- 29 Ekim 2019
- 2.316
- 3.864
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BulmuşsunSelam kızlar ben de geldim, bu ay klomene başlayacaktım yarın kontrolüm vardı ama virüsten dolayı gidemiyorum o yüzden bu ay kendiliğinden olmasını beklicez, Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah, bat 9 nisan benim, inşallah olmam
Kaçar mıBulmuşsun
İnşallah artık bu ay hepimizin son denemesi olsunHoş geldin hayırlısı inşallah bu ay olur
Benim de yarın kontrolüm vardı ama gidemiyorum canım virüs yüzünden, bu ay klomensiz denicem mecburKızlar benim de klomen le ilk ayımda olmadı doktor adetin 3. Günü gel demişti yarın gitcem ben de ama tabi insan çekiniyo yine de virüs falan olunca
hayırlısı neyse o olsun artık canım yaBenim de yarın kontrolüm vardı ama gidemiyorum canım virüs yüzünden, bu ay klomensiz denicem mecbur
Canim sizin orm
Sizin orasi neresi canim eger saglik bakanligi yazisi ise o yalan cikit ama yakin zamanda butnnis yerleri 1 2 haftaligina kapatilcak bence
Canım testin fotosunu atmamışsın ama hayırlısı olsun kan verdin miMerhaba bu sabah bunu yazmıştm ama smdi gebelik testi yaptım sanırım pozitif aşırı heycanlıyı. Bakarmsnz
Bugun akşam vericem acile gidip çalışıyorum gidemedim. Testin resmini attım bakarmsnız hala inanamıyorım cnkuCanım testin fotosunu atmamışsın ama hayırlısı olsun kan verdin mi
Geçmiş olsun canım mantar nasıl anlaşılyo bizim de korunmasız oldu bi hafta geçmedenkorumasiz cinsel iliski
Vucut heesey etkiliuor
Hergun iççamaşırı degsiturum hijyene cok dikkkatliyim esimede benden gecti oda antibiyotik kullandı aman olacağı varsa oluyor
Ben görüyorum gayet belirgin walla hayırlısı olsunBugun akşam vericem acile gidip çalışıyorum gidemedim. Testin resmini attım bakarmsnız hala inanamıyorım cnku
İnşallah kan değerlerin de güzel çıkarBugun akşam vericem acile gidip çalışıyorum gidemedim. Testin resmini attım bakarmsnız hala inanamıyorım cnku
camasirda peynir kesigi gibiakinti oluyorGeçmiş olsun canım mantar nasıl anlaşılyo bizim de korunmasız oldu bi hafta geçmeden
İnternetten istesene hemen geliyor ve uygunda fiyatı n11 gittigidiyor vsnasip bakalım nisan olur inşallah. adetim çok düzensiz bulunduğum bölgede hiç bir eczanede ovulasyon testi yok rastgele diyoruz artık
internetten bakayım canım teşekkür ederim. :)İnternetten istesene hemen geliyor ve uygunda fiyatı n11 gittigidiyor vs