Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cnm mnataroldum filmdensonra simdi cnmsikildi uf filmdensonra hamilekalmami etkiele diye cnmisikfi okadar tupler acikken ilkay giremeidm iliskiye zaten sornada ahasimdide mantarciti ayar oldum
birde daha adet olmadımya beklentim dey
cnm mnataroldum filmdensonra simdi cnmsikildi uf filmdensonra hamilekalmami etkiele diye cnmisikfi okadar tupler acikken ilkay giremeidm iliskiye zaten sornada ahasimdide mantarciti ayar oldum
birde daha adet olmaidm haliyle birsey yapamıyorum

Rahimfilminden sonra olmasi gicik etti beni
Birde biktim evlendiifm gndenbeei mantaroluytum
Hepayni sistem fitil krem sorna yine oluyor
Adet olacam yakinda bari yumurtlmadan once bitsede kurtulsam

Mantar neyden kaynaklı oluyormuş peki dr söylemedi mi

Selamlar kızlar :) benim bat da sonunda belli oldu 12 nisan mart ayından buraya transfer oldum kesin olarak

korumasiz cinsel iliski
Vucut heesey etkiliuor
Hergun iççamaşırı degsiturum hijyene cok dikkkatliyim esimede benden gecti oda antibiyotik kullandı aman olacağı varsa oluyor

Anladım canım dediğin gibi olacağı varmış inşallah hemen kurtulursun

Bizim burda olanüstü hal ilan ettiler yarindan itibaren heryeri kapatacaklarmis cafeler sinema restoranlar vs. vs.
Eczane, Benzinlik, Süpermarketler, Bankalar vs. acik kalacakmis tek. Rabbim hepimizi korusun

Canim sizin orm
Bizim burda olanüstü hal ilan ettiler yarindan itibaren heryeri kapatacaklarmis cafeler sinema restoranlar vs. vs.
Eczane, Benzinlik, Süpermarketler, Bankalar vs. acik kalacakmis tek. Rabbim hepimizi korusun
Sizin orasi neresi canim eger saglik bakanligi yazisi ise o yalan cikit ama yakin zamanda butnnis yerleri 1 2 haftaligina kapatilcak bence

Benimde yumurtlamam permsbe gunu olmaliydi normlde bu ay erken yumurtlicam snairim bugun baya koyu cikti esit nerdeyse 10. Gun bugun yarin ilskiye girmem lazim bi yamdanda bu corona artar sıkıntilar olur die korkuyorum abartiyomuyum lutfi kirdar arastrmada pozitif hastalar var bizim.dibimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…