Ben 5 aylık evliyim. En başından beri istiyorum 1 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum. İnşallah bu sefer sağlıklı gebelik nasip olur.Hamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz
Nerdeyse 1,5 yıl oldu evleneli 7-8 aydır çocuk istiyoruz. Yaş daha fazla geçmeden annelik duygusunu yaşarım umarımHamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz
Hamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz
Rahim filmi için erken olabilir ama eşin bence kesinlikle bir kontrol olsun zaman gececeğine sorun varsa tedavi olur cnm yoksada kalbiniz rahat ederBende coronayi dusunuyorum ama depremden korkuyorum bugun bende kadin doguma gittim bu ay kanamam cok gazlaydo hemde genel muayne icin bi problem yok dedi. Yumurtlama gunu girdigin iliskide hamule kalma ihtimalin %21 ve 12 ay boyunca yumurtlicaksin die biseyde yok 9 ay falan yumrtluyosim dedi o zmn hamile kalmak cok zor dedim o yuzden 1 seneden once gelmeyin diyoriz hamile kalamadim die dedi. Ama ben o kdr beklenmek.istemoyorum deidm o zmn gelirsin rahim filmi esine sperm sayisi bi kac hormon testi yapar sonuclara gorede asilama vs bisiler bakariz ama sabirsiz olma senin bemve ihtiycn olan tek sey sabir cok acelecisin dedi
İlk cocuğum evlendiğim yıl oldu istiyorduk ikinci süpriz yaptı kendi geldi :) şimdi 3. İstiyoruz kalabalık aile hayalimiz bakalım kısmetHamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz
İlk cocuğum evlendiğim yıl oldu istiyorduk ikinci süpriz yaptı kendi geldi :) şimdi 3. İstiyoruz kalabalık aile hayalimiz bakalım kısmetHamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz
Allah bağışlasın :)İlk cocuğum evlendiğim yıl oldu istiyorduk ikinci süpriz yaptı kendi geldi :) şimdi 3. İstiyoruz kalabalık aile hayalimiz bakalım kısmet
Bu arada doktorum bana adetin ilk gününden sayarak 10. 12.14 gün ilişki önerdi kızlar yumurtlama öncesi mi oluyo bu tarihler
Amin cnm sağol Rabbim isteyen herkese nasip etsinAllah bağışlasın :)
25-26 gün geneldeAdetiniz kaç günde bir geliyor? Genelde bu tarihler yumurtlama günleri olarak söyleniyor.
Adet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günü olduğuna göre doktorun verdiği tarihler muhtemel yumurtlama günleri bence.25-26 gün genelde
Hmm evet olabilir cok uygulayamam zaten muhtemelen iş güç derkenAdet tarihinden 14 gün öncesi yumurtlama günü olduğuna göre doktorun verdiği tarihler muhtemel yumurtlama günleri bence.