Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ovu testiyle hamle kalan arkadaşlar varmıHamile Olanlar Hayırlı evlat Olsun İnşallah

İşe yaramaz mıııı inşallah benimkinden almışsındır öyle iyi ki yapınca ilk bozuk sandım meğer yumurtlama sandığındaki zamanlar yumurtlama değilmiş,ovulasyon gününü yakalıyorsun
[/QUOTE]
Labopuick marka aldım

Kizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. Adetteki gibi sivilcelenme oldu. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

Bata iki gün mü var elinde test varsa günün gecince yap bari varsa koyulaşır zaten

Bende tam emin değilim catlama ne zaman oldugunu bilmiyorum ovu testlerim bitti pik gordugum gün. Normalde aslinda yarin regl olmam gerek 29. Martda catlama olduysa. Olmadiysa pazartesi en gec sali. Iki tane dijital testim kaldı onunda deger ölcümu yuksek yani idrarda hcg dusukse gostermez

Kızlar günaydın bugun yumurtlamadan sonraki 9. gün bu sabah erken gebelik testi yaptım hic bir cizgi yoktu tekrar uyudum. 2 saat kadar sonra uyandim teste oylesine baktığımda 2. çizgiyi çok silik gordum fotografini ekliyorum. Ama sabah hiç yoktu sonradan cıkmış kuruma çizgisi midir tecrübesi olanlarin bilgilerine çok ihtiyacım var şuan

Yumurtlama takip etmişmiydiniz? Erken yumurtlamışsınız galiba Maşallah değerler çok iyi.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Yumurtlama takip etmişmiydiniz? Erken yumurtlamışsınız galiba Maşallah değerler çok iyi.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Öncelikle adetlerim düzenli olur. Adetim bittiği günden itibaren diger adet tarihim olana kadar ( hamileliği öğrenene kadar) 2 günde bir ilişki yaşadık. Takip yapmadim açıkçası. 2 ay denedik. 2.ayda oldu.

Hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız. Darısı tüm isteyenlerin başına.

Kızlar benim dün pikti, bugünde pik galiba çok belirgin şekilde geçen ay 1 gündü bu ay 2 gün oldu bakalım hayırlısı

Eklentiler

• 8C1F98A4-60AB-48F7-9CF9-EF745B9F9664.jpeg
    66,1 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…