Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım hyrlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi belirti yaşadınmı benım adetıme bı hafta kaldı bugun iğneden sonra 10.günüm
kasık ağrısı yaşadım ara ara sanki adet oldum olucam gibi ara ara bel ağrım oldu ve beyaz kokuz akıntım oldu canım bunlardı belirtilerim

Herkes piklere bakıyor pikten sonra erkek bebek oluyormuş herkes erkek mi istiyor benim kafam çok karıştı kısaca yazabilecek olan var mı

Belirgin olur kesin cnm. Hamilesin baris beli sadece cok yeni 2 gune degerler tavan yapar. Dikkat et sen yine is yaparkenvs

Insallah canim darisi tum isteyenlere 🤲🏻
kasık ağrısı yaşadım ara ara sanki adet oldum olucam gibi ara ara bel ağrım oldu ve beyaz kokuz akıntım oldu canım bunlardı belirtilerim

Benimde suan belirtilerim oyle bakalim sonuc ne olacak 😊

Rabbim sabır versin bende gelişim geriliğinden kaybettim 27 haftalıktı benim bebeğim ama gelişimi 21 haftalık gibiydi. Bende sonradan baktırdım ve pıhtılaşma varmış bende de. Hangi gen sizin. Benim pai-1 geni homozigot

Canım benim mthfr c677t, mthfr a1298c, pai-1 ve b-Fibrinojen bu dört gen heterozigot çıktı

Kızlar ovulasyon testi kullanan varmı şipariş ettim ben işe yarıyor mu nasıl kullanıyorsunuz kullanan varsa

Adetine kaç gün var peki

Tam bilmiyorum cunku son Testim ile pik gördum ayin 28. ertesi gün bakamadim catladimi diye. Eger ertesi gün catladiysa bat yarin. Eger degilse Pazartesi veya Sali.

Bügünde pikten 13. Gün

Ama Test yine tam belli birsey demiyor kafam karisik hala.

Screenshot_20200411-082309_Gallery.jpg

Cizgi üc dakika sonra sanki görünür gibi oldu

Tam bilmiyorum cunku son Testim ile pik gördum ayin 28. ertesi gün bakamadim catladimi diye. Eger ertesi gün catladiysa bat yarin. Eger degilse Pazartesi veya Sali.

Bügünde pikten 13. Gün

Eki Görüntüle 2617812

Bence kesinlikle pozitif☺️

Bügünde pikten 13. Gün

Eki Görüntüle 2617812

Bence hamilesin bu vakıtlerde silik çıkması normal kan ver kanda daha net cıkr

Kızlar ovulasyon testi kullanan varmı şipariş ettim ben işe yarıyor mu nasıl kullanıyorsunuz kullanan varsa
İşe yaramaz mıııı:KK28: inşallah benimkinden almışsındır öyle iyi ki yapınca ilk bozuk sandım meğer yumurtlama sandığındaki zamanlar yumurtlama değilmiş,ovulasyon gününü yakalıyorsun

Bügünde pikten 13. Gün

Eki Görüntüle 2617812

Pozitif bence

Herkes piklere bakıyor pikten sonra erkek bebek oluyormuş herkes erkek mi istiyor benim kafam çok karıştı kısaca yazabilecek olan var mı
Pikten sonra erkek mi oluyormuş ilk defa duydum. Pikten sonra döllenme oluyor diye herkes piki bekliyor.

X