- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Kızlar ikinci sonucum çıktı çok şükür artıyor @Guuunisigi
Yaaaa darisi basima insallah .Bu ay cok ihtiyacim var.Rabbim sana da saglikla nasip etsin.
Hemen çıktı canım ilk yaptığım testte sonradan belirdi ama ben yoktur dedim ben mi yanılıyorum falan dedim ertesi gün ondan sonraki gün falan yaptım git gide belirdiPeki çizgi hemen mi çıktı canım sonra mı
Keşke açıp bakmasaydım teste ya şimdi acayip umutlandım iki güne olursam yıkılırım Bi süreHemen çıktı canım ilk yaptığım testte sonradan belirdi ama ben yoktur dedim ben mi yanılıyorum falan dedim ertesi gün ondan sonraki gün falan yaptım git gide belirdi
Canım sana birşey diyeyim mi asla erken gebelik testi kullanma derim ben çünkü 4 ay önce düşük yaptım erken gebelik testi yaptım kaç kez çıkmadı bende yok sandım adetim 15 gün geçti artık normal test yapayım acaba varmıdır dedim çizgiyi görünce şok oldum bu testten yap derim adetine kaç gün var ki yumurtlamanın üzerine 15 gün geçmesi gerekiyor sanırımBen de sabah test yaptım tertemiz bir negatif çıktı hem de erken gebelik testiyumurtlama 1 nisan çatlama 2 nisan umudu kesmeliyim dimi
Hamilelerin duası kabul olurmus inşallah allahım sanada nasip etsin kuzum benim halamın kızı tüp bebek yaptı kaç kez kalbi durdu ilkinde ikincide tutmadı 4 aylık hamileydim bana dedi bana dua et duan kabul olur diye karnını sevdim allahım en kısa zamanda sanada evlat versin inşallah dedim 1 ay sonra heyecanlı heyecanlı beni aradı hamileyim ben diyeKeşke açıp bakmasaydım teste ya şimdi acayip umutlandım iki güne olursam yıkılırım Bi süredua edin canlar lütfen bizlere
Allah ım razı olsun canım benimHamilelerin duası kabul olurmus inşallah allahım sanada nasip etsin kuzum benim halamın kızı tüp bebek yaptı kaç kez kalbi durdu ilkinde ikincide tutmadı 4 aylık hamileydim bana dedi bana dua et duan kabul olur diye karnını sevdim allahım en kısa zamanda sanada evlat versin inşallah dedim 1 ay sonra heyecanlı heyecanlı beni aradı hamileyim ben diye
Sen beni dinle git test yap tekrar bak benim ilk testimi atayım sana herkes yok demişti banaAllah ım razı olsun canım benim
yapmalısın cnmMerhaba bende bu aydan ümitliyim 4 gunum gecikti aizce test yapmali miyim? Yapmaktan da korkuyorum ya negatif cikarsa diye
Adetine ne kadar vardı 4 gün müAllah ım razı olsun canım benim
Hayirli olsuncnmKızlar 3 haftalık hanileyimmm
Bat 19 Nisan pik 6 Nisan ilişki 7 NisanAdetine ne kadar vardı 4 gün mü
Valla kuzum tekrar test yap olmasa çıkmaz benceBat 19 Nisan pik 6 Nisan ilişki 7 Nisan
Test kalmadı evde de eşime diyeyim alsın gelirken. Dua edin bize olur muValla kuzum tekrar test yap olmasa çıkmaz bence
Yumurtlama 1 nisandı bugün olmam gerekirdi işte herkes erken gebelik testiyle 1 hafta önceden öğreniyor diye erken gebelik testi aldım. Teşekkür ederim önerin için bulabilirsem ondan alayım bariCanım sana birşey diyeyim mi asla erken gebelik testi kullanma derim ben çünkü 4 ay önce düşük yaptım erken gebelik testi yaptım kaç kez çıkmadı bende yok sandım adetim 15 gün geçti artık normal test yapayım acaba varmıdır dedim çizgiyi görünce şok oldum bu testten yap derim adetine kaç gün var ki yumurtlamanın üzerine 15 gün geçmesi gerekiyor sanırım
Allahım nasip etsin inşallah canım benimTest kalmadı evde de eşime diyeyim alsın gelirken. Dua edin bize olur mu
Canim Labquick mi markası,sanırım bu markada kuruma çizgisi çıkıyor bu şekildeYa kızlar on dk sonrası dikkate alınmamalı demi ben dün test yapmıştım da negatifdi ya bugün testime baktım çok hayali Bi çizgi var bu kuruma çizgisi demi
Beta hcg artısı olmasa demişti doktor git gide koyulaşmazmış canım idrar testiCanım idrarla bebeğinin sağlığını takıp edemezsn kandakı hcg artısı önemli bence bi daha kan ver
canım günaydın, akşam buraya yazdığımda hafif vardı, sonra git gide yok oldu. 12 buçuk gibi yattım, yatarken de yoktu hiçbir şey. sabah da çamaşırım tertemiz uyandım ama az önce afedersin wc'de tuvalete çıkarken ıkındım biraz, sonra kahve rengi pıhtı gibi bir şey geldi peçeteye. o kadar şimdilik. akşam bir fotoğraf paylaştım onu okudun mu? geçen sene bu forumda birisi yazmış, onun ekran görüntüsünü attım.Günaydın kızlar
Gubaydinalsem dün ben de peçeteye kahvemsi bişi silmistim sonra sık sık kontrol ettim tedirginlikten olmadı bi daha,sende durumlar nasıl canım