- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Normal sanki canım aslında şu durumda,acil bir durum yoktur rutin bir kontroldur inşallah
Anlıyorum canım seni inşallah sağlıklıdır ve bu süreci hayırlısı ile atlatır bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra bugünlere unutursuninsallah canim, suan sadece derdim is yerine nasil aciklayacagim, suan korona yüzünden aslinda ofise gelmek yasak. suan ama Ofisdeyim, cok dikkat ediyorum. Doktor bakmadan önce de Patronuma birsey demek istemiyorum, sagliklimi degilm mi diye.
Anlıyorum canım seni inşallah sağlıklıdır ve bu süreci hayırlısı ile atlatır bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra bugünlere unutursunRabbim tüm bebek bekleyen anneleri ve bebeklerini korusun
Bu işareti lütfen kullanmayın (Anlıyorum canım seni inşallah sağlıklıdır ve bu süreci hayırlısı ile atlatır bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra bugünlere unutursunRabbim tüm bebek bekleyen anneleri ve bebeklerini korusun
Bu işareti lütfen kullanmayın
Aa ben hiç dikkat etmemişim nasıl da yediriyorlar demek ki günlük hayatımıza böyle şeyleri sonuçta telefonlar emojiler her şey onların elinden çıkmaNeden hiristiyanların işaretini kullanıyorsunuz.
Afedersiniz ama bu işareti lütfen kullanmayın ()
Canım yumurtlaman ne zamandı ve batın ne zaman?Bir bakar mısınız ya lütfen çok heyecanlandım ben Eki Görüntüle 2619558 Eki Görüntüle 2619558
Ben 1 Nisan'da yumurta çatlatma iğnesi vuruldum canım. Adetim düzensiz doktorum pko var dedi. Ama normalde 20 Nisan'da olmam lazimCanım yumurtlaman ne zamandı ve batın ne zaman?
İnşallah vardır canım ya inşallah1 Nisan da çatladı ise 14 gün geçmiş yani testte çıkabilir o yüzden ben Bi hayali çizgi gördüm canım sanki var yakan verme imlanın var mı yoksa bekle biraz istersen Bi kaç güne yenile
İnşallah vardır canım ya inşallaheşim birkaç gün bekleyip tekrar test yap diyor. Belki belirginleşir ya da yok olur bilmiyorum artik
Resimde çok belli olmuyor canım yakından daha belli. Birkac gün sonra tekrar yapacagim. İnşallah belirginleşirsanki bende gördüm gibi canim
Ay aynısı bendede oluyo gerçek yumurta beyazı gibi şeffaf uzayan bişeybende çatlamadan sonra şeffaf bir akıntı oluyor, ıkındıkça uzuyor ve bir türlü kopmak bilmiyor, bazen peçeteyle aldırdığım oluyor. herkesin bünyesi farklı tatlım; bende olan sende olmaz, sende olan bende olmaz.
Canımmm bendede erken gebelik testi böyle çıkmıştı kaybettiğim bebeğime hamileyken bşde normal testle yap kaset test yani var ama gebelik hayırlısı olsun inşallahBen 1 Nisan'da yumurta çatlatma iğnesi vuruldum canım. Adetim düzensiz doktorum pko var dedi. Ama normalde 20 Nisan'da olmam lazim
Bu işareti lütfen kullanmayın
Birkaç gün sonra tekrar test yapicam canım. Eşim bekleyelim diyor. Daha net belli olur belki o zamanCanımmm bendede erken gebelik testi böyle çıkmıştı kaybettiğim bebeğime hamileyken bşde normal testle yap kaset test yani var ama gebelik hayırlısı olsun inşallah