Ha bi de bana da kan verdıgım yerdeki acıl doktoru gerek yok dedi ama kendı doktorum ıkı gune bir kan ver 1200lere kadr bekle yukselısı takıp et dedi benım 171cıktı yarın 300küsür cıkması lazımİyi mi peki artısı ki takip edicem de Sağlık ocağında ki doktor bi daha kan almaya gerek yok Kadın doğuma git dedi bana
Iki günde ikiye %50 %60 artış olması gerekiyormus. Takip edilmeli. Bolca sabırBenim adet 11 Mart tı 25 martta bi iki damla kan geldi adetten 2 gün önce kan verdim 5.1 çıktı adeti 2 günü 59.3 çıktı değerim anlamadım gitti çok mu az değerim
Bekleyecegiz geneBen yumurtlama nezaman görürsün bilemem canım mesela ben geç yumurtlarım adete bir hafta kala adetin 20.Günü 25.Günü arası arkadaşım adet bittikten iki gün sonra yumurtluyor. Benim yazdığım yumurtlama gördükten ve değerlendirdikten 11gün sonra hayalet çizgi 12.gün gebelik testinde iki çizgi gördüm bazısında çift çizdi 14.gün falanda gözükebilir
Hayirliii opsunnnn dua et bizedeeeeeBende onceki günler test yaptigimda cikmadiginda dedim kesin olmadi bu ay cünkü gercekten adet olacakmisim gibi geldi. Battan bir gün onceki testte hafif cizgi gorunce de pek inanmadim aslinda cok silik diye kuruma cizgisi sandim. Simdi de dusuncem abaca degerlerim cok mu az yada bir terslik mi var da neden onceki testte silik cizgi cikti diye
Benimde en az %50 artisla 1.164 çıkması lazım. Başka da kan vermiycemHa bi de bana da kan verdıgım yerdeki acıl doktoru gerek yok dedi ama kendı doktorum ıkı gune bir kan ver 1200lere kadr bekle yukselısı takıp et dedi benım 171cıktı yarın 300küsür cıkması lazım
Canım Zaten senin daha önde kesene baktr inş değerlerimiz artar bi sorun cıkmaz sağlıkla gelırler inş heycandan duramıyorumBenimde en az %50 artisla 1.164 çıkması lazım. Başka da kan vermiycem
Yok canım herkeste farklılık gösterirmiş beta hcg. Korkulacak bir şey demedim ki benCanım valla sen ole diince içime kurt düştü
AynenBekleyecegiz genecigerim soluyor beklemekten.
Bilmem ki sabredersek kalp atışına kadar dururuz ama sabredemiycez galiba haftaya da gidebilirizCanım Zaten senin daha önde kesene baktr inş değerlerimiz artar bi sorun cıkmaz sağlıkla gelırler inş heycandan duramıyorum
Yok onda değil kımyasl gebelik yanı dusununce cok ihtimal var dış boş kimyasalYok canım herkeste farklılık gösterirmiş beta hcg. Korkulacak bir şey demedim ki ben
Ben yarn rahatlıcam galıba belirtiler olmasa yani hamıle değilşm gibi oluom hala duruma adapte olamadmBilmem ki sabredersek kalp atışına kadar dururuz ama sabredemiycez galiba haftaya da gidebiliriz
İnşallah şuan 2 kat artmış gözüküyor değil mi ben mi yanlış hesap yapıyorum acabaValla canım daha yeni yebi salgılamaya baslamssn adetinle kıyaslama döllenmeye göre artıyoe değer şimdilik bi sorun yok gibi sağlıkla gelsın bebeğin inş
Eveett ben betayı görünce çok tedirgin oldum hepsi geldi aklıma bide yaşayınca.Yok onda değil kımyasl gebelik yanı dusununce cok ihtimal var dış boş kimyasal
Bende insaalllaahhBen yarn rahatlıcam galıba belirtiler olmasa yani hamıle değilşm gibi oluom hala duruma adapte olamadm
Adetiniz kaç gün geçti peki sizinHa bi de bana da kan verdıgım yerdeki acıl doktoru gerek yok dedi ama kendı doktorum ıkı gune bir kan ver 1200lere kadr bekle yukselısı takıp et dedi benım 171cıktı yarın 300küsür cıkması lazım
İkinci iki kat olmus 5-25-50İnşallah şuan 2 kat artmış gözüküyor değil mi ben mi yanlış hesap yapıyorum acaba
Geçmedi adetime 5gün kala 171 cıktı cmt olmam lazımAdetiniz kaç gün geçti peki sizin
2 ciyi 4 gün sonra vermiş oldum o yüzden kafam karıştı açıkçasıİkinci iki kat olmus 5-25-50
Sabah erkendeb kan vercem öğlene buraya atarım değeri inş bebeğim sağlıklıdırBende insaalllaahh
Anladım sizin baya yüksek çıkmış bendenGeçmedi adetime 5gün kala 171 cıktı cmt olmam lazım