Amin inşallahCanım bende kendime belirti arayıp duruyordum ama asıl belirtiler 5.hafta ortaya çıktı meğerse diğerleri kendi kuruntummuş adetten 2 gün önce resmen adet ağrısı çektim sadece hatta eşime dedim ki bugün yarin adet olurum ben kesin ama olmadım kısmet yani bende yazmıştım buraya benim şu belirttim var bu Belirtim var hamile miyim acaba falan diye herkes bu kadar erken belirti olmaz demişti haklılarmış demekki hakkınızda hayırlısı olsun tabiki herkesin bir olacak diye bişey yok rabbim gönlünüze göre versin inşallah
İyi değerlendir bugünü inş bebiş olurŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
Bende yumurtlama belirtisi hissetmediğim için ovulasyon testi kullanmıştım kuzum olmayabilir belirti baya koyulaşmış değerlendir mutlakaŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
O iş tamamİyi değerlendir bugünü inş bebiş olur
Ohh oh süper, değerlendir bugün, hemen kalkma biraz sırt üstü biraz göbeğinin üstüne yat, tuvalete de gitme hemen içinde kalabildiği kadar kalsın. 2 hafta sonra da bebiş geliyor diye çift çizgili foto at inşallahhhhŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
Bekle cok test yapma dayanBiraz öyle oldu evet galibaama bekleyeceğim artık pek emin olamadım
Bence olmusŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
Gobegin ustune yatmak ise yatiyor muOhh oh süper, değerlendir bugün, hemen kalkma biraz sırt üstü biraz göbeğinin üstüne yat, tuvalete de gitme hemen içinde kalabildiği kadar kalsın. 2 hafta sonra da bebiş geliyor diye çift çizgili foto at inşallahhhh
Benım doktorum ıkı saat kalkma uc drt saat banyo yapma dedi hadi bakalımO iş tamamay ne utanmaz oldum yaaaaa. Artık her bilgim meydanlarda inşallah tutar. Bu ay sperm dostu jel de aldık. Spremler öldürmeden yumurtaya taşıyormuş sözde
Bir çift çizgi gördü sankiInsallah canim yaevet erken test
Belirti aramayiniz acilen günü değerlendirinizŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
Amiiiiinnnnn inşallahOhh oh süper, değerlendir bugün, hemen kalkma biraz sırt üstü biraz göbeğinin üstüne yat, tuvalete de gitme hemen içinde kalabildiği kadar kalsın. 2 hafta sonra da bebiş geliyor diye çift çizgili foto at inşallahhhh
Hahahahahaha çok güldüm yaaa. Allah da seni güldürsünGobegin ustune yatmak ise yatiyor mumukavva kemirilince iyi geliyor desen dusunecem iyi geliyorsa yapak
İnsallah Allah beni guldurur bu ay .Cift cizgi ile gulerim insallah.Ayagimi da dikiyim .Adam da delirdi bu desjnHahahahahaha çok güldüm yaaa. Allah da seni güldürsünben göbek üstüne yatmadım ama ayaklarımı diktim bir müddet, sonra yattım uyudum.
Artık unuttum yeterki ya hasta olayım artıkHamilelik icin bekleyince cok uzuyor .Unut hasta olmayi iki gun surmez olursun.
Pikte t c ile aynı koyulukta ya da daha koyu oluyor. Sizin daha olmamış gibi.Kızlar merhaba testime bakabilirmisimiz her gün pik oldu sanıyorum bundan daha fazla kırmızı olurmu çizgiler.valla her gün yumurtladı sanıp değerlendirmekten gına geldi.bundan daha koyu olurmu sizce yoksa yumurtladımmı artık??
Koyulasabilir daha da,catlamayi yani siliklesmeyi gördüğünüz güne ve sonraki güne kadar değerlendirmeniz gerekli zaten gebelik içinKızlar merhaba testime bakabilirmisimiz her gün pik oldu sanıyorum bundan daha fazla kırmızı olurmu çizgiler.valla her gün yumurtladı sanıp değerlendirmekten gına geldi.bundan daha koyu olurmu sizce yoksa yumurtladımmı artık??
Hayır sadece fitil kullanmıştım 23 martta olmam gerekiyorduKaç gün geçti canım, klomen kullanmış mıydın bu ay
O zaman bgün dinlenecem artık .bir iki güne olur sanırım demi.ilk yapıyorum bu ay ovü testiPikte t c ile aynı koyulukta ya da daha koyu oluyor. Sizin daha olmamış gibi.