Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sonradan da mı çıkmadı canım mesela?

2nisan pikti benim dün sabah idrar testi yaptım silik gibiydi sonra iki saat sonra yaptım çıkmadı bugün sabah da çıkmadı dün umutlanmıştım... bacaklarım ağrıyor şuan çok bilmiyorum

2nisan pikti benim dün sabah idrar testi yaptım silik gibiydi sonra iki saat sonra yaptım çıkmadı bugün sabah da çıkmadı dün umutlanmıştım... bacaklarım ağrıyor şuan çok bilmiyorum
Öyle daha da kötü oluyor malesef

Yarin farkli bi markayla denicem bakalim yine ayni sey mi olacak ya beni kuşkulandiran ben 2 kizimi da adet günü 8 ve 4 saat sonra cikan silik cizgi ile ogrendim kan vermeye gittim 21 di degerim digeri 130 mus gecen ay da kimyasal gebelik oldu o zaman da 3-4 saat sonra silik çizgi cikti ama tabi bu kadar test yapmadim kan verdim 8 cikti.
Simdi elimde 11 test vardi ovulasyonla gelen laboquick marka deli gibi 5-6 gündür yapiyorum

Ya canım benim adetin den önce olur mu öyle leke?
canım adetimden önce ara sıra gelirdi ama adet günümden 1-2 gün önce gelirdi. adetime daha neredeyse 10 gün var. ovülasyon yeni bitti...
Yerleşme kanaması olabilir mi canım,adetten önce ovulasyondan 8-10 gün sonra görülüyormus
yerleşme kanaması için çok erken zamandayım sanırım canım. ovülasyondan yeni çıktım. 9-10 nisan pikti. 11-12 nisan silikti. pikten daha 4 gün geçti

Hmmm o zaman canım belki Bi önceki adetten kalan Bi kaç parça çıkmıştır afedersin sperm kanala ulaşıp açtı ise iyi düşünelim iyi olsun

Hmmm o zaman canım belki Bi önceki adetten kalan Bi kaç parça çıkmıştır afedersin sperm kanala ulaşıp açtı ise iyi düşünelim iyi olsun
ne bileyim canım yaaa, hafif kırmızı da geldi arada ve gelmeye devam ediyor. adet mi oluyorum nedir yaa. geçen ay 6 gün geç gelmişti. 18 martta değil 24 martta adet olmuştum. ooooooofffff ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…