- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
Bugün yumurtlamadım demi .bugün dinleneceğim artık.bir iki güne koyulaşır sanırım.Koyulasabilir daha da,catlamayi yani siliklesmeyi gördüğünüz güne ve sonraki güne kadar değerlendirmeniz gerekli zaten gebelik için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün yumurtlamadım demi .bugün dinleneceğim artık.bir iki güne koyulaşır sanırım.Koyulasabilir daha da,catlamayi yani siliklesmeyi gördüğünüz güne ve sonraki güne kadar değerlendirmeniz gerekli zaten gebelik için
Yarın olur bence baya koyulaşmış. Benim pik olduğunda böyleydi.O zaman bgün dinlenecem artık .bir iki güne olur sanırım demi.ilk yapıyorum bu ay ovü testi
Bir çift çizgi gördü sanki
Kız forumda okudum bi kaç kişide göbek üstüne yattım hamile kaldım yazmışlar, denemekten ne çıkar ben de yaptım valla her pozisyonda yattım mukavva da iyiymiş o akımı da sen başlat bakarsın tutarGobegin ustune yatmak ise yatiyor mu mukavva kemirilince iyi geliyor desen dusunecem iyi geliyorsa yapak
Ben de bu ay belki böyle olur dedim ayağımı kaldırdım yattım, belki böyle olur dedim yüzüstü yattım, sağa döndüm yattım, sola döndüm yattım her yolu denedim .Kız forumda okudum bi kaç kişide göbek üstüne yattım hamile kaldım yazmışlar, denemekten ne çıkar ben de yaptım valla her pozisyonda yattım mukavva da iyiymiş o akımı da sen başlat bakarsın tutar
Oo baya geçmiş, klomen kullananlarda bazen sıvı birikmesi oluyor yumurtalıklarda, o da adet olmayı geçiktiriyor o yüzden sordum canım. Valla sabrımız çok sınanıyor canım, regl olana kadar olmayalım diye dua ediyoruz , regl günü geçince hamile değilsek regl olalım diye dua ediyoruz. Geçmiş olsun canımHayır sadece fitil kullanmıştım 23 martta olmam gerekiyordu
Bugün yumurtlamamissiniz tahmini tabiiki,teBugün yumurtlamadım demi .bugün dinleneceğim artık.bir iki güne koyulaşır sanırım.
Afedersiniz suan lavaboya gittim peçete ye acık pembe şeklinde akıntı geldiOo baya geçmiş, klomen kullananlarda bazen sıvı birikmesi oluyor yumurtalıklarda, o da adet olmayı geçiktiriyor o yüzden sordum canım. Valla sabrımız çok sınanıyor canım, regl olana kadar olmayalım diye dua ediyoruz , regl günü geçince hamile değilsek regl olalım diye dua ediyoruz. Geçmiş olsun canım
Klomenden kaynaklidir kullandiysaniz geçen ay bende de olmuştu 3 günde zor sökülu adetim,birkaç gün belki böyle devam eder sizin de sonra normal adet döngusune girersinizBugün yumurtlamamissiniz tahmini tabiiki,te
Afedersiniz suan lavaboya gittim peçete ye acık pembe şeklinde akıntı geldi
Klomenden kaynaklidir kullandiysaniz geçen ay bende de olmuştu 3 günde zor sökülu adetim,birkaç gün belki böyle devam eder sizin de sonra normal adet döngusune girersinizBugün yumurtlamamissiniz tahmini tabiiki,te
Afedersiniz suan lavaboya gittim peçete ye acık pembe şeklinde akıntı geldi
Benim baya Bi gecikti suan acık renk Bi akıntı geldiKlomenden kaynaklidir kullandiysaniz geçen ay bende de olmuştu 3 günde zor sökülu adetim,birkaç gün belki böyle devam eder sizin de sonra normal adet döngusune girersiniz
Allah yardımcımız olsun şu bebis yolundaBenim baya Bi gecikti suan acık renk Bi akıntı geldi
Benimde ovulasyondan 8 gün sonra kan testinde negatifti 12 gün sonra kan testinde 36 çıktı negatif olursa da üzülme canımKızlar dayanamadım az önce kan testi verdim Ovulasyondan sonraki 7. gunun akşaminda. Belki az da olsa bi artış görürüm normalde değerim 0.1 idi, hic bi artış yoksa da yapacak bisey yok sabirsizligim az da olsa diner bari
Bunu soylemene cok sevindim ovulasyonu testle mi takip etmiştin takvime gore mi? Hayirli olsin bebişin. 3 saat sonra cikcak sonucumBenimde ovulasyondan 8 gün sonra kan testinde negatifti 12 gün sonra kan testinde 36 çıktı negatif olursa da üzülme canım
Hadiiiii bebiş istiyoruz artııık, haberler gelsin peşpeşee. İnşallah hamilesindirKızlar dayanamadım az önce kan testi verdim Ovulasyondan sonraki 7. gunun akşaminda. Belki az da olsa bi artış görürüm normalde değerim 0.1 idi, hic bi artış yoksa da yapacak bisey yok sabirsizligim az da olsa diner bari
Çok erken değil miKızlar dayanamadım az önce kan testi verdim Ovulasyondan sonraki 7. gunun akşaminda. Belki az da olsa bi artış görürüm normalde değerim 0.1 idi, hic bi artış yoksa da yapacak bisey yok sabirsizligim az da olsa diner bari
Hadi bacım inşallah hamile kalırsın, çok uğraşıyoruz çok yıpranıyoruz Allah görsün çabamızıBen de bu ay belki böyle olur dedim ayağımı kaldırdım yattım, belki böyle olur dedim yüzüstü yattım, sağa döndüm yattım, sola döndüm yattım her yolu denedim .
Ben kendime sabırsız diyordum benden daha fazla sabırsızmışsın.umarım inşallah ğebesindir. Ama çıkmasade üzülme ben geçtiğimiz sene 1 Nisan gibi kan verdim negatifi 7 Nisan'da 3 haftalık gebe olduğumu öğrendim.yani kırmızı yı görene kadar hep umutlu ol.ve bu heyecanını hiç yitirme ..Kızlar dayanamadım az önce kan testi verdim Ovulasyondan sonraki 7. gunun akşaminda. Belki az da olsa bi artış görürüm normalde değerim 0.1 idi, hic bi artış yoksa da yapacak bisey yok sabirsizligim az da olsa diner bari