Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok moral oldu bu bana umudu yitirmek yok negatifse bile dedigin gibi kirmizilar gelmedigi surece umudumu bitirmem

Merhaba cnm sonucun cıktı mı merak ettim birde evde idrar testi yapmıs mıydın kan verdin
Az once aldim sonucu negatif cikti kuzum. Evde idrar yapmamistim cunku regle 9 gun var idrarda cikmaz kanda az da olsa yukseliş oldu mu diye merak ettim ama hiiiiç yok. 6-7 gun sonra idrarda bi bakarım yine yoksa nasip önümüzdeki aya dicez artık

herşeyinhayırlısı canım bende koltukta cıvranıyorum şuan ağrılarla

İnşallah vardır hani bazen geç döllenme falan olup kanda bile cıkmayabilir yine de hayırlısı cnm bu ay olur olmazsa da bir dahakine artık umutlar nasip diyelim

Merhaba hanımlar 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyiz bebek istiyoruz 2 aydır ama hemen olmadı,nisan ayını es geçmeyi düşündüm virüsten dolayı ve mayıs ayında Rabbim nasip ederse hamilelik planlıyoruz. Sizinle bilgilerimi paylaşıp hem biraz daha rahatlamak hemde dua ederek yanınızda olmak istedim

Merhaba,çok gençsiniz 2 ay da çok kisa bir süre zaten,sıkıntı stres yapmayın olur elbet

9 gün varmış daha çok erken değilmi. Bu 9 günde de hamile kalabilirsin

Bu ay yumurtlama oldu o yuzden ilerleyen gunlerde hamile kalma ihtimali cok dusuk. Bazi aylar 2 kez yumurtlama olabiliyomus oyle bisey olmazsa tabi. Kan tahlilini cok erken yaptirdim belki ama degerim 0.1 puan bile artmadigi icin bu sabah acaba midem bulaniyo mu gogsum aciyo mu diye kendimi dinlemeden kalktim o iyi geldi

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza önceden sürekli girip mesajları okuyordum ben 4 yıldır evliyim çocuk sahibi olamıyorum adet düzensizliği var tarlusal kullanmayan kadar adet olmuyorum önereceğiniz birşey varmi

Yarın olur bence baya koyulaşmış. Benim pik olduğunda böyleydi.
Canım mesajını yeni gördüm yinede her ihtimale karşı değerlendirdik.birazdan 1 gibi ovü testi yaparım.bakayım daha koyulaşcakmı.yoksa çatlamaya ğeçtimi birazdan test ile belli olur.seninki baya koyuymuş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…