Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba otrivelin etkisi ne zaman geçer sizce kaçıncı günde genelik testi yapayım. Bugün 10. Gün

Ben esime bebek seti aldim ve test ile bir pakete koydum. Ve bir tane kücük bir not yazdim. Eski paketinden kalma etiketini saklamistim onu yapistirdim üstüne. Sonra da dedim senin adine bir paket geldi diye. Sasirdi ben birsey ismarlamadim diye. bende dedim kesin unutmussundur al ac. actigindaki yüz ifadesini hic unutmicam :KK70:
Harika bir taktir. Bende yapıcam inşaallah hamile isem :KK16:

Kızlar bat 9nisandı bugün sabah test yaptım ve çift çizgiyi gördüm darısı isteyenlerin başına :anneadayı::KK200::nazar:
F3B52E66-47E1-4CB4-BBE7-FB949121EECB.jpeg
F3B52E66-47E1-4CB4-BBE7-FB949121EECB.jpeg

Hamile olanları paylaşılabilir mi isimleri kaç kişi hamile kalmış topikte merak ettim açıkçası .maşallah çok bereketli bi topik ...

Canııımm, sen kendini çok dinliyorsun gibime geliyor. Yorma kendini bu kadar belirt arayarak. Hiçbir belirti yaşamasan hamile olduğunu öğrenenler var
canım haklısın ama rahmimin üstü çok ağrıyor.
Anlatamam sana nasıl bir ağrı.
Benim yakın arkadaşım çok önce bana demişti.
Benim tek belirtim rahmimin üstünde bir ağrı olması.

Ama kesinlikle sana katılıyorum.
Rahat olsam herşey daha iyi olacak
Ama elimde değil

Merhaba kızlar benimde adetim 4 gün gecikti o yüzden buraya geldim, bu şartlar altında insanı hamile kalmak korkutsa da çok isterim rabbim herkese ve bana da içinde Nasib etsin inşallah 😚

X