Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman bgün dinlenecem artık .bir iki güne olur sanırım demi.ilk yapıyorum bu ay ovü testi
Yarın olur bence baya koyulaşmış. Benim pik olduğunda böyleydi.

Eklentiler

• 20200403_145233.jpg
    20200403_145233.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 16
Hayır sadece fitil kullanmıştım 23 martta olmam gerekiyordu
[/QUOTE]
Oo baya geçmiş, klomen kullananlarda bazen sıvı birikmesi oluyor yumurtalıklarda, o da adet olmayı geçiktiriyor o yüzden sordum canım. Valla sabrımız çok sınanıyor canım, regl olana kadar olmayalım diye dua ediyoruz , regl günü geçince hamile değilsek regl olalım diye dua ediyoruz. Geçmiş olsun canım

Gobegin ustune yatmak ise yatiyor mu 😁mukavva kemirilince iyi geliyor desen dusunecem 😁iyi geliyorsa yapak
Kız forumda okudum bi kaç kişide göbek üstüne yattım hamile kaldım yazmışlar, denemekten ne çıkar ben de yaptım valla her pozisyonda yattım😂 mukavva da iyiymiş o akımı da sen başlat bakarsın tutar🤗

Kız forumda okudum bi kaç kişide göbek üstüne yattım hamile kaldım yazmışlar, denemekten ne çıkar ben de yaptım valla her pozisyonda yattım😂 mukavva da iyiymiş o akımı da sen başlat bakarsın tutar🤗
🤣🤣🤣Ben de bu ay belki böyle olur dedim ayağımı kaldırdım yattım, belki böyle olur dedim yüzüstü yattım, sağa döndüm yattım, sola döndüm yattım her yolu denedim .

Hayır sadece fitil kullanmıştım 23 martta olmam gerekiyordu
Oo baya geçmiş, klomen kullananlarda bazen sıvı birikmesi oluyor yumurtalıklarda, o da adet olmayı geçiktiriyor o yüzden sordum canım. Valla sabrımız çok sınanıyor canım, regl olana kadar olmayalım diye dua ediyoruz , regl günü geçince hamile değilsek regl olalım diye dua ediyoruz. Geçmiş olsun canım
[/QUOTE]
Afedersiniz suan lavaboya gittim peçete ye acık pembe şeklinde akıntı geldi

Bugün yumurtlamadım demi .bugün dinleneceğim artık.bir iki güne koyulaşır sanırım.
Bugün yumurtlamamissiniz tahmini tabiiki,te
[/QUOTE]
Klomenden kaynaklidir kullandiysaniz geçen ay bende de olmuştu 3 günde zor sökülu adetim,birkaç gün belki böyle devam eder sizin de sonra normal adet döngusune girersiniz

Klomenden kaynaklidir kullandiysaniz geçen ay bende de olmuştu 3 günde zor sökülu adetim,birkaç gün belki böyle devam eder sizin de sonra normal adet döngusune girersiniz
[/QUOTE]
Kullanmadım canım klomen sadece fitil kullanmıştım enfeksiyon İcin

[/QUOTE]
Benim baya Bi gecikti suan acık renk Bi akıntı geldi

Kızlar dayanamadım az önce kan testi verdim:KK9: Ovulasyondan sonraki 7. gunun akşaminda. Belki az da olsa bi artış görürüm normalde değerim 0.1 idi, hic bi artış yoksa da yapacak bisey yok sabirsizligim az da olsa diner bari

Kızlar dayanamadım az önce kan testi verdim:KK9: Ovulasyondan sonraki 7. gunun akşaminda. Belki az da olsa bi artış görürüm normalde değerim 0.1 idi, hic bi artış yoksa da yapacak bisey yok sabirsizligim az da olsa diner bari
Benimde ovulasyondan 8 gün sonra kan testinde negatifti 12 gün sonra kan testinde 36 çıktı negatif olursa da üzülme canım

Hadiiiii bebiş istiyoruz artııık, haberler gelsin peşpeşee. İnşallah hamilesindir🤲

Çok erken değil mi

Ben kendime sabırsız diyordum benden daha fazla sabırsızmışsın.umarım inşallah ğebesindir. Ama çıkmasade üzülme ben geçtiğimiz sene 1 Nisan gibi kan verdim negatifi 7 Nisan'da 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.yani kırmızı yı görene kadar hep umutlu ol.ve bu heyecanını hiç yitirme ..

X