Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de sabah test yaptım tertemiz bir negatif çıktı hem de erken gebelik testi yumurtlama 1 nisan çatlama 2 nisan umudu kesmeliyim dimi

Hemen çıktı canım ilk yaptığım testte sonradan belirdi ama ben yoktur dedim ben mi yanılıyorum falan dedim ertesi gün ondan sonraki gün falan yaptım git gide belirdi
Keşke açıp bakmasaydım teste ya şimdi acayip umutlandım iki güne olursam yıkılırım Bi süre dua edin canlar lütfen bizlere

Ben de sabah test yaptım tertemiz bir negatif çıktı hem de erken gebelik testi yumurtlama 1 nisan çatlama 2 nisan umudu kesmeliyim dimi
Canım sana birşey diyeyim mi asla erken gebelik testi kullanma derim ben çünkü 4 ay önce düşük yaptım erken gebelik testi yaptım kaç kez çıkmadı bende yok sandım adetim 15 gün geçti artık normal test yapayım acaba varmıdır dedim çizgiyi görünce şok oldum bu testten yap derim adetine kaç gün var ki yumurtlamanın üzerine 15 gün geçmesi gerekiyor sanırım

Eklentiler

• image.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 45
Keşke açıp bakmasaydım teste ya şimdi acayip umutlandım iki güne olursam yıkılırım Bi süre dua edin canlar lütfen bizlere
Hamilelerin duası kabul olurmus inşallah allahım sanada nasip etsin kuzum benim halamın kızı tüp bebek yaptı kaç kez kalbi durdu ilkinde ikincide tutmadı 4 aylık hamileydim bana dedi bana dua et duan kabul olur diye karnını sevdim allahım en kısa zamanda sanada evlat versin inşallah dedim 1 ay sonra heyecanlı heyecanlı beni aradı hamileyim ben diye

Allah ım razı olsun canım benim

Yumurtlama 1 nisandı bugün olmam gerekirdi işte herkes erken gebelik testiyle 1 hafta önceden öğreniyor diye erken gebelik testi aldım. Teşekkür ederim önerin için bulabilirsem ondan alayım bari

Günaydın kızlar
Gubaydin alsem dün ben de peçeteye kahvemsi bişi silmistim sonra sık sık kontrol ettim tedirginlikten olmadı bi daha,sende durumlar nasıl canım
canım günaydın, akşam buraya yazdığımda hafif vardı, sonra git gide yok oldu. 12 buçuk gibi yattım, yatarken de yoktu hiçbir şey. sabah da çamaşırım tertemiz uyandım ama az önce afedersin wc'de tuvalete çıkarken ıkındım biraz, sonra kahve rengi pıhtı gibi bir şey geldi peçeteye. o kadar şimdilik. akşam bir fotoğraf paylaştım onu okudun mu? geçen sene bu forumda birisi yazmış, onun ekran görüntüsünü attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…