- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Canım iki adet arası günün ne kadar 9 gün daha cok erken belirti için bence adet gününe kadar bekle ya da erken testlerle birkaç gün öncede cıkabiliyorBurda yazdığım mesajı kimse cevap vermiyor. Buraya gereksiz ve fazlamıyım acaba
Aminnn cnm cok aminnnn. Rabbim once hic olmayanlara en kisa zamanda tatrsin ins sonra bana diyorum herzamn benn. Ins rabbim buyukBelirtim varkende gerçi hamile değildim. Ne olur Rabbim burda ki kardeşlerime ve bana ramazanı şerifi hamile geçirmeyi nasip et. Ne olur Rabbim.
Aynen erken erken gebelikle bile varsa 2 3 once zir gösteriyorCanım iki adet arası günün ne kadar 9 gün daha cok erken belirti için bence adet gününe kadar bekle ya da erken testlerle birkaç gün öncede cıkabiliyor
Testle yaniAynen erken erken gebelikle bile varsa 2 3 once zir gösteriyor
kasık ağrısı yaşadım ara ara sanki adet oldum olucam gibi ara ara bel ağrım oldu ve beyaz kokuz akıntım oldu canım bunlardı belirtilerimİnş canım hyrlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi belirti yaşadınmı benım adetıme bı hafta kaldı bugun iğneden sonra 10.günüm
Belirgin olur kesin cnm. Hamilesin baris beli sadece cok yeni 2 gune degerler tavan yapar. Dikkat et sen yine is yaparkenvs
kasık ağrısı yaşadım ara ara sanki adet oldum olucam gibi ara ara bel ağrım oldu ve beyaz kokuz akıntım oldu canım bunlardı belirtilerim
Rabbim sabır versin bende gelişim geriliğinden kaybettim 27 haftalıktı benim bebeğim ama gelişimi 21 haftalık gibiydi. Bende sonradan baktırdım ve pıhtılaşma varmış bende de. Hangi gen sizin. Benim pai-1 geni homozigot
Ayy benimde olee adetime 1 hafta varInsallah canim darisi tum isteyenlere
Benimde suan belirtilerim oyle bakalim sonuc ne olacak
Adetine kaç gün var pekiInsallah canim darisi tum isteyenlere
Benimde suan belirtilerim oyle bakalim sonuc ne olacak
Adetine kaç gün var peki
Lekelenme ğöğüste şişlik kararma damarlanma oldu mukasık ağrısı yaşadım ara ara sanki adet oldum olucam gibi ara ara bel ağrım oldu ve beyaz kokuz akıntım oldu canım bunlardı belirtilerim
Bence kesinlikle pozitifTam bilmiyorum cunku son Testim ile pik gördum ayin 28. ertesi gün bakamadim catladimi diye. Eger ertesi gün catladiysa bat yarin. Eger degilse Pazartesi veya Sali.
Bügünde pikten 13. Gün
Ama Test yine tam belli birsey demiyor kafam karisik hala.
Eki Görüntüle 2617812
Cizgi üc dakika sonra sanki görünür gibi oldu
Bence hamilesin bu vakıtlerde silik çıkması normal kan ver kanda daha net cıkrTam bilmiyorum cunku son Testim ile pik gördum ayin 28. ertesi gün bakamadim catladimi diye. Eger ertesi gün catladiysa bat yarin. Eger degilse Pazartesi veya Sali.
Bügünde pikten 13. Gün
Eki Görüntüle 2617812
İşe yaramaz mııııKızlar ovulasyon testi kullanan varmı şipariş ettim ben işe yarıyor mu nasıl kullanıyorsunuz kullanan varsa
Pozitif benceTam bilmiyorum cunku son Testim ile pik gördum ayin 28. ertesi gün bakamadim catladimi diye. Eger ertesi gün catladiysa bat yarin. Eger degilse Pazartesi veya Sali.
Bügünde pikten 13. Gün
Eki Görüntüle 2617812
Pikten sonra erkek mi oluyormuş ilk defa duydum. Pikten sonra döllenme oluyor diye herkes piki bekliyor.Herkes piklere bakıyor pikten sonra erkek bebek oluyormuş herkes erkek mi istiyor benim kafam çok karıştı kısaca yazabilecek olan var mı
Bugün mü yaptınız testi tekrar görünüyor.Pozitif bence
Evet bugun yaptimBugün mü yaptınız testi tekrar görünüyor.