- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Ah keşke bu durumu merak etmeseler sanki bizler çok keyfi şeyler konuşuyoruz.. Keşke çocuklarımız olsada onları büyütürken olan tecrübelerimizi paylaşsakErkek de olabilir ergenlikten çıkamamış bir kizcagiz da olabilir bu konuları merak eden,çünkü baya trip atarak gitti
Gizli takipçimizHıh tmm yazmıyorum alın konunuzu başınıza çalın şeklinde gitti yani,eğer gittiyse tabi bilemiyoruz hala buralarda bi yerlerde de olabilir
Umarım o günler de gelicek canımAh keşke bu durumu merak etmeseler sanki bizler çok keyfi şeyler konuşuyoruz.. Keşke çocuklarımız olsada onları büyütürken olan tecrübelerimizi paylaşsak
11.gün silik olarak görülebilir 12.gün kesin görülüyorKızlar merhaba otrivelle iğne olalı 8 gün oldu bugün hiçbir gelirti yok hala ne zaman gebelik testi yapayım sizce
Benim 14. Güne kadar pozitifti, 17. Gün adet oldum canım. Bence herkeste farklı etkisi var11.gün silik olarak görülebilir 12.gün kesin görülüyor
Erkek olduğunu biliyorum.Esmeralda41 kesin erkektir bu gereksiz sapıklık için girmiş evlilik arefesinde buraya girenini hiç görmedim
Bu kullandığın ilaçları otrivelle iğneyi hiç denemedim ben ovülasyon takibi ile öyle tecrübe etmiştim çoğu kişi de 12.gün kesin gözükür yumurtlama gördükten sonra tabi. Sonradan negatif çıkanı ilk kez duydumBenim 14. Güne kadar pozitifti, 17. Gün adet oldum canım. Bence herkeste farklı etkisi var
Haklısın canım onun ne demek istediği alenen belli biz çocuğun nasıl yapıldığını ondan öğrencek değiliz olmuyorsa Allahın kararladığı zamanı bekliyor kuş beyinli burdaysan oku! Edepsiz pislikErkek olduğunu biliyorum.
Ben eleştiirnce hemen özelden yazdı bana.
Ve arkadaşa ne dedi biliyormusun.
Çocuğu yokmuş yaa evli değil arkadaş dedi git evlen çocuk yap. Diyor haklısın çoçuk burda gezmekle olmaz göz kırpıyor.
Anladın mı ne demek istediğini.
Ben erkek olduğunu hemen anladım.
Aptal değilim.
Bekar bir kızın Nisan ayı hamilelik düşünenler yerinde Ne işi var Ne alaka yaa.
Ben bir kez ovitrelle vuruldum canım. Normalde 7 günde etkisi geçer dediler. Hcg hormonu salgılayan bir iğne. Ben de 7. Günden başladım test yapmaya, 14 güne dek pozitifti. Sonra birden negatif oldu ve 2 gün içinde adet oldum. Yalancı gebelikti belki de, adetle söküldü gittiBu kullandığın ilaçları hiç denemedim ben ovülasyon takibi ile öyle tecrübe etmiştim çoğu kişi de 12.gün kesin gözükür yumurtlama gördükten sonra tabi. Sonradan negatif çıkanı ilk kez duyduminşallah gönlüne göre olur
Meraktan oluyor insanKızlar biz mi icad etse,toplasip yapabiliriz olur bence bizdeki bu azimle
Yumurtlamabicin de gecerli mi acaba11.gün silik olarak görülebilir 12.gün kesin görülüyor
Bence iğnenin yanıltmasından öyle olmuş tabi illa 12de çıkar diye bir iddiam yok 12de öğrenen çok var ama bende kaybettiğim bebeşimi yumurtlamadan12 gün sonra görmüştümBen bir kez ovitrelle vuruldum canım. Normalde 7 günde etkisi geçer dediler. Hcg hormonu salgılayan bir iğne. Ben de 7. Günden başladım test yapmaya, 14 güne dek pozitifti. Sonra birden negatif oldu ve 2 gün içinde adet oldum. Yalancı gebelikti belki de, adetle söküldü gitti
Ben yumurtlama nezaman görürsün bilemem canım mesela ben geç yumurtlarım adete bir hafta kala adetin 20.Günü 25.Günü arası arkadaşım adet bittikten iki gün sonra yumurtluyor. Benim yazdığım yumurtlama gördükten ve değerlendirdikten 11gün sonra hayalet çizgi 12.gün gebelik testinde iki çizgi gördüm bazısında çift çizdi 14.gün falanda gözükebilirYumurtlamabicin de gecerli mi acaba
Benim olmadi canım. Gazım var, ağzım dudagim kuruyor, sık idrar, bazen sıcak basıyor, sağ kasigim ağrıyo ve sağ bacağıma vuruyor. Yatar kalkar esnerken ağrım oluyor. Bide midem tuhaf bazen yanma oluyor. Akşamları çok erken uyku basıyor yemek yedikten sonra ama uyumuyorum şimdilik
Yumurta çatlatma iğnesi canım. Klomen kullandım, doktor iğneyle destekleyelim dedi.Bence iğnenin yanıltmasından öyle olmuş tabi illa 12de çıkar diye bir iddiam yok 12de öğrenen çok var ama bende kaybettiğim bebeşimi yumurtlamadan12 gün sonra görmüştümovitrelle ne iğnesi acaba niçin kullandın
Yok canım bende olmadi
Benim olmadi canım. Gazım var, ağzım dudagim kuruyor, sık idrar, bazen sıcak basıyor, sağ kasigim ağrıyo ve sağ bacağıma vuruyor. Yatar kalkar esnerken ağrım oluyor. Bide midem tuhaf bazen yanma oluyor. Akşamları çok erken uyku basıyor yemek yedikten sonra ama uyumuyorum şimdilik
Hâlâ kontrol ediyorum adet olursam diye zaman geçmiyor sanki
Senin oldu mu ?
Merhaba canm hayirli olsun kesinlesmis gebeligin çok sevindimYok canım bende olmadi