Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normal sanki canım aslında şu durumda,acil bir durum yoktur rutin bir kontroldur inşallah 🙏

insallah canim, suan sadece derdim is yerine nasil aciklayacagim, suan korona yüzünden aslinda ofise gelmek yasak. suan ama Ofisdeyim, cok dikkat ediyorum. Doktor bakmadan önce de Patronuma birsey demek istemiyorum, sagliklimi degilm mi diye.

insallah canim, suan sadece derdim is yerine nasil aciklayacagim, suan korona yüzünden aslinda ofise gelmek yasak. suan ama Ofisdeyim, cok dikkat ediyorum. Doktor bakmadan önce de Patronuma birsey demek istemiyorum, sagliklimi degilm mi diye.
Anlıyorum canım seni inşallah sağlıklıdır ve bu süreci hayırlısı ile atlatır bebeğini sağlıkla kucağına aldıktan sonra bugünlere unutursun🙏 Rabbim tüm bebek bekleyen anneleri ve bebeklerini korusun🙏

Kizlar merhaba. Ben sabah test yaptim hatta yapamadım diye beklemedim gidip yattım. Az önce baktım teste ikinci çizgi silik çıkmış. Daha önce kurudugunda falan hiç bu şekilde belli değildi. Şok oldum 😳

Bir bakar mısınız ya lütfen çok heyecanlandım ben
IMG20200414114618.jpg
IMG20200414114618.jpg

1 Nisan da çatladı ise 14 gün geçmiş yani testte çıkabilir o yüzden ben Bi hayali çizgi gördüm canım sanki var ya 🤲 kan verme imlanın var mı yoksa bekle biraz istersen Bi kaç güne yenile

1 Nisan da çatladı ise 14 gün geçmiş yani testte çıkabilir o yüzden ben Bi hayali çizgi gördüm canım sanki var ya 🤲 kan verme imlanın var mı yoksa bekle biraz istersen Bi kaç güne yenile
İnşallah vardır canım ya inşallah 🤲 eşim birkaç gün bekleyip tekrar test yap diyor. Belki belirginleşir ya da yok olur bilmiyorum artik

bende çatlamadan sonra şeffaf bir akıntı oluyor, ıkındıkça uzuyor ve bir türlü kopmak bilmiyor, bazen peçeteyle aldırdığım oluyor. herkesin bünyesi farklı tatlım; bende olan sende olmaz, sende olan bende olmaz.
Ay aynısı bendede oluyo gerçek yumurta beyazı gibi şeffaf uzayan bişey

Ben 1 Nisan'da yumurta çatlatma iğnesi vuruldum canım. Adetim düzensiz doktorum pko var dedi. Ama normalde 20 Nisan'da olmam lazim
Canımmm bendede erken gebelik testi böyle çıkmıştı kaybettiğim bebeğime hamileyken bşde normal testle yap kaset test yani var ama gebelik hayırlısı olsun inşallah

Canımmm bendede erken gebelik testi böyle çıkmıştı kaybettiğim bebeğime hamileyken bşde normal testle yap kaset test yani var ama gebelik hayırlısı olsun inşallah
Birkaç gün sonra tekrar test yapicam canım. Eşim bekleyelim diyor. Daha net belli olur belki o zaman 🤗

X