- 3 Nisan 2020
- 320
- 229
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Testin çok hoşuma gitti nerden aldın ?ne kadar fiyatı?
Hayırlı uğurlu olsun bebeğin Testin çok hoşuma gitti nerden aldın ?ne kadar fiyatı?
Çok sevin dim gözün aydın canım. Bu liste inşaallah müjdeleri getiriyor tek tek. Banada dua et. İsmim rahime.Kızlar bat a 6gün var erken gebelik testi aldım bugün sonuc boyle çıktı inş burdaki sey doğrudur
O ne güzel testmis haftasına kadar yazmıs gözün aydın olsun canım hayırla sağlıkla kucağına al Bebişini inşallahh
Narin ceylan canimm cok sevindim bugun baya guzel haberler aldik masallh cok mutlu oldum dualarim diger bekleyenlerle bana ins
Bende Almanya'da yaşıyorum. Almanya'nın neresindesin canım.Cok sagolun darisi insallah tum isteyenlere
Ben almanyada yaşiyorum testimin adi Clearblue. Dijitaltestim yaklasik 15-18 Euro iki tanesi. Erken Testim ise 8 Euro
Buralarda var mıdır acaba çok da heves etmiştim. Oralar pahalı tabiki ama maaşları da yüksektir buralara göreCok sagolun darisi insallah tum isteyenlere
Ben almanyada yaşiyorum testimin adi Clearblue. Dijitaltestim yaklasik 15-18 Euro iki tanesi. Erken Testim ise 8 Euro
Bende Almanya'da yaşıyorum. Almanya'nın neresindesin canım.
Buralarda var mıdır acaba çok da heves etmiştim. Oralar pahalı tabiki ama maaşları da yüksektir buralara göre
Ben lepzig deyim.Münih cevresinde canım ya sen?
Hayatımda birşey daha görmüş oldum senin ve bebeğinin sayesinde Biz de erken gebelik testi alırız napalım günüm yaklaşıncaHiç bir fikrim yok malesef. Tercume etmek icin cevirmesini aradim belki türkcesi vardir diye ama bulamadim.
Canım senin bat geçmiş miydi peki. Merak ettim kaç günün var adetine bende almak istiyorum bundan. Birde eczaneden mi aldın. Sanki ben bunu bir ara rosmanda görmüştümHayırlı uğurlu olsun bebeğin Testin çok hoşuma gitti nerden aldın ?ne kadar fiyatı?
Canım sen karıştırdın sanırım dijital gebelik testi benim değil ben de çok beğendim Ben bir hafta sonra bakacağım sonucumaCanım senin bat geçmiş miydi peki. Merak ettim kaç günün var adetine bende almak istiyorum bundan. Birde eczaneden mi aldın. Sanki ben bunu bir ara rosmanda görmüştüm
Senin kaç günün var bat. Benim 7 günüm var.Canım sen karıştırdın sanırım dijital gebelik testi benim değil ben de çok beğendim Ben bir hafta sonra bakacağım sonucuma
Canım dijital olanı eczaneden mi aldın. Ben sanki onu rosmanda mı gördüm bir araHanimlar bende dayanamadim dun birtane daha erken test aldim.
Eki Görüntüle 2618334
Dayanamayip bide bir tane dijital testimi de kullandim
Eki Görüntüle 2618335
"Schwanger" Hamile demek hemde 1-2 haftalik
Dijitalden okuyunca bi tuhaf oldum ya
Ben de aradım ama Türkiye de satışta değilBuralarda var mıdır acaba çok da heves etmiştim. Oralar pahalı tabiki ama maaşları da yüksektir buralara göre
Canim benim allahim kabul etsin yuregine saglikÇok sağol canım darisi tüm isteyen arkadaslarimin basina insallah
Duamdasin canım
İnş canım tam henüz bılemiyorumHamilesin canım hayırlı uğurlu olsun inşallah