Noldu canım naptın hayırlı haberler ver inşallahEvet bugun yaptim
Noldu canım naptın hayırlı haberler ver inşallah
Bence silik var canım yaa hadi inşallah Bebişin senle bana oyle geldiEki Görüntüle 2617860
Üc dakika sonra boyle oldu testim canim daha hala tam net birsey goremiyorum ben
Bence silik var canım yaa hadi inşallah Bebişin senle bana oyle geldi
Bata iki gün mü var elinde test varsa günün gecince yap bari varsa koyulaşır zatenHayirlisi olsun canim insallah oyledircizgi daha da belli olmadan umutlanmak istemiyorum. Agrilarim da gecti gibi sanki bakalim onumuzdeki iki gune bide ❤
Teste gore hamilesin sen canmEki Görüntüle 2617860
Üc dakika sonra boyle oldu testim canim daha hala tam net birsey goremiyorum ben
Bata iki gün mü var elinde test varsa günün gecince yap bari varsa koyulaşır zaten
Sagol canim insallah oyledir. Bat yarin veya pazartesi. Testen emin olmadikca hastaneye gidemem.Teste gore hamilesin sen canmbat gecti mi yada hastaneye gittin mi ?
Bide bu markaya pek guvenmiyorm ben hep negatif yedigim icinEki Görüntüle 2617860
Pozitif pozitiftir yahu bence hamilesin ay cok sevindimm hayirli olsun canm yaSagol canim insallah oyledir. Bat yarin veya pazartesi. Testen emin olmadikca hastaneye gidemem.
Yumurtlama takip etmişmiydiniz? Erken yumurtlamışsınız galibaKizlar merhaba son adet tarihim 14 mart, beklenen adet tarihim 9 nisandı. 3 nisanda kan verdim 31 cıktı. Hafif kasik ağrım vardı. 4 nisanda kahverengi lekelenmem oldu. 6 nisandan itibaren göğüs hassasiyeti, koku hassasiyeti başladı. Adet belirtisi gibi bir bel ağrısı şişkinlik vardı. Adetteki gibi sivilcelenme oldu. 7 nisanda hormon değerim 324, 9 nisanda ise 730 cıktı. Yardımcı olmuşumdur inşallah . Allah isteyen herkese nasip eder inşallah
Öncelikle adetlerim düzenli olur. Adetim bittiği günden itibaren diger adet tarihim olana kadar ( hamileliği öğrenene kadar) 2 günde bir ilişki yaşadık. Takip yapmadim açıkçası. 2 ay denedik. 2.ayda oldu.Yumurtlama takip etmişmiydiniz? Erken yumurtlamışsınız galibaMaşallah değerler çok iyi.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız.Öncelikle adetlerim düzenli olur. Adetim bittiği günden itibaren diger adet tarihim olana kadar ( hamileliği öğrenene kadar) 2 günde bir ilişki yaşadık. Takip yapmadim açıkçası. 2 ay denedik. 2.ayda oldu.
AmiiiinHayırlı olsun umarım sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız.Darısı tüm isteyenlerin başına.