ettim sana inşallah vardır
Ayy çok sevindimBenim adıma sevinen yazan herkes Rabbim her iki cihanda mesut kılsın.
Size duam Rabbim dilediğinizden de daha fazlasını versin inşaallah size.
Insallah sağolunTest yapın eğer adet döngün düzenli ise gecikme bebek olabilir
Merhaba benim batta 27 nisanNeden hamile kalmak bu kadar zor ki
beni de yazar mısınız bat 27 nisan
Çok sevindiimmmBenim adıma sevinen yazan herkes Rabbim her iki cihanda mesut kılsın.
Size duam Rabbim dilediğinizden de daha fazlasını versin inşaallah size.
Bende hic ole kuruma cizgisi cikmiyor cnm varsa silik dahi cikiyor yoksa bembeyaz tek cizgiMerhaba arkadaşlar test yapanlar testlerinizi hemen atıyormusunuz .ben birşey merak ediyorum kuruma saatler sonra ikinci cizgi oluyormu .malumunuz ben biraz sabırsızım dün erken gebelik testi yaptım yine benim saatler sonra ikinci cizgi çıktı.o yüzden yapan arkadaşlar varsa atmayın sizlerde oluyormu çizgi.
Canım senim mayıs ayı için planlayanlara yazman lazım 7 mayıs diyorsunBeni de aranıza alır mısınıızz?bat 7 mayıs, sanırım pik de bugün veya yarın olucak
Çok mantıklıCanım senim mayıs ayı için planlayanlara yazman lazım 7 mayıs diyorsun
Bi foto koysana çok merak ettim çok sevinirim insallah vardır yazışmaları takip ediyorum dua ettim sana inşallah vardır
Benim de bugün testi attım canım.Kızlar durumlar nasıl batı bu tarihlerde olanlar vardı güzel haberler var mı?Benim dün regl olmam gerekiyordu henüz olmadım ama olacak gibiyimde inşallah olmam
resim attım canım ama resimde net çıkmıyorBi foto koysana çok merak ettim çok sevinirim insallah vardır yazışmaları takip ediyorum dua ettim sana inşallah vardır
Canım bu gebelik testi mi? Öyleyse hayırlı olsun ikinci çizgi çok belli gayet net fotoda :)resim attım canım ama resimde net çıkmıyor
Doktordan sonramı hamilelik günlüğüme imza atayımAyy çok sevindimsağlıkla gelsin inş
Evet canım.Canım bu gebelik testi mi? Öyleyse hayırlı olsun ikinci çizgi çok belli gayet net fotoda :)