- 18 Kasım 2019
- 5.146
- 4.880
Galiba evde kalmaktanYaa üzüldüm olur canım inşallah tekrar hayırla ve en önemlisi sağlıkla olsun maşallah sanki Nisan ayında gebe sayımız arttı bahar iyi geldi galibaya da evde olmak mı iyi geldi bilmiyorum.
Senimde matematik kötü desene kız bir gün 24saat 3x24=726 gün yaşıyor demek vaav daha değerlendirmeye gerk yok o zaman eşim ne zaman kendi gelirse
171 di dünDeğerin kaç canım görmedim
Ayy valla kafa gitmiş ben sadece gündüzleri saymışım demekSenimde matematik kötü desene kız bir gün 24saat 3x24=72
Cnm bu değer normal bence171 di dün
Bilemedim valla canım doktorum yuksek demedi ama bekleyınce gorecez 2yumurta vardı iğneyle çatlatıldıAman Allah'ım kan sonucun 5 gün önceye göre mükemmel sanırım çoğul gebesin. Tedavi mi oldun kaç yumurtan vardı?
Bat 5gün önce olamsı da mı normalCnm bu değer normal bence
Ben ilk gebeliğimde 1000 küsür ikincide 23 le öğrendim ne kadar farklı arada değilmi ikiside sağlıklı gebelikti bence artık hiiç takma keyfine bak
Bat dan 5 gün önceyse daha yeni olduğu içindir muhtemelen zamanla katlanır değerin günden güne cnm merak etmeBat 5gün önce olamsı da mı normal
Ya zaten çoğul gebelik bile olsa isterim kiBat dan 5 gün önceyse daha yeni olduğu içindir muhtemelen zamanla katlanır değerin günden güne cnm merak etme
Tamam canım yarın sonucumu yine yazcamYarın sabah sağlık ocağına gidip tekrar kan vericem bakalım
Belki biraz rahatlarım sağlıklı bir şekilde artış gösterdiyse.
Inşallah sende yaz
Benim ilk gebeliğimde acile gitmiştim kan vermeye adetten önceydi halsizim ilaç içmeye korktum belki vardır deyince Dr test yaptı 1000 küsür muhtemelen ikiz dediler ama tekti oluyo oyle demekki inşallah ikiz cok severim hepimize olsun oh çifter çifterYa zaten çoğul gebelik bile olsa isterim kiyeterkı sağlıkla gelsınler
Bana yaramadı sabah test yaptım tertemiz negatif.Kızlar, Mart ayı bir kedilere bir de bize yaradı galiba
Bat ın ne zamandı ki canımBana yaramadı sabah test yaptım tertemiz negatif.
Ay güldürdün beni kız Allah ta seni güldürsünAyy valla kafa gitmiş ben sadece gündüzleri saymışım demek
16 nisan batım.Bat ın ne zamandı ki canım