- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
Piklerimiz aynı gün canım, benim bu gün de pik, sende durum ne?Yavrular, ben dün pik görmüştüm ama bugün de pik. Bi bakar mısınız rica etseeeeeemmmmn dünle bugünkü testleri koydumbugün döngüde 18. Gün
Evet canım pikler aynı gün, benim bugünde pik oldu, düzenli değil ama değerlendirmeye uğraşıyoruz hayırlısı olsunSeninle aynı olmuş yumurtlamanın benimde artık kopkoyu oldu ama ben nerdeyse 2 gündür değerlendiriyor.şimdi bugün ve 3 ğünn yine devam
Gebelik var gibi canım yarın yine tekrarla testiKızlar günaydın bugun yumurtlamadan sonraki 9. gün bu sabah erken gebelik testi yaptım hic bir cizgi yoktu tekrar uyudum. 2 saat kadar sonra uyandim teste oylesine baktığımda 2. çizgiyi çok silik gordum fotografini ekliyorum. Ama sabah hiç yoktu sonradan cıkmış kuruma çizgisi midir tecrübesi olanlarin bilgilerine çok ihtiyacım var şuanEki Görüntüle 2617874
Ben de böyle çıkmıştı var benceKızlar günaydın bugun yumurtlamadan sonraki 9. gün bu sabah erken gebelik testi yaptım hic bir cizgi yoktu tekrar uyudum. 2 saat kadar sonra uyandim teste oylesine baktığımda 2. çizgiyi çok silik gordum fotografini ekliyorum. Ama sabah hiç yoktu sonradan cıkmış kuruma çizgisi midir tecrübesi olanlarin bilgilerine çok ihtiyacım var şuanEki Görüntüle 2617874
10 dakikadan sonraki cizgiler kuruma cizgisi diye biliyorum canm. Insallah bebis vardir biraz daha sabret halrn çok erken test için adetinden bir gun once yap canmKızlar günaydın bugun yumurtlamadan sonraki 9. gün bu sabah erken gebelik testi yaptım hic bir cizgi yoktu tekrar uyudum. 2 saat kadar sonra uyandim teste oylesine baktığımda 2. çizgiyi çok silik gordum fotografini ekliyorum. Ama sabah hiç yoktu sonradan cıkmış kuruma çizgisi midir tecrübesi olanlarin bilgilerine çok ihtiyacım var şuanEki Görüntüle 2617874
Canım, ben 17 ve 18. Günlerimde, 2 gün pik gördüm. Az önce yine test yaptım normale dönmüş. Gerçi su içmiştim çok, bu kadar etkiler mi bilmiyorum. Saati şaşmasın diye su içip içmemeye dikkat etmeden yaptım. 2 saat kadar sonra tekrarlamayı düşünüyorum. Bugün 19. Günüm. Bugün de ilişki gerekir mi?Evet canım pikler aynı gün, benim bugünde pik oldu, düzenli değil ama değerlendirmeye uğraşıyoruz hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım rabbim evlatlarını bağışlasın.hayırlı evlat olurlar inşallah ...kalabalık iyidir her zaman düğünde,bayramda hastalıkta herşeyde bir olmak kalabalık olmak iyi oluyor.ben böyle düşünenlerdenimÖyle canım sana içtenlikle katılıyorum inşallah her kadın hayırla sağlıkla anne olur yavrusuna kavusur benimde var canım 2 evladım benimkiler büyüdüler tabii. 3. İçin çabalıyorum bende kardeş bambaşka birsey ben kendi kardeşlerimden pay biçiyorum cok kardes olurlar inşallaharasını açmamakla çok iyi etmişsin bence
Benim bugün itibari ile silikleşmeye başlamış.hadi bakalım ihşallah güzel sonuçlar alırız batımız damı aynı 25znisan benimkiEvet canım pikler aynı gün, benim bugünde pik oldu, düzenli değil ama değerlendirmeye uğraşıyoruz hayırlısı olsun
Sanırım üçümüzün aynı günler pik olmuş.Benim bugün itibari ile silikleşmeye başlamış.hadi bakalım ihşallah güzel sonuçlar alırız batımız damı aynı 25znisan benimki
Evet halen pik silik olmasi lazm bi kac gun boyle sürebilir normaldirKızlar benim dün pikti, bugünde pik galiba çok belirgin şekildegeçen ay 1 gündü bu ay 2 gün oldu bakalım hayırlısı
O zaman azıcık sabır canım testler De boşa gitmesinBende tam emin değilim catlama ne zaman oldugunu bilmiyorum ovu testlerim bitti pik gordugum gün. Normalde aslinda yarin regl olmam gerek 29. Martda catlama olduysa. Olmadiysa pazartesi en gec sali. Iki tane dijital testim kaldı onunda deger ölcümu yuksek yani idrarda hcg dusukse gostermez
Cnm bende görüyorum ama istersen 12.13. Günler bir daha yap gec cıkmıs ya tam güvenemedimKızlar günaydın bugun yumurtlamadan sonraki 9. gün bu sabah erken gebelik testi yaptım hic bir cizgi yoktu tekrar uyudum. 2 saat kadar sonra uyandim teste oylesine baktığımda 2. çizgiyi çok silik gordum fotografini ekliyorum. Ama sabah hiç yoktu sonradan cıkmış kuruma çizgisi midir tecrübesi olanlarin bilgilerine çok ihtiyacım var şuanEki Görüntüle 2617874
Amin canım sağol Allah razı olsun cümlemizin evlatları da Allah a emanet bende senin gibi düşünüyorum zamanımızda evet cok zor bir cocuk büyütmek ama Rabbim rızka kefil kolaylığını da veriyorTeşekkür ederim canım rabbim evlatlarını bağışlasın.hayırlı evlat olurlar inşallah ...kalabalık iyidir her zaman düğünde,bayramda hastalıkta herşeyde bir olmak kalabalık olmak iyi oluyor.ben böyle düşünenlerdenim
Evet canım 25nisanBenim bugün itibari ile silikleşmeye başlamış.hadi bakalım ihşallah güzel sonuçlar alırız batımız damı aynı 25znisan benimki
Takatiniz kaldıysa olursa iyi olur sankiCanım, ben 17 ve 18. Günlerimde, 2 gün pik gördüm. Az önce yine test yaptım normale dönmüş. Gerçi su içmiştim çok, bu kadar etkiler mi bilmiyorum. Saati şaşmasın diye su içip içmemeye dikkat etmeden yaptım. 2 saat kadar sonra tekrarlamayı düşünüyorum. Bugün 19. Günüm. Bugün de ilişki gerekir mi?
Anladım canım Rabbim şifa versin inşallah tekrar hamile kaldığımızda aynı şeyleri yaşamayız. Biz bebeği gönderdik İncelemeye, şükür onda herhangi bir anomali çıkmadı. Bu tarz durumlarda hemen bebekte anomali olabilir diyor doktorlar. Çünkü benim 2 Li testte hcg değerim yüksekti. Ama o değer yüksekliği benim gebelikte tansiyonumun çıkabileceğine böyle bir şey yaşayabileceğimi gösteriyormuş zaten. Ama maalesef bazı şeyleri acı tecrübelerle öğreniyoruz. Allahım kimseye yaşatmasınCanım benim mthfr c677t, mthfr a1298c, pai-1 ve b-Fibrinojen bu dört gen heterozigot çıktı
Valla yoruldum yaaaTakatiniz kaldıysa olursa iyi olur sanki
Koyuluk olsa da T çizgisi C den daha açık olduğu için çatlama olmuş galiba canımValla yoruldum yaaabugünkü ilk testim öncesinde gerçekten çok su içmiştim, az önce yine yaptım. İkisini de atayım.