- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
İnşallah vardır ya canım, bu ay ne bereketli maşallah herkes hamile.. Bakalım bat 19 u eğer adet olursam bize de öbür ay nasip olur inşalahBirkaç gün sonra tekrar test yapicam canım. Eşim bekleyelim diyor. Daha net belli olur belki o zaman
Senin de güzel haberleri alırız inşallahİnşallah vardır ya canım, bu ay ne bereketli maşallah herkes hamile.. Bakalım bat 19 u eğer adet olursam bize de öbür ay nasip olur inşalah
Test varsa adet günü yap inşallah vardır bu defa koyu olur canımÇok erken bir meraktı geldi geçti kendimi dizginliyorum artık çünkü bu fikre bağlanmak istemiyorumAma inşallah vardır hepimize nasip olur
Bende gördüm hadi hayırla inşallahBir bakar mısınız ya lütfen çok heyecanlandım ben Eki Görüntüle 2619558 Eki Görüntüle 2619558
Bende de oluyo yani cok kaygan uzauyo o gün çatlamış mı oluyo yani o gün mü değerlendirilmeliAy aynısı bendede oluyo gerçek yumurta beyazı gibi şeffaf uzayan bişey
Ovulasyon takibi yapıyorsan ilk yumurtlama gördüğün gün değerlendirmeye başlamalısın çatlama gördüğün güne kadar değerlendirin diyorlar çatlama günü dahil. bazı kadınlarda bu sıvılar yumurtlama ve çatlama zamanı gelirken bazılarında bu Sıvı dan önce çatlama yumurtlama bitmiş herşey geçmiş olabiliyor bazılarında ise bu sıvı geliminden bir hafta sonra bile yumurtlama ve çatlama gerçekleşebilir bu yüzden ya ovülasyon testi ile takip etmek yada doktor kontrolünde yumurtlama görmek mantıklı her gün doktora yumurtlama çatlama olmuş mu diye gidemeyeceğimizden evde kendin test ile takip yap bende bu sıvının gelmesi çatlama gördükten üç güne sonra oluyor artık çatlama bitmiş hamilelik şansı azalınca yani sen yinede değerlendir bu ayBende de oluyo yani cok kaygan uzauyo o gün çatlamış mı oluyo yani o gün mü değerlendirilmeli
Hmm anladım şans o zaman artık testim yok cnm şimdilik tutarsa kendilinden tutsun kısmet bakalım adetsen sonra gün aşırı 3 kere değerlendirdikOvulasyon takibi yapıyorsan işk yumurtlama gördüğün gün değerlendirmeye başlamalısın çatlama gördüğün güne kadar değerlendirin diyorlar çatlama günü dahil bazı kadınlarda bu sıvılar yumurtlama ve çatlama zamanı gelirken bazılarında bu Sıvı dan önce çatlama yumurtlama bitmiş herşey geçmiş olabiliyor bazılarında ise bu sıvı geliminden bir hafta sonra bile yumurtlama ve çatlama gerçekleşebilir bu yüzden ya ovülasyon testi ile takip etmek yada doktor kontrolünde yumurtlama görmek mantıklı her gün doktora yumurtlama çatlama olmuş mu diye gidemeyeceğimizden evde kendin test ile takip yap bende bu sıvının gelmesi çatlama gördükten üç güne sonra oluyor artık çatlama bitmiş hamilelik şansı azalınca yani sen yinede değerlendir bu ay
Peki sen her ay mı takip ediyorsun yani aydan aya değişiyor mu yumurtlama tarihin merak ettimOvulasyon takibi yapıyorsan ilk yumurtlama gördüğün gün değerlendirmeye başlamalısın çatlama gördüğün güne kadar değerlendirin diyorlar çatlama günü dahil. bazı kadınlarda bu sıvılar yumurtlama ve çatlama zamanı gelirken bazılarında bu Sıvı dan önce çatlama yumurtlama bitmiş herşey geçmiş olabiliyor bazılarında ise bu sıvı geliminden bir hafta sonra bile yumurtlama ve çatlama gerçekleşebilir bu yüzden ya ovülasyon testi ile takip etmek yada doktor kontrolünde yumurtlama görmek mantıklı her gün doktora yumurtlama çatlama olmuş mu diye gidemeyeceğimizden evde kendin test ile takip yap bende bu sıvının gelmesi çatlama gördükten üç güne sonra oluyor artık çatlama bitmiş hamilelik şansı azalınca yani sen yinede değerlendir bu ay
İnş canım ya tek düşündüğüm o stres yapmamaya calısıyorm ama kasıldımInsallah sağlıcakla kucagimiza alalım inşallah. Bakalım bugün ciksin katlansinda kese bebek kalp atisi deyince biraz rahatlarim inşallah sağlıklıdır bebeklerimiz
Evet çatlatma iğnesi vuruldum iki yumurta vardı ama doktorum değer yüksek demedi banaAman Allah'ım kan sonucun 5 gün önceye göre mükemmel sanırım çoğul gebesin. Tedavi mi oldun kaç yumurtan vardı?
Maşallah canım değerlermizi takıp edelim merak ediyorum seniKizlaaaarr sonucum çıktı adet 3 gün gecikmişti normal mi sizce çok mu yaa nasıl?Eki Görüntüle 2619103
Üç günde bir ilişki olduysa eğer ay boyunca zaten tutar çünkü sperm 72 saat yaşıyormuş vücutta inşallah gönlüne göre versin AllahHmm anladım şans o zaman artık testim yok cnm şimdilik tutarsa kendilinden tutsun kısmet bakalım adetsen sonra gün aşırı 3 kere değerlendirdik
Değişiyor ama çok değil üç beş gün değişiyor ekimde kaset testle denedim beceremedim memnun kalmadım test ayda üç beş kez pik oldu kasımda bir gebenin günlüğünden aldım strip test başladım kasımda adetin 20 günü yumurtlama gördüm değerlendiremedim tam olarak o ay kalmadım hamile aralıkta adete. Bir hafta kala yumurtlama pik gördüm ertesi gün çatlaması oldu o iki gün değerlendirdim hamile kalmıştım ozaman tabi kaybettim o bebeği tekrardan ovülasyona başladım bu ayPeki sen her ay mı takip ediyorsun yani aydan aya değişiyor mu yumurtlama tarihin merak ettim
Canım sakın ümidini kaybetme inan en hayrlı zamanda olacaktr ben doktoruma sürekli sorup durdum sen hazr olsan da vücudun ne zaman hazr olursa o zaman gebe kalırsn dedi düşünme akışına bırak ben bu defa olursa olur dedim oldu stres yumurtalarını tetıklıyorbizlere çok dua edin lütfen. ümidimi kaybediyorum artık.
Yarın sabah sağlık ocağına gidip tekrar kan vericem bakalımMaşallah canım değerlermizi takıp edelim merak ediyorum seni
Yaa üzüldüm olur canım inşallah tekrar hayırla ve en önemlisi sağlıkla olsun maşallah sanki Nisan ayında gebe sayımız arttı bahar iyi geldi galibaDeğişiyor ama çok değil üç beş gün değişiyor ekimde kaset testle denedim beceremedim memnun kalmadım test ayda üç beş kez pik oldu kasımda bir gebenin günlüğünden aldım strip test başladım kasımda adetin 20 günü yumurtlama gördüm değerlendiremedim tam olarak o ay kalmadım hamile aralıkta adete. Bir hafta kala yumurtlama pik gördüm ertesi gün çatlaması oldu o iki gün değerlendirdim hamile kalmıştım ozaman tabi kaybettim o bebeği tekrardan ovülasyona başladım bu ay
Canım erken gebe testti heralde o kan versen aslında dırek cıkar ıdrarda sılık cıkmısResimde çok belli olmuyor canım yakından daha belli. Birkac gün sonra tekrar yapacagim. İnşallah belirginleşir
6 gün yaşıyor demek vaav daha değerlendirmeye gerk yok o zaman eşim ne zaman kendi gelirseÜç günde bir ilişki olduysa eğer ay boyunca zaten tutar çünkü sperm 72 saat yaşıyormuş vücutta inşallah gönlüne göre versin Allah
Değerin kaç canım görmedimEvet çatlatma iğnesi vuruldum iki yumurta vardı ama doktorum değer yüksek demedi bana