Bende 12. Günü yapmıştım canim benimde koskocaman bir negatifti. Normal zamanda da insan hevesleniyo ama ilaç kullanıp çatlatma iğnesi yaptırınca daha bi hevesleniyo. Yıkımı da daha büyük oluyo..Dayanamadım bugün test yaptım. Bat 14 nisan ama bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü. Maalesef negatif
9 ay
Bende 12. Günü yapmıştım canim benimde koskocaman bir negatifti. Normal zamanda da insan hevesleniyo ama ilaç kullanıp çatlatma iğnesi yaptırınca daha bi hevesleniyo. Yıkımı da daha büyük oluyo..
Ovulasyon günümüz aynı ben dün kan verdim negatif ama çok erken ikimiz için de umut varrBenim 2. Aydı. Bende şöyle bir durum da oldu bu ay. Çatlatma iğnesinin 7. Günü pik gördüm ovulasyon testinde yani 1. Nisanda. Tekrar yumurtladım mı acaba belki geç döllenmedir filan diye umutla adet olmamayı bekliyorum
Ovulasyon günümüz aynı ben dün kan verdim negatif ama çok erken ikimiz için de umut varr
Ben öyle yaptım.Kızlar bugün yumurtlama günüm galibadün boş geçti, bugün ve sonraki 2 günü mü değerlendirmeli ne dersiniz?
Değerlendirmeye başla ama teste devam et kuzucum pik birkaç gün sürebiliyor. Yarin silikleşirse bugun ve 2 gün daha yeterli bence, pik devam ederse senin de calismalari uzatman lazimKızlar bugün yumurtlama günüm galibadün boş geçti, bugün ve sonraki 2 günü mü değerlendirmeli ne dersiniz?
Öle devam edeyim bakalım bendeBen öyle yaptım.
Aynen canım teste silikleşene kadar devamDeğerlendirmeye başla ama teste devam et kuzucum pik birkaç gün sürebiliyor. Yarin silikleşirse bugun ve 2 gün daha yeterli bence, pik devam ederse senin de calismalari uzatman lazim
Hamilemisin canım?Ben öyle yaptım.
Bence her türlü üzülüyoruz canım, her ay farklı umutlarla çıkıyoruz yola, mesela ben bu ay hiç bişey kullanamdım klomen vs. Burda klomenden sonra hamile kalan o kadar çok arkadaş vardı ki ben de öyle olurum doğal yollarla gelşr bebişim sandım, olmadı. Her negatif yıkım oluyor maalesef. Allah’ım kurtarsın bizi bu durumdan. Bize de yaşatsın bu sevinciEvet insan ilaç iğne filan kullanınca daha çok kafasına takıyor aslında. Bu ay tedaviyi bıraksam mı diye de düşünüyorum. İlk hamileliğimde çok rahat davrandım hatta adet tarihim 3 gün geçtikten sonra test yapmıştım çok silik çıkmıştı. Kan vermiştim değer 75 ti. Baya geç döllenme olmuş. Şu aralar sürekli de evde olunca daha çok düşünüyor insan
Bence her türlü üzülüyoruz canım, her ay farklı umutlarla çıkıyoruz yola, mesela ben bu ay hiç bişey kullanamdım klomen vs. Burda klomenden sonra hamile kalan o kadar çok arkadaş vardı ki ben de öyle olurum doğal yollarla gelşr bebişim sandım, olmadı. Her negatif yıkım oluyor maalesef. Allah’ım kurtarsın bizi bu durumdan. Bize de yaşatsın bu sevinci
Aynen öyle çalışırken de illa kafaya takıyordum ama bu kadar değildi zaman daha hızlı geciyodu. Şimdi zaman gecmiyo geçmedikçe ben niye hamile kalamıyoruma sarıyorum. Senin çocuğun var anladığım kadarıyla. En azından rabbim bir tane vermiş diye teselli edersin kendini. Ben daha hiç hamile kalamadigim için acaba hiç olmayacak mı diye stres oluyorumEvet insan ilaç iğne filan kullanınca daha çok kafasına takıyor aslında. Bu ay tedaviyi bıraksam mı diye de düşünüyorum. İlk hamileliğimde çok rahat davrandım hatta adet tarihim 3 gün geçtikten sonra test yapmıştım çok silik çıkmıştı. Kan vermiştim değer 75 ti. Baya geç döllenme olmuş. Şu aralar sürekli de evde olunca daha çok düşünüyor insan
Aynen öyle çalışırken de illa kafaya takıyordum ama bu kadar değildi zaman daha hızlı geciyodu. Şimdi zaman gecmiyo geçmedikçe ben niye hamile kalamıyoruma sarıyorum. Senin çocuğun var anladığım kadarıyla. En azından rabbim bir tane vermiş diye teselli edersin kendini. Ben daha hiç hamile kalamadigim için acaba hiç olmayacak mı diye stres oluyorum
Ay Allah bir daha yasatmasin canim çok üzüldüm. Sahip olup sonra kaybetmek daha acı ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun. Bu da büyük bir nimet bence öyle düşünHayır benim ilk çocuğumun 16+3 te kalbi durdu gelişme geriliği vardı. Sonradan araştırdık kan pıhtılaşması varmış bende. Maalesef kaybettik geçen sene bu ay. Zaten bu kayıptan sonra bende takıntı gibi olmaya başladı. Uzun süre çocuk düşünemedik. Son iki aydır deniyoruz. Allah kimseye yaşatmasın insan bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor ne yazık ki
İnşallahÖle devam edeyim bakalım bendenasip olur hepimize inşallah
Yok 16 sı bat 3ünde pik gördüm bakalım bekliyorumHamilemisin canım?