Ben de şikayet ettim onu.Bu arada canlar bi şey diyeceğim size buraya gelip hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere saydıran kendinde eğlenen dalga geçen biri vardı hatırladınız mı şikayet etmiştim hesabı pasif e alınmış vee bi kaç tane konuya baktım denk geldim oralara da hep yazmış hamile kalmazsınız inşallah falan diye
Eğer düzenli adet oluyorsan hamile olman gerekiyor bu durumda. İnşaallah.Test yapmak için korkuyorum hep hüsranama yarında gelmezse yapıcam sizce Normalmi yumurtlamadan 14 15 gün sonra regl olmam gerekmiyor mu
Inşallah yaaEğer düzenli adet oluyorsan hamile olman gerekiyor bu durumda. İnşaallah.
Canım yaşın büyük değil inanki sıkıntın olmus inş olur dualarm seninle bak ben 28 yaşındaym eşim pöh evlendık bir sene ayrı yasamak zorunda kaldık savaştan dolayı daha kasımda yenı geldı evımıze ilk adetmden beri pcos hastasıyım bı streslı donem hastalıgımı daha arttrdı sol yumurtalık resmen iptal oldu buda yetmezmıs gibi aralıkta prolaktın salgılamaya basladm adetler yamuldu zaten duzenm yoktu doktora gttıgımde çocuk durumunun vok zor oldugunu öğrendm tedavi görmeden hamıle kalamazsn dediler ocakta klomen kullandm yumurtam olmadı subatta letu kullandm bi tane 18mm oldu doktorum sasırdı bu ne direnç dıyeİnşaallah bakalım. Ben çok çektim. Annem babam yaşlı idi onlara baktım hep. Yaş 34 olunca artık yuva kurmam gerektiğini düşündüm. Yaş ilerledi çocuğum olmalı idi.
Nişanlandım bir hafta sonra babam öldü.
Düğünüm tatsız geçti.
Bir yandan okudum evde ders çalışarak ilahiyat bitirdim açıktan. Kuran kursu hocalığı yaptım.
Şimdi Almanya'ya geldim.
Demem o ki.
Zorlu hayat mücadelemde çocuk konusunda yorulmak istemiyorum.
8 aydır evliyim
Hayırdır Ne oldu. Kırmızılar geldimi kiYa kızlar mayıs hamilelik planlayanlar diye konu açıldı mı benim pek umudum kalmadı oraya geçsem hafiften
Acele etmeyelim canım,Ya kızlar mayıs hamilelik planlayanlar diye konu açıldı mı benim pek umudum kalmadı oraya geçsem hafiften
Acele etmeyelim canım,son güne kadar direnelimYa kızlar mayıs hamilelik planlayanlar diye konu açıldı mı benim pek umudum kalmadı oraya geçsem hafiften
Gelmedi canım da ben hamile değilim ya olsa hissederdim Bi belirti olurdu göğüs hassasiyeti falan hiç Bi şey yokHayırdır Ne oldu. Kırmızılar geldimi ki
Öyle mi diyorsun ya offf geçmek bilmiyor şu dört günAcele etmeyelim canım,
Acele etmeyelim canım,son güne kadar direnelim
Maşaallah geldiğin nokta çok güzel.Canım yaşın büyük değil inanki sıkıntın olmus inş olur dualarm seninle bak ben 28 yaşındaym eşim pöh evlendık bir sene ayrı yasamak zorunda kaldık savaştan dolayı daha kasımda yenı geldı evımıze ilk adetmden beri pcos hastasıyım bı streslı donem hastalıgımı daha arttrdı sol yumurtalık resmen iptal oldu buda yetmezmıs gibi aralıkta prolaktın salgılamaya basladm adetler yamuldu zaten duzenm yoktu doktora gttıgımde çocuk durumunun vok zor oldugunu öğrendm tedavi görmeden hamıle kalamazsn dediler ocakta klomen kullandm yumurtam olmadı subatta letu kullandm bi tane 18mm oldu doktorum sasırdı bu ne direnç dıye
O kadar ağladm ki çatlatma iğnesi vuruldm olmadı stres yaptm martta bidaha letu verdı ıkı yumurtam oldu doktorum rahmın Cok uygun gözüküyor yumurtalarda şahane dedi iğnemi aldm geldım vurdum artık olursa olur kafasına grdim tüp bebek yaparz dıodm en son çare
Hiç belirtisi olmayan da var bak benım arkadasm 12haftalık hamıle daha yenı göğsü hassas oldu hamılelık belırtıleri yasıo sadece adeti gecıkmıstıGelmedi canım da ben hamile değilim ya olsa hissederdim Bi belirti olurdu göğüs hassasiyeti falan hiç Bi şey yok
Aralıkta kimyasal geçirdim adetim gecikti kan veriim demesem hiçbir belirtim yoktu hCG 44 çıkmıştı,yani demem o ki belirti arama adetin bekle canımGelmedi canım da ben hamile değilim ya olsa hissederdim Bi belirti olurdu göğüs hassasiyeti falan hiç Bi şey yok
Amin inş canım Eşinde sende bi sıkıntı cıktı mı canımMaşaallah geldiğin nokta çok güzel.
Allaha güvenen hiç kaybeder mi.
Rabbim imtihanında seni muvaffak kılsın.
İnşaallah dualarım seninle.
Rabbim tüm çektiklerine karşı hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Yok canım.Gelmedi canım da ben hamile değilim ya olsa hissederdim Bi belirti olurdu göğüs hassasiyeti falan hiç Bi şey yok
9 ay hamilelik boyunca hiç belirti görmeyen var biliyormusun.Gelmedi canım da ben hamile değilim ya olsa hissederdim Bi belirti olurdu göğüs hassasiyeti falan hiç Bi şey yok
Geçen gittim yok. Eşimin eski almandan eşinden 6 yaşında bir oğlu varAmin inş canım Eşinde sende bi sıkıntı cıktı mı canım
Cnm o belirti olacak diye bir şey yok sana birsey diyeyim mi inanki adet olacakken daha cok belirti yaşıyorsunGelmedi canım da ben hamile değilim ya olsa hissederdim Bi belirti olurdu göğüs hassasiyeti falan hiç Bi şey yok
Canım inşallah yüce Rabbim gönlüne göre verir. Ben düşürdüm ikizlerimi tekrar tedavi gördüm. Doktorum üçüzün bile olabilir diyor bekleme aşamasındayım haber veririmBen küçüklükten beri ikiz çocuğum olma hayalini kurdum hep
Anladm canım rabbim hayırlısyla evladına kavuştursun ama inan her ay hamıle kalma oranımız %25miş tez zamanda olur inş şükür ki sağlığın yerınde o olduktan sonra korkma nasip olur inş benım aılem çocuğun olmucak dendiği an yıkıldı ama bak eşime kavustm 5.ayda olduGeçen gittim yok. Eşimin eski almandan eşinden 6 yaşında bir oğlu var