Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay kimyasal gebelik yaşadım ilk denememizdi böyle sonuçlanması beni psikolojik olarak çok üzdü şuan kanamam bitmek üzere umarım bu ay sağlıklı bi gebelik yaşarım ve nisan ayında güzel haber alırım

Kizlar cinsiet ile ilgli ne dusunuyosunuz catlamaya 2 3 gun kala kiz catlama gunu erkek diyolar
Hiç böyle hesaplara girmeyin ben de hamile kalmadan önce kız erkek muhabbeti yapardık eşimle hamile kaldığınızı duyduğunuz an tek düşündüğünüz onun sağlığı oluyor hele ki bir de kimyasal gebelik falan geçirirseniz cinsiyet aklınızın ucundan geçmiyecek sonraki zamanlarda tek duası insanın bebeğine sağlıkla kavuşmak oluyor

Bence de canım. Hele ben kimyasal bile yasayamadım. Belki hiç nasip olmayacak o yüzden cinsiyet dilemek hesaplamak hiç dogru gelmiyo.

Bence de canım. Hele ben kimyasal bile yasayamadım. Belki hiç nasip olmayacak o yüzden cinsiyet dilemek hesaplamak hiç dogru gelmiyo.
Benim de ilk denemem kimyasal oldu kanama başlayınca içimden bişeyler koptu gitti o an kız mıydı ya da erkek miydi diye düşünemedim daha oluşamayan bebeğim için üzüldüm hamilelik çok farklı bi psikoloji gerçekten bi nevi delilik işi en rahat insanı bile evhama sokan cinsten. Allahım isteyen tüm kadınların kucağını doldursun eksik bırakmasın inşallah

Amin canım inan beni tanısan bu stresime şaşırırsın. Dünya yansa bir kalbur samanı yanmayan ben 15 ay oluyo martla birlikte. Inanilmaz bir stres hasret icerisindeyim. Allah yardımcımız olsun.

Amin canım inan beni tanısan bu stresime şaşırırsın. Dünya yansa bir kalbur samanı yanmayan ben 15 ay oluyo martla birlikte. Inanilmaz bir stres hasret icerisindeyim. Allah yardımcımız olsun.
Doktora gittiniz mi peki herhangi bir şey görülüyor mu? Benim doktorum bunu hamilelikten sayma reglin gecikmiş gibi düşün teste vs. Gerek yok denemeye devam edebilirsin dedi ama benim içim korku doldu bi daha aynı şeyi yaşarım ya da daha kötüsünü yaşarım diye

4 aydır klomen tedavisi alıyorum. Hsg cektirmedim onda sıra.

4 aydır klomen tedavisi alıyorum. Hsg cektirmedim onda sıra.
İnşallah güzel sonuçlanır ama stres yapma stres vücudun bütün dengesini bozuyor hormonları etkiliyor çok düşünmemeye çalış biliyorum zor ama kafanı başka şeylere yönlendir kitap oku yürüyüş vs. Yap. En basiti stres olduğumuzda reglimiz bile gecikiyor

Yapma diye bir sey yok. Yaptım bile artık. Bitiremiyorum bu stresli hali. Kendimi kitaplara gömdüm, örgülere gömdüm, şimdi de 3 aylar vesilesiyle dualara gömüyorum. Çalışmalara baslarken gayet umutlu rahatım. Regle yaklaşınca geliyorlar bana...

Çok normal canım ben bile 1 ayda nasıl stres oldum

Amin canım inşallah, üzme kendini, sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına alacağın günler de gelecek inşallah

İnşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik geçirirsin

bizm galiba planlar suya düstü. Esimin isleri gittikce kötüye gidiyor ve ay sonuna isten cikarabilirlermis bu Coronanin cikardigi sorunlardan ötürü. Is yerlerinide zorunlu 3 hafta kapatacaklarmis. Ozaman tek sabit calisan ben olacagim. Hamile kalmak icin iyi bir dönem degil galiba

Nasip bu hiç belli olmaz ki plan yapmak da gerekir ama ertelemeyin bence aileleriniz de yardmcı olur

Nasip bu hiç belli olmaz ki plan yapmak da gerekir ama ertelemeyin bence aileleriniz de yardmcı olur

Ailelerimiz yardimci olur da iste biz yük olmak istemiyoruz onlara....

Esmin morali cok bozuldu sabah is vereninden bu haberleri duyunca, telefonda sesi iyi gelmiyordu...

Bugun akşam vericem acile gidip çalışıyorum gidemedim. Testin resmini attım bakarmsnız hala inanamıyorım cnku
Hayırlı olsun canım bence hamilesin silik bile olsa vardır çünkü kan testinde muhtemelen 20- 100 arası bir değerdedir. Aman dikkat et kendine

Maalesef hepimiz aynı durumdayız cNım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…