Amin inşallah isteyen herkesin olsunHadi bacım inşallah hamile kalırsın, çok uğraşıyoruz çok yıpranıyoruz Allah görsün çabamızı
İnşallah senin için hayırlısı Mayıs ayı olur.inşallah Mayıs'ta gebe kalırsın. Üzülme sakınBen mayıs grubuna geçiyorum bugünden sonra artık. Bu aydan çok ümitliydim oysa ki. umarım kimse gelmez bu gruptan hepinize bebişler diliyorum
Çok moral oldu bu banaBen kendime sabırsız diyordum benden daha fazla sabırsızmışsın.umarım inşallah ğebesindir. Ama çıkmasade üzülme ben geçtiğimiz sene 1 Nisan gibi kan verdim negatifi 7 Nisan'da 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.yani kırmızı yı görene kadar hep umutlu ol.ve bu heyecanını hiç yitirme ..
Masallah Gogus agrisi yumurta catlayinca basliyo geneldeŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
Merhaba cnm sonucun cıktı mı merak ettim birde evde idrar testi yapmıs mıydın kan verdinÇok moral oldu bu banaumudu yitirmek yok negatifse bile dedigin gibi kirmizilar gelmedigi surece umudumu bitirmem
Az once aldim sonucu negatif cikti kuzum. Evde idrar yapmamistim cunku regle 9 gun var idrarda cikmaz kanda az da olsa yukseliş oldu mu diye merak ettim ama hiiiiç yok. 6-7 gun sonra idrarda bi bakarım yine yoksa nasip önümüzdeki aya dicez artıkMerhaba cnm sonucun cıktı mı merak ettim birde evde idrar testi yapmıs mıydın kan verdin
Az once aldim sonucu negatif cikti kuzum. Evde idrar yapmamistim cunku regle 9 gun var idrarda cikmaz kanda az da olsa yukseliş oldu mu diye merak ettim ama hiiiiç yok. 6-7 gun sonra idrarda bi bakarım yine yoksa nasip önümüzdeki aya dicez artık
İnşallah vardır hani bazen geç döllenme falan olup kanda bile cıkmayabilir yine de hayırlısı cnm bu ay olur olmazsa da bir dahakine artık umutlar nasip diyelimAz once aldim sonucu negatif cikti kuzum. Evde idrar yapmamistim cunku regle 9 gun var idrarda cikmaz kanda az da olsa yukseliş oldu mu diye merak ettim ama hiiiiç yok. 6-7 gun sonra idrarda bi bakarım yine yoksa nasip önümüzdeki aya dicez artık
Hadi ağrılar hayıra çıksın inşallahherşeyinhayırlısı canım bende koltukta cıvranıyorum şuan ağrılarla
Adet bekirtisiyle aynı derler gebelik belirtisi için, belki de ağrılar hayırlı bir iş içindir inşallahherşeyinhayırlısı canım bende koltukta cıvranıyorum şuan ağrılarla
Az once aldim sonucu negatif cikti kuzum. Evde idrar yapmamistim cunku regle 9 gun var idrarda cikmaz kanda az da olsa yukseliş oldu mu diye merak ettim ama hiiiiç yok. 6-7 gun sonra idrarda bi bakarım yine yoksa nasip önümüzdeki aya dicez artık
Merhaba,çok gençsiniz 2 ay da çok kisa bir süre zaten,sıkıntı stres yapmayın olur elbetMerhaba hanımlar 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyiz bebek istiyoruz 2 aydır ama hemen olmadı,nisan ayını es geçmeyi düşündüm virüsten dolayı ve mayıs ayında Rabbim nasip ederse hamilelik planlıyoruz. Sizinle bilgilerimi paylaşıp hem biraz daha rahatlamak hemde dua ederek yanınızda olmak istedim
9 gün varmış daha çok erken değilmi. Bu 9 günde de hamile kalabilirsinAz once aldim sonucu negatif cikti kuzum. Evde idrar yapmamistim cunku regle 9 gun var idrarda cikmaz kanda az da olsa yukseliş oldu mu diye merak ettim ama hiiiiç yok. 6-7 gun sonra idrarda bi bakarım yine yoksa nasip önümüzdeki aya dicez artık
Evet ben kullanıyorum
Evet varSigara kullanan varmı aranızda
Canım mesajını yeni gördüm yinede her ihtimale karşı değerlendirdik.birazdan 1 gibi ovü testi yaparım.bakayım daha koyulaşcakmı.yoksa çatlamaya ğeçtimi birazdan test ile belli olur.seninki baya koyuymuş gerçektenYarın olur bence baya koyulaşmış. Benim pik olduğunda böyleydi.
Kızlar bugün regl günüm 3 tane farklı test yaptım hepsi negatifbu ay da olmadı maalesef