Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah Çok teşekkür ederim. Bugün 14. Gün ama iki gün daha beklemek istiyorum test yapmak için. Aslında benim ilk hamileliğimde de hiç bir belirti olmamıştı. 16. Haftaya kadar. 16. Haftada bir sefer midem bulandı. Kalbi durdu kaybettim. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Bende yumurtlama belirtisi hissetmediğim için ovulasyon testi kullanmıştım kuzum olmayabilir belirti baya koyulaşmış değerlendir mutlaka

Ohh oh süper, değerlendir bugün, hemen kalkma biraz sırt üstü biraz göbeğinin üstüne yat, tuvalete de gitme hemen içinde kalabildiği kadar kalsın. 2 hafta sonra da bebiş geliyor diye çift çizgili foto at inşallahhhh

Gobegin ustune yatmak ise yatiyor mu mukavva kemirilince iyi geliyor desen dusunecem iyi geliyorsa yapak

Amiiiiinnnnn inşallah 2 saati geçik yattım. İnşallah tutar

Kızlar merhaba testime bakabilirmisimiz her gün pik oldu sanıyorum bundan daha fazla kırmızı olurmu çizgiler.valla her gün yumurtladı sanıp değerlendirmekten gına geldi.bundan daha koyu olurmu sizce yoksa yumurtladımmı artık??

Eklentiler

• IMG20200409184554.jpg
    122,7 KB · Görüntüleme: 31
Pikte t c ile aynı koyulukta ya da daha koyu oluyor. Sizin daha olmamış gibi.

Koyulasabilir daha da,catlamayi yani siliklesmeyi gördüğünüz güne ve sonraki güne kadar değerlendirmeniz gerekli zaten gebelik için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…