Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha adetin e var umudunu kaybetme
Teşekkür ederim. Umarım vardır tabi insanda hep bir umut oluyor adet olana kadar. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş.Ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Evlendim ilk 3 ay korundum. Şuan çok pişmanım zaten hemen olmuyormuş.

Adetime 5 gün var. Çıkıp erken gebelik Testi almak istiyorum. Ama bir yandanda olumsuz çıkarsa çok üzülürüm

Adetime 5 gün var. Çıkıp erken gebelik Testi almak istiyorum. Ama bir yandanda olumsuz çıkarsa çok üzülürüm
Üzülürsün bence de yapma ben bugün çok üzüldüm. En iyisi beklemek. İnşallah vardır ama erken öğrenmenin bir faydası da yok ama kendimize söz geçiremeyip üzülüyoruz negatif görünce.

Ben 1 Nisan'da yumurta çatlatma iğnesi vuruldum canım. Adetim düzensiz doktorum pko var dedi. Ama normalde 20 Nisan'da olmam lazim
Canım hamilesindir inşallah.ben çatlatma iğnesi sonrası 12 günden sonra HCG hormonu azaldığı için negatif çıkardı ama senin üstünden 14 gün geçmiş bence hamilesin.

Teşekkür ederim. Umarım vardır tabi insanda hep bir umut oluyor adet olana kadar. Gerçekten çok yıpratıcı bir süreçmiş.Ben hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Evlendim ilk 3 ay korundum. Şuan çok pişmanım zaten hemen olmuyormuş.
Olacak inş sabret ve dua et canım...

X