Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, ben size dün negatif demiştim ya ben o teste bi 10 dk sonra filan baktım ve hayali bir çizgi vardı. Hatta başka topikte yazdım, orada da görenler oldu çizgiyi. Size de atayım bakın. Sabah 10.30’u geçiyordu yaptım ilk etapta yok gibi geldi, size yazdım. Sonra anlayamadığım için testi açıp baktım, var gibiydi de. Kocam da diyor ki o çizgi zaten testte orada hep var olan bir şey, sen görmek istediğin için görüyorsun. Öğlen 15.00te baktım yine vardı, akşam 21.00’de baktım yine vardı. Hatta kuruma çizgisi mi diye kulak temizleme çubuğuna su damlatıp sildim hayali de olsa kaldı. Silmeden önceki fotoğrafları koyuyorum, silince test çizik çizik oldu çünkü

Eklentiler

• 6DF86676-A9D0-47F8-8C77-C015C52D016F.jpeg
    6DF86676-A9D0-47F8-8C77-C015C52D016F.jpeg
    165,5 KB · Görüntüleme: 43
  • 0E05CA57-9292-40A8-9BA5-543C66FCB305.jpeg
    0E05CA57-9292-40A8-9BA5-543C66FCB305.jpeg
    93 KB · Görüntüleme: 46
  • FD8135D3-2B71-4477-A31D-6CE7DD394F3F.jpeg
    FD8135D3-2B71-4477-A31D-6CE7DD394F3F.jpeg
    135,5 KB · Görüntüleme: 46
  • D06BBBD3-6140-44F3-963A-ED47B08FCC86.jpeg
    D06BBBD3-6140-44F3-963A-ED47B08FCC86.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar, ben size dün negatif demiştim ya ben o teste bi 10 dk sonra filan baktım ve hayali bir çizgi vardı. Hatta başka topikte yazdım, orada da görenler oldu çizgiyi. Size de atayım bakın. Sabah 10.30’u geçiyordu yaptım ilk etapta yok gibi geldi, size yazdım. Sonra anlayamadığım için testi açıp baktım, var gibiydi de. Kocam da diyor ki o çizgi zaten testte orada hep var olan bir şey, sen görmek istediğin için görüyorsun. Öğlen 15.00te baktım yine vardı, akşam 21.00’de baktım yine vardı. Hatta kuruma çizgisi mi diye kulak temizleme çubuğuna su damlatıp sildim hayali de olsa kaldı. Silmeden önceki fotoğrafları koyuyorum, silince test çizik çizik oldu çünkü

Canım bugün tekrar test yaptın mı? Bu testten öyle miydi böyle miydi diye emin olamazsın çünkü yeni test yapman daha sağlıklı bence

Bende gördüm silik çizgi 2. Ve son fotoda cnm vardır ya inşallah hayırlısıyla

Canım bugün tekrar test yaptın mı? Bu testten öyle miydi böyle miydi diye emin olamazsın çünkü yeni test yapman daha sağlıklı bence
Canım bugün tekrarlamadık çünkü bat 22-23-24 Nisan’dan herhangi biri. Yumurtlama dönemim 1-2 gün kadar attı bu ay. Elimde de son 2 test var. Biri erken biri normal kaset. En azından bat’a daha yakın bir tarihte yapayım diyorum. Olsa da zaten 2 günde bir değer yğkseliyormuş ya. 🤷🏻‍♀️

Ben göremedim bir türlü bişey inşallah vardır biraz daha sabredin iki gün sonra tekrar yapın ☹️

Canım bugün tekrarlamadık çünkü bat 22-23-24 Nisan’dan herhangi biri. Yumurtlama dönemim 1-2 gün kadar attı bu ay. Elimde de son 2 test var. Biri erken biri normal kaset. En azından bat’a daha yakın bir tarihte yapayım diyorum. Olsa da zaten 2 günde bir değer yğkseliyormuş ya. 🤷🏻‍♀️
Bata daha varsa haklısın o zaman ama senin yerinde olsam yarın tekrar yapardım sonuçta bunu da battan baya önce yapmışsın hayali çizgi var gibi diyorsun, çıkma ihtimali var bence.

Bata daha varsa haklısın o zaman ama senin yerinde olsam yarın tekrar yapardım sonuçta bunu da battan baya önce yapmışsın hayali çizgi var gibi diyorsun, çıkma ihtimali var bence.
Benim 11 nisanda yumurtam çatladı, 3 gün sonra 14 nisandan beri ara ara olan kahverengi akıntılarım var. O yüzden çok umutlanamıyorum, yani belki de tutunamadan düşüyor o yüzden incecik çıkıyor testte de 🥺

Bu ayda iki gun gecikmeyle kahve rengi akintilar basladi adete cevirir zaten. Adetim duzensizlesti sanirim tuhaflik var da hadi hayirlisi 😊 hamile kalan arkadaslar tebrik ederim sagsalim kucaginiza almakta nasip olur insallah

kızlar bende bu ay hamile kalmak isteyenlerdenim 10 nisan yumurtlama günmdü 7. günde test yaptım ama 1-2 saat sonra belirdi çizgiler resmi yükledimm acaba varmıdır bişeyler

Eklentiler

• CF2C0732-6611-4EF8-B956-1D1FD1CFAC84.jpeg
    CF2C0732-6611-4EF8-B956-1D1FD1CFAC84.jpeg
    43,3 KB · Görüntüleme: 28
X