- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
Yapma canım sabretTeşekkürler tatlım ☺ Ben de bu ay babystart diye bir jel aldım. Eskiden adı preseed. Onunla birlikte ultra erken gebelik testi geldi. Bat’a 7-10 gün kala erken sonuç diyor, beni resmen kamçılıyor yap da yap yap da yap diye
Yapiyorum 2 dir sonradan cikiyor çizgi. İkincisi pembe olarak sonradan çıktı kuruma gibimi tam değil
Sonradan da mı çıkmadı canım mesela?vardır inşalah canım benimBen de çıkmadı yarın yapıyım dedim artık yada ertesi gün
Sonradan da mı çıkmadı canım mesela?
Öyle daha da kötü oluyor malesef2nisan pikti benim dün sabah idrar testi yaptım silik gibiydi sonra iki saat sonra yaptım çıkmadı bugün sabah da çıkmadıdün umutlanmıştım... bacaklarım ağrıyor şuan çok bilmiyorum
Öyle daha da kötü oluyor malesef
Bekleyiş zor bekleyiş sancılı2nisan pikti benim dün sabah idrar testi yaptım silik gibiydi sonra iki saat sonra yaptım çıkmadı bugün sabah da çıkmadıdün umutlanmıştım... bacaklarım ağrıyor şuan çok bilmiyorum
Bekleyiş zor bekleyiş sancılı
Canım bence hiç girme o topa. Ben geçen ay onu denedim. 4 gün gecikti adetim ovülasyon testleri süper süper pikti. Çok heyecanlanmıştım ama sonuç hüsran...Kızlar elimde ovu testi var hCG artişi varsa onunla gözlemleyebilir miyim sizce gun gun yapsam,birtakım delirmeceler
Öyleyse beklemekten ötesi yalan canım,çok sağolCanım bence hiç girme o topa. Ben geçen ay onu denedim. 4 gün gecikti adetim ovülasyon testleri süper süper pikti. Çok heyecanlanmıştım ama sonuç hüsran...
Ya canım benimbenden koyu kahve, çamur gibi bir akıntı geldi yarım saat kadar önce
Yerleşme kanaması olabilir mi canım,adetten önce ovulasyondan 8-10 gün sonra görülüyormusbenden koyu kahve, çamur gibi bir akıntı geldi yarım saat kadar önce
canım adetimden önce ara sıra gelirdi ama adet günümden 1-2 gün önce gelirdi. adetime daha neredeyse 10 gün var. ovülasyon yeni bitti...Ya canım benimadetin den önce olur mu öyle leke?
yerleşme kanaması için çok erken zamandayım sanırım canım. ovülasyondan yeni çıktım. 9-10 nisan pikti. 11-12 nisan silikti. pikten daha 4 gün geçtiYerleşme kanaması olabilir mi canım,adetten önce ovulasyondan 8-10 gün sonra görülüyormus
Hmmm o zaman canım belki Bi önceki adetten kalan Bi kaç parça çıkmıştır afedersin sperm kanala ulaşıp açtı ise iyi düşünelim iyi olsuncanım adetimden önce ara sıra gelirdi ama adet günümden 1-2 gün önce gelirdi. adetime daha neredeyse 10 gün var. ovülasyon yeni bitti...
yerleşme kanaması için çok erken zamandayım sanırım canım. ovülasyondan yeni çıktım. 9-10 nisan pikti. 11-12 nisan silikti. pikten daha 4 gün geçti
Benim regile 5gun var erken test yaptim çıkmadıKizlarrrr durumlar nasil hamis var mi
ne bileyim canım yaaa, hafif kırmızı da geldi arada ve gelmeye devam ediyor. adet mi oluyorum nedir yaa. geçen ay 6 gün geç gelmişti. 18 martta değil 24 martta adet olmuştum. ooooooofffff ☹Hmmm o zaman canım belki Bi önceki adetten kalan Bi kaç parça çıkmıştır afedersin sperm kanala ulaşıp açtı ise iyi düşünelim iyi olsun