- 26 Nisan 2014
- 696
- 671
Hadi hayırlısı bugün yarın değerlendirmeye çalışValla yoruldum yaaabugünkü ilk testim öncesinde gerçekten çok su içmiştim, az önce yine yaptım. İkisini de atayım.
Ben hiç gebe kalmadım ama adet ile aynı belirtisi var diyorlarBugün yarın bat ama yarın sabaha kadar olmazsam test yapsam mi acaba
Sanki adet olacak gibiyim dün geceden beri ara ara ağrım var.
Hem yapasım var hemde yok diye düşünüyorum. Birde iki kişi rüyasında beni hamile gördü bende gördüm bunlar beni umutlandırdı birazda olsa.
Kimyasalda da rüya görmüştüm ama belirtim de coktu. Şuan yok
Eğer adet günün yarınsa ve olmazsan yap tabiki canım bizlerede söyle lütfen merak ederizBugün yarın bat ama yarın sabaha kadar olmazsam test yapsam mi acaba
Sanki adet olacak gibiyim dün geceden beri ara ara ağrım var.
Hem yapasım var hemde yok diye düşünüyorum. Birde iki kişi rüyasında beni hamile gördü bende gördüm bunlar beni umutlandırdı birazda olsa.
Kimyasalda da rüya görmüştüm ama belirtim de coktu. Şuan yok
Aslında bugün bat ama yumurtlamaya gore yarın 14.Gün oluyor yarında gelmezse p.tesi sabah yapayım diyorum ama yarın sabah yapasım var elimde 1 test var sadece yapayım kurtulayımEğer adet günün yarınsa ve olmazsan yap tabiki canım bizlerede söyle lütfen merak ederiz
Bende 25 Nisan bende mi çatladım acaba test siz anlamıyoruz demi hiç anlamam ovulasyondan yapmadım hiçEvet canım 25nisanolmayızda bebiş olur inşallah
Benimde 17 18 yada en gec 19 hic belirti yok sadece arada bi bel agrisi, hergun gelen beyaz akıntı .. hic hissetmiyorum hamile olacağımı nedense degerlendirdim hergunu ama hayirlisi nasip.Ayın 18 i beklenen regl tarihi hıc bır belırtı yok sadece o belırtımıdır bılmem ama sol bacagında sadece gece saatlerınde olam bır agrı var hareket edınce rahatlıyor hareketsızlıkten olmaz cunkı hareketlı bırıyım acaba belırtımıdır herseyi belırtıye yoruyoruz artık
Canım benim de bat 19 bugün hafif eğildim ve acayip bir bel ağrısı oldu. Resmen sancı girdi.Benimde 17 18 yada en gec 19 hic belirti yok sadece arada bi bel agrisi, hergun gelen beyaz akıntı .. hic hissetmiyorum hamile olacağımı nedense degerlendirdim hergunu ama hayirlisi nasip.
Ya benim 2 aydır adetim geç geliyor, o yüzden hesaplayamıyorum da. İlk defa da ovü testi kullanarak takip edeyim dedim. HooofffValla ben de çok anlamıyorum ama yumurtlama günün adet tarihinden 14 gün önce olması lazım galiba 9 Nisan yumurtlama günüyse 23 Nisan adet günü olmalı. Ne karışık işler bunlar yaalsem
Günaydın
Idrari damlatir damlatmaz çizgi çıktı. Içim çok değişik inşallah kimyasal olmaz
[/QUOT
Aaa hadi ınsallh canım bebıs gelıyordur ne guzell masallah dıkkat et kendıne kımyasal deıldır dedıgın gıbı ınsallh..gecıkme oldu mu kacıncı gun bugun
İnşallah değildir Rabbim kucağına almayı da nasip etsinGünaydın
Idrari damlatir damlatmaz çizgi çıktı. Içim çok değişik inşallah kimyasal olmaz
Amin insallahİnşallah değildir Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
İnşallah inşallahAmin insallahIsteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin sizlere de inşallah
Insallah canım allah gonlune gore versınÇatlamaya göre bugün bat ama dündü. Inşallah adet olmaminşallah bebeğim bu kez annesine tutunur