Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar ben de geldim, bu ay klomene başlayacaktım yarın kontrolüm vardı ama virüsten dolayı gidemiyorum o yüzden bu ay kendiliğinden olmasını beklicez, Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah, bat 9 nisan benim, inşallah olmam

Kızlar benim de klomen le ilk ayımda olmadı doktor adetin 3. Günü gel demişti yarın gitcem ben de ama tabi insan çekiniyo yine de virüs falan olunca

Canim sizin orm
Sizin orasi neresi canim eger saglik bakanligi yazisi ise o yalan cikit ama yakin zamanda butnnis yerleri 1 2 haftaligina kapatilcak bence

ben almanyada yasiyorum canim.

Benim Sat 15.03 dü bakalim dogum kontroll hapimi biraktiktan sonra ne kadar sürecek yumurta catlayana kadar

Kızlar merhaba femara kullandım bu ay yumurtam 12 cm civarı olmuş cuma tekrar gideceğim 18 cm gelir dedi doktorum bana az geldi acaba hamile olmayı xorlastirirmi doktora demeyi unuttum bilen varmı

korumasiz cinsel iliski
Vucut heesey etkiliuor
Hergun iççamaşırı degsiturum hijyene cok dikkkatliyim esimede benden gecti oda antibiyotik kullandı aman olacağı varsa oluyor
Geçmiş olsun canım mantar nasıl anlaşılyo bizim de korunmasız oldu bi hafta geçmeden

Kizlar cinsiet ile ilgli ne dusunuyosunuz catlamaya 2 3 gun kala kiz catlama gunu erkek diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…