Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz

Bende evlendiğim ilk ay hamıle kaldım şu an cocugum 9 yasında 9 sene sonra 2.cocugu istiyorum Rabbım nasip ederse 5 ay oldu ama sonuclar hep hüsran

Bende 8 aydır evliyim ama eşimle 9 yıldır sevgiliydik. Son aylarda eşim ciddi ciddi bebek istemeye başladı. Ama ben karar veremiyorum. Çocukları seviyorum ama yapabilir miyim buna hazır mıyım emin olamıyorum

Benim icimde istek oldu. Bende daha istemiyordum aslında daha sonra diyordum ama sonra birşey oldu icimde ve artık daha da beklemek istemedigimi fark ettim yada galiba artik etrafimdaki arkadaşlarmin da hamile kaldiklari için etkilendim

Rahim filmi için erken olabilir ama eşin bence kesinlikle bir kontrol olsun zaman gececeğine sorun varsa tedavi olur cnm yoksada kalbiniz rahat eder

Hamilelik kararını nasıl aldınız kızlar? Ve kaç aylık veya kaç yıllık evliyken çocuk istediniz
İlk cocuğum evlendiğim yıl oldu istiyorduk ikinci süpriz yaptı kendi geldi :) şimdi 3. İstiyoruz kalabalık aile hayalimiz bakalım kısmet

Bu arada doktorum bana adetin ilk gününden sayarak 10. 12.14 gün ilişki önerdi kızlar yumurtlama öncesi mi oluyo bu tarihler

5 senedir korunmuyorum 2 tane düşüğüm var düşük progestrondan dolayı. Yaşım büyük 36 artık bu yıl daha çok istiyorum. Doktorum bu ay 50 mg femara ya başlattı çarşamba yumurtalıklarıma bakılıp 10000 hcg lik çatlatma iğnesi olacagım. İnşAllah bu ay tutunur ve tekrar bir düşük daha yaşamam . Herkese saglıklı gebelikler nasip olsun

Merhaba ben daha adet olmadım ama oldum olacam 2 gün geçti hissediyorum gelecek. Benide yazarmısın bat 17 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…