- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Merhaba canm benimde bat 18 belirtin varmiBenim regile 5gun var erken test yaptim çıkmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canm benimde bat 18 belirtin varmiBenim regile 5gun var erken test yaptim çıkmadı
Merhaba canm hayirli olsun kesinlesmis gebeligin çok sevindim tamda soracağım soruyu sormus birisi. Yerlesme kanamasi olmadi peki en belirgin belirtin ne idi ? Adetin mi gevikti once mi yaptin testi
Anladm canm kesinlikle muayene olman lazm termini aksatma sağlıklı olup olmadiginj gormek için( Allah korusun ) keseyi görüp ona gore artk rota çizersin. Benimde bat 18 yarin itibari ile 3 gun kaliyor acayip merak ediyorm cuma test yapmayı düşünüyorumSelam canim ^^ bat iki uc gün kala yaptim ama cizgi cok hafif vardi tek. Emin olamadiydim. Bat gunu yani gecen pazar dijital testimi kullandim ve orda hamile yazdi.
Fazla belirtimde olmadi. Adet olacakmisim gibi az biraz kasigim agirdi sancidi tek. Ama mide bulantisi gogus hassasiyeti falan hissetmedim. Bugun iste ofisde az biraz midem bulandi. Yorgun gibiyim biraz ama dün gec de yattim ondanda gelebilir. Bugun doktorumu aradim ama taaa hafta saliya randevu verdi. Is yerine bir bahane uydurmam lazim o gün icin, cok toplantilarim var sali gunune :/ ama karnimdaki bebegin iyiligi icin yapmam gerek bunu.
Bana sıcak basmalari oluyor yorgunum hep halsizim. Geceleri belim ağrıyor belirti mi bilemem adet az kaldigi icinde olabilir bu ararta kalmak insani yoruyorSelam canim ^^ bat iki uc gün kala yaptim ama cizgi cok hafif vardi tek. Emin olamadiydim. Bat gunu yani gecen pazar dijital testimi kullandim ve orda hamile yazdi.
Fazla belirtimde olmadi. Adet olacakmisim gibi az biraz kasigim agirdi sancidi tek. Ama mide bulantisi gogus hassasiyeti falan hissetmedim. Bugun iste ofisde az biraz midem bulandi. Yorgun gibiyim biraz ama dün gec de yattim ondanda gelebilir. Bugun doktorumu aradim ama taaa hafta saliya randevu verdi. Is yerine bir bahane uydurmam lazim o gün icin, cok toplantilarim var sali gunune :/ ama karnimdaki bebegin iyiligi icin yapmam gerek bunu.
Anladm canm kesinlikle muayene olman lazm termini aksatma sağlıklı olup olmadiginj gormek için( Allah korusun ) keseyi görüp ona gore artk rota çizersin. Benimde bat 18 yarin itibari ile 3 gun kaliyor acayip merak ediyorm cuma test yapmayı düşünüyorum
Saol canm Allah razi olsun insallah bakalm. Seninde guzel haberlerini bekliyorm keseyi gorunce yaz banaInsallah pozitif cikar testin canim. Cuma eger bana yazmak istersen yaz test yaparken. Cuma izinliyim sana her sonucta destek cikarim istersen :)
Bana sıcak basmalari oluyor yorgunum hep halsizim. Geceleri belim ağrıyor belirti mi bilemem adet az kaldigi icinde olabilir bu ararta kalmak insani yoruyor
Saol canm Allah razi olsun insallah bakalm. Seninde guzel haberlerini bekliyorm keseyi gorunce yaz bana
Bu yüzden kesinlikle baktirman lazm. Deger dusuk olabilir ilk zaman normal ama ileriki zamanda artmasi lazm. Insallah kotu bisey yoktur icini ferah tutBende onceki günler test yaptigimda cikmadiginda dedim kesin olmadi bu ay cünkü gercekten adet olacakmisim gibi geldi. Battan bir gün onceki testte hafif cizgi gorunce de pek inanmadim aslinda cok silik diye kuruma cizgisi sandim. Simdi de dusuncem abaca degerlerim cok mu az yada bir terslik mi var da neden onceki testte silik cizgi cikti diye
Demek ki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Inşallah değerlerimizde iyi çıkar saglicakla kucagimiza aliriz. Yarın bakıcam iki kat olmuş mu belki biraz rahatlarımAy neredeyse aynisi bana da oluyor. Kendimi asiri sis gibi hissediyorum. Sag kasigim agriyor ve arada bir bacagima vuruyor. Arada bir migde bulantim var ve bugun nedense asiri yorgunum
Bu yüzden kesinlikle baktirman lazm. Deger dusuk olabilir ilk zaman normal ama ileriki zamanda artmasi lazm. Insallah kotu bisey yoktur icini ferah tut
Demek ki hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz. Inşallah değerlerimizde iyi çıkar saglicakla kucagimiza aliriz. Yarın bakıcam iki kat olmuş mu belki biraz rahatlarım
Yok canım olmadı bnde de gaz sorunu idrara çok çıkma kasık agrısı ve agzmda acayip bi tat var ne yesem gtmıo yemek yedkten sonra çok hareket edemiyorum aynı gibi yani uyku durumu fena aksam uyutuo sabah erkendeb kaldrıo gün içinde tv karsısında sızıyorumBenim olmadi canım. Gazım var, ağzım dudagim kuruyor, sık idrar, bazen sıcak basıyor, sağ kasigim ağrıyo ve sağ bacağıma vuruyor. Yatar kalkar esnerken ağrım oluyor. Bide midem tuhaf bazen yanma oluyor. Akşamları çok erken uyku basıyor yemek yedikten sonra ama uyumuyorum şimdilik
Hâlâ kontrol ediyorum adet olursam diye zaman geçmiyor sanki
Senin oldu mu ?
Benim adet 11 Mart tı 25 martta bi iki damla kan geldi adetten 2 gün önce kan verdim 5.1 çıktı adeti 2 günü 59.3 çıktı değerim anlamadım gitti çok mu az değerim
Canım zaten değerler ıkıye katlayarak gidiyor daha gebeliğinin basındasndr 1200lere kadar takıp et benım doktorum ole dediBenim adet 11 Mart tı 25 martta bi iki damla kan geldi adetten 2 gün önce kan verdim 5.1 çıktı adeti 2 günü 59.3 çıktı değerim anlamadım gitti çok mu az değerim
İyi mi peki artısı ki takip edicem de Sağlık ocağında ki doktor bi daha kan almaya gerek yok Kadın doğuma git dedi banaCanım zaten değerler ıkıye katlayarak gidiyor daha gebeliğinin basındasndr 1200lere kadar takıp et benım doktorum ole dedi
Bu kadar karamsar olma bende çok yüksek diye korktum ama beta hcg herkeste farklılık gösteriyormuş araştırdım.Bende onceki günler test yaptigimda cikmadiginda dedim kesin olmadi bu ay cünkü gercekten adet olacakmisim gibi geldi. Battan bir gün onceki testte hafif cizgi gorunce de pek inanmadim aslinda cok silik diye kuruma cizgisi sandim. Simdi de dusuncem abaca degerlerim cok mu az yada bir terslik mi var da neden onceki testte silik cizgi cikti diye
Duamdasin canmInsallah canim duani eksik etme
Insallah canim yarin haber et muhakkak rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin yavrularimizi
Valla canım daha yeni yebi salgılamaya baslamssn adetinle kıyaslama döllenmeye göre artıyoe değer şimdilik bi sorun yok gibi sağlıkla gelsın bebeğin inşİyi mi peki artısı ki takip edicem de Sağlık ocağında ki doktor bi daha kan almaya gerek yok Kadın doğuma git dedi bana
Canım valla sen ole diince içime kurt düştüBu kadar karamsar olma bende çok yüksek diye korktum ama beta hcg herkeste farklılık gösteriyormuş araştırdım.
Bi kimyasalim var diye biraz ben tedirgin oluyorum yoksa havalara uçardım heralde