Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim tabii ki hem de kaç kez sayısını bile unuttum 😋 eşimde de bende de hiçbir problem yok. Rahim filmi tertemiz, eşimin değerleri güzel. Hormonlarda, yumurtalarda sıkıntı yok. Sebepsiz kısırlık diyor doktorlar ama kaç farklı doktora gittiysem hepsi stres kaynaklı olduğunu söyledi. Ben biraz fazla kafaya takıyorum. Belki antidepresan kullansam hamile kalacağım bilmiyorum 😅
Aslında güzel haber bu bir sıkıntı olmaması. İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım 🙏

Kızlar merhaba bugün çatlatma ipnesi olalı 12. Gün dün normal test yaptım negatif cıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. resimde göründüğünden bi tık daha belirgin sizce durum nedir

Eklentiler

• 9FCEE39A-7FC5-4807-91A1-35D1329652BA.jpeg
    9FCEE39A-7FC5-4807-91A1-35D1329652BA.jpeg
    153 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba bugün çatlatma ipnesi olalı 12. Gün dün normal test yaptım negatif cıktı bugün erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. resimde göründüğünden bi tık daha belirgin sizce durum nedir
canım inşallah vardır, çok amin! 💕💕💕 ancak ben tecrübemi paylaşayım: ovitrelle çataltma iğnesinin 14. gününe dek pozitifti benim normal gebelik testlerim, 5 tl olanlar. 17. gün adet oldum 😒 dilerim, iiiinnnşşşaallllaahhh sen hamilesindir, değerin günden güne artar.

Var cnm hamilesin daha erken oyuzden normal teste cikmamis erkende silik cikmis cok sevindim

Selam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Ama tam koyu belirgin değil.
Tabi görünmeyecek gibide değil.
23 nisanda kan testi yapıcam.
Kuzum cok sevindim cok istiyodum bu ay senin olsun diye ilk ya dualrim seninleydi kendim olmus gibi mutlu oldum ve ben hissettm rabia hamile dedim biliyomusun anneme

canım inşallah vardır, çok amin! 💕💕💕 ancak ben tecrübemi paylaşayım: ovitrelle çataltma iğnesinin 14. gününe dek pozitifti benim normal gebelik testlerim, 5 tl olanlar. 17. gün adet oldum 😒 dilerim, iiiinnnşşşaallllaahhh sen hamilesindir, değerin günden güne artar.

ayy inşallahcanımmm rabbim hepimize nasip etsin bilmiyorum bende biraz adet olcakmısım gibi sanki ama bakalım

Canım senin durumun nasıl oldu test yaptın mı
Canım ben adet oldum hem de 4 gün kadar önce 😯 bu ay da olmadı gelecek ay için yeni şeyler denicem q10 ve ester c de başladım omega 3un yanında bunlar yumurta kalitesini artıran takviyelermis,Kliment yerine bunlara şans vermek istedim,sen nasılsın sende durumlar nasıl umarım senden güzel haberler alırız 😊

Kızlar, buraya yazarken gebelik testimle bakıştık. Sonra test benim kanıma girdi “yap beni” diye 😅 testin cazibesine dayanamadım ve yaptım. Tabii kiiii teeerrrrrrteeemiizzzz negatif 😂😂😂
İnşallah test yanılıyordur zaten erkendi test için ama bu test erken gösterdiği için heyacanlandık olsun cnm beklemeye devam

Ayy cok mutlu oluyorum hamiş ler oldukça hadi inşallah vardır gözün aydın cnm dikkat et kendine 😉👍

İnşallah test yanılıyordur zaten erkendi test için ama bu test erken gösterdiği için heyacanlandık olsun cnm beklemeye devam
bacım zaten benim adet gecikmem yok. her yere deli gibi yazıyorum bir daha yazayım 😂 9-10 nisan pik, 11 nisan silikti ovü testim. ben testleri hep 14.00 ile 16.00 arası yaptım ve o aralığı değerlendirdik kaçırmayalım günü diye. bana kalsa 11 nisan sayacağım çünkü o gün çatladı yani döllendiyse 11 nisandan sonra döllenmesi lazım. 11 nisandan sayınca 24 nisan adet tarihim gözüküyor. ama bazıları da 9 nisan ilk pik günün, o günden sayacaksın diyor. bilemiyoruuuuuummmm 😎

Selam Aleyküm kızlar adetime 1 gün var.
Ve ben test yaptım.
İkinci çizgi çıktı.
Ama tam koyu belirgin değil.
Tabi görünmeyecek gibide değil.
23 nisanda kan testi yapıcam.
Bi foto koysana çok merak ettim çok sevinirim insallah vardır yazışmaları takip ediyorum dua ettim sana inşallah vardır

X