Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi foto koysana çok merak ettim çok sevinirim insallah vardır yazışmaları takip ediyorum dua ettim sana inşallah vardır
Tamam canım atıcam fotoyu.
Kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum.
Yataktan çıkar çıkmaz atıcam.

Ve Rabbim razı olsun senden.
Rabbim seninde muradını versin.
En kısa zamanda.
Rabbim kimseyi umutsuz çaresiz bırakmasın.
Bu ramazanı şerifde herkesin yüzünü duası kabul olması ile güldürsün

Beni de aranıza alır mısınıızz? bat 7 mayıs, sanırım pik de bugün veya yarın olucak

Merhaba arkadaşlar test yapanlar testlerinizi hemen atıyormusunuz .ben birşey merak ediyorum kuruma saatler sonra ikinci cizgi oluyormu .malumunuz ben biraz sabırsızım dün erken gebelik testi yaptım yine benim saatler sonra ikinci cizgi çıktı.o yüzden yapan arkadaşlar varsa atmayın sizlerde oluyormu çizgi.

Eklentiler

• IMG20200419101026.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 39
Bende hic ole kuruma cizgisi cikmiyor cnm varsa silik dahi cikiyor yoksa bembeyaz tek cizgi

Daha öncede resim attım iki gün önce onlar normal testte laboiq ama bu hızlı test bundada hemen çıkmadı saatler sonra çıktı.hadi diğerlerinde sonradan çıkıyo peki bu testte demi sonra çıkıyo kafam karışık adete daha 5 gün var.o yüzden yapan arkadaşlar testlerini atmasınlar sonradan çıkan varmı merak ediyorm.zaten bu 5 günde geçmek bilmiyor

Kızlar durumlar nasıl batı bu tarihlerde olanlar vardı güzel haberler var mı? Benim dün regl olmam gerekiyordu henüz olmadım ama olacak gibiyimde inşallah olmam

Canım bu gebelik testi mi? Öyleyse hayırlı olsun ikinci çizgi çok belli gayet net fotoda :)
Evet canım.
Dün atamadım. Ama unutmadım.
Burdaki herkese dua ediyorum.
Ama kalp atışını duymadan endişeliyim.
Ablamın ektisi 3 haftalık hamile idi kalp atışı olmadı
Aldılar.
İnşaallah sağlıklı hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…