- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
Aaa gelmeye devam mı ediyor onu bilemedim kuzum yane bileyim canım yaaa, hafif kırmızı da geldi arada ve gelmeye devam ediyor. adet mi oluyorum nedir yaa. geçen ay 6 gün geç gelmişti. 18 martta değil 24 martta adet olmuştum. ooooooofffff ☹
Dur bakalım geç döllenme falan oluyor adet olana kadar bekle bakalımBenim regile 5gun var erken test yaptim çıkmadı
Tamam yazmıyorum konunuz sizin olsun iyi akşamlar.Canim evlilik arefesinde isen onlarla ilgili konulara bak lütfen,burası henüz evlenmemis çocuk planlaması yapmamış arkadaslara uygun değil inan ki
evet, önce çamur geldi, sonra kırmızı karışık geldi, şimdi de peçeteye sildikçe sulu sulu çoookk açık kahve geliyor. günlük ped taktım bakalım... midem bulanmaya başladı üzüntüden inan ki ☹Aaa gelmeye devam mı ediyor onu bilemedim kuzum ya
ne bileyim canım yaaa, hafif kırmızı da geldi arada ve gelmeye devam ediyor. adet mi oluyorum nedir yaa. geçen ay
Canim bence bunlar hep stres hep kaygı kaynaklı,hep düşünmekten resmen düşünce gücüyle gebe kalamamaktayizcanım adetimden önce ara sıra gelirdi ama adet günümden 1-2 gün önce gelirdi. adetime daha neredeyse 10 gün var. ovülasyon yeni bitti...
yerleşme kanaması için çok erken zamandayım sanırım canım. ovülasyondan yeni çıktım. 9-10 nisan pikti. 11-12 nisan silikti. pikten daha 4 gün geçti
çok haklısın ☹Canim bence bunlar hep stres hep kaygı kaynaklı,hep düşünmekten resmen düşünce gücüyle gebe kalamamaktayiz
Bekle bence daha erkenBenim regile 5gun var erken test yaptim çıkmadı
Agzin bal yesin o icat edilse keske ilk ben alirijmKeşke şu pik günü değerlendirdikten bir gün sonra yumurtaya sperm ulaştı mı ulaşmadı mı diye ölçen Bi alet olsa. Gerisi kolay olur beklenir kalp atışı falan zaten ama tuttu mu tutmadı mı bu acaba insanı çok geriyor bir gün bir ay gibi oluyor
Kızlar biz mi icad etse,toplasip yapabiliriz olur bence bizdeki bu azimleAgzin bal yesin o icat edilse keske ilk ben alirijm
Merhaba,ben kullanmadim ama onun etkisi 12.günden sonra geçiyormus,sanırım o günden sonra yapabilirsinKızlar merhaba otrivelle iğne olalı 8 gün oldu bugün hiçbir gelirti yok hala ne zaman gebelik testi yapayım sizce
Canım kırmızı geldiyse adetin sökulmeye calisiyordur geçen ay banada oldu erken geldi sokulene kadar damla damla kahverengi pedimi bile doldurmadi akşam söküldüevet, önce çamur geldi, sonra kırmızı karışık geldi, şimdi de peçeteye sildikçe sulu sulu çoookk açık kahve geliyor. günlük ped taktım bakalım... midem bulanmaya başladı üzüntüden inan ki ☹
canım adetime daha 10 gün var yaaa. neden böyle oldu ki şimdi ☹Canım kırmızı geldiyse adetin sökulmeye calisiyordur geçen ay banada oldu erken geldi sokulene kadar damla damla kahverengi pedimi bile doldurmadi akşam söküldü
Olur bazen canım,yapcak bişi yok iyi tarafından bakalım tutmamissa eğer yeni aya daha erken giriyorsun,ovu yapıyorsan testlerini falan hazırla ama en önemlisi zihnini boşalt,seni gebelik düşüncesinden uzaklaştıracak ne varsa onu yap,bu hepimiz için geçerlicanım adetime daha 10 gün var yaaa. neden böyle oldu ki şimdi ☹
Hiçbir şey anlamadım zaten ben bu durumdan. Ovülasyonu daha yeni gördüm. 3 gün oldu yumurta çatlayalı. Şu an adetimin 22. Günündeyim. 2 gün Geç yumurtladım hatta bu ay. O yüzden de geç adet olurum diye düşünüyordum. Kesildi şimdilik, hiçbir şey gelmiyor. sabaha belli olur herhaldeOlur bazen canım,yapcak bişi yok iyi tarafından bakalım tutmamissa eğer yeni aya daha erken giriyorsun,ovu yapıyorsan testlerini falan hazırla ama en önemlisi zihnini boşalt,seni gebelik düşüncesinden uzaklaştıracak ne varsa onu yap,bu hepimiz için geçerli
Merhaba,ben kullanmadim ama onun etkisi 12.günden sonra geçiyormus,sanırım o günden sonra yapabilirsin
Tamam yazmıyorum konunuz sizin olsun iyi akşamlar.
Erkek de olabilir ergenlikten çıkamamış bir kizcagiz da olabilir bu konuları merak eden,çünkü baya trip atarak gittiEsmeralda41 kesin erkektir bu gereksiz sapıklık için girmiş evlilik arefesinde buraya girenini hiç görmedim
Hıh tmm yazmıyorum alın konunuzu başınıza çalın şeklinde gitti yani,eğer gittiyse tabi bilemiyoruz hala buralarda bi yerlerde de olabilirEsmeralda41 kesin erkektir bu gereksiz sapıklık için girmiş evlilik arefesinde buraya girenini hiç görmedim