- 10 Temmuz 2013
- 1.331
- 1.819
cnm mnataroldum filmdensonra simdi cnmsikildi uf filmdensonra hamilekalmami etkiele diye cnmisikfi okadar tupler acikken ilkay giremeidm iliskiye zaten sornada ahasimdide mantarciti ayar oldumDasmeer canım görünmüyorsun iyisin inşallah
birde daha adet olmadımya beklentim deycnm mnataroldum filmdensonra simdi cnmsikildi uf filmdensonra hamilekalmami etkiele diye cnmisikfi okadar tupler acikken ilkay giremeidm iliskiye zaten sornada ahasimdide mantarciti ayar oldum
birde daha adet olmaidm haliyle birsey yapamıyorumcnm mnataroldum filmdensonra simdi cnmsikildi uf filmdensonra hamilekalmami etkiele diye cnmisikfi okadar tupler acikken ilkay giremeidm iliskiye zaten sornada ahasimdide mantarciti ayar oldum
Rahimfilminden sonra olmasi gicik etti beniStres yapma canım ilaçlarını kullan geçer inşallah canını sıkma
Rahimfilminden sonra olmasi gicik etti beni
Birde biktim evlendiifm gndenbeei mantaroluytum
Hepayni sistem fitil krem sorna yine oluyor
Adet olacam yakinda bari yumurtlmadan once bitsede kurtulsam
korumasiz cinsel iliskiMantar neyden kaynaklı oluyormuş peki dr söylemedi mi
korumasiz cinsel iliski
Vucut heesey etkiliuor
Hergun iççamaşırı degsiturum hijyene cok dikkkatliyim esimede benden gecti oda antibiyotik kullandı aman olacağı varsa oluyor
Selamlar kızlar :) benim bat da sonunda belli oldu 12 nisanmart ayından buraya transfer oldum kesin olarak
Amin cnm senin bat nezamanAnladım canım dediğin gibi olacağı varmış inşallah hemen kurtulursun
Sizin orasi neresi canim eger saglik bakanligi yazisi ise o yalan cikit ama yakin zamanda butnnis yerleri 1 2 haftaligina kapatilcak benceBizim burda olanüstü hal ilan ettiler yarindan itibaren heryeri kapatacaklarmis cafeler sinema restoranlar vs. vs.
Eczane, Benzinlik, Süpermarketler, Bankalar vs. acik kalacakmis tek. Rabbim hepimizi korusun
Merhaba bu sabah bunu yazmıştm ama smdi gebelik testi yaptım sanırım pozitif aşırı heycanlıyı. BakarmsnzMerhaba ben daha adet olmadım ama oldum olacam 2 gün geçti hissediyorum gelecek. Benide yazarmısın bat 17 nisan
Amin cnm senin bat nezaman
anladim cnm inşllah hamile kalırız hep2 nisan canım daha çok var
anladim cnm inşllah hamile kalırız hep
amin cnmAmin amin inşallah mübarek 3 ayların hürmetine rabbim herkese hayırlı gebelik nasip etsin