Umudunu yitirme bende 2 kere çatlatma iğnesi ile gebe kalamadım aslında çatlamada sorun yoktu ama 3 cm çikolata kistim vardı.sonra düzenli ilişkiyle gebe kaldım kendiliğindenDayanamadım bugün test yaptım. Bat 14 nisan ama bugün çatlatma iğnesinin 15. Günü. Maalesef negatif
Seninle aynı olmuş yumurtlamanın benimde artık kopkoyu oldu ama ben nerdeyse 2 gündür değerlendiriyor.şimdi bugün ve 3 ğünn yine devamKızlar bugün yumurtlama günüm galibadün boş geçti, bugün ve sonraki 2 günü mü değerlendirmeli ne dersiniz?
Ay Allah bir daha yasatmasin canim çok üzüldüm. Sahip olup sonra kaybetmek daha acı ama en azından hamile kalabildiğini biliyosun. Bu da büyük bir nimet bence öyle düşün
Umudunu yitirme bende 2 kere çatlatma iğnesi ile gebe kalamadım aslında çatlamada sorun yoktu ama 3 cm çikolata kistim vardı.sonra düzenli ilişkiyle gebe kaldım kendiliğinden
Amin canım inşallahEn büyük teselli de benim için bu olmuştu. Allah ne zaman nasip ederse artık inşallah çok beklemeyiz
Kac gunde bır regl oluyorsunuz acabaŞekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış
Ayy şuan bana umut olduUmudunu yitirme bende 2 kere çatlatma iğnesi ile gebe kalamadım aslında çatlamada sorun yoktu ama 3 cm çikolata kistim vardı.sonra düzenli ilişkiyle gebe kaldım kendiliğinden
Benim normalim 30 gün ve 16. Günde yumurtlama görürdüm bugüne kadar, akıntı ve kasık ağrısı, meme hassasiyeti ile anlardım. ancak son 2 ay düzenim şaştı. Şubatta 10, martta 8 gün kadar gecikmeli adet oldum. Bu ay da 16. Günde değil 17 ve 18. Günlerde ovülasyonu pik gördüm. Bu ay ilk defa test ile takip ediyorumKac gunde bır regl oluyorsunuz acaba
İnşallah takip ettiğin son ay olur canımKIZLAR BEN MAYIS AYINA GİDİYORUM. OCAK , ŞUBAT, MART DİYE GİDİYORUZ İNŞALLAH MAYIS AYI SON OLSUN.
bende 35 yaşiınadyım canım. artık umutlarım tükeniyor benim.5 senedir korunmuyorum 2 tane düşüğüm var düşük progestrondan dolayı. Yaşım büyük 36 artık bu yıl daha çok istiyorum. Doktorum bu ay 50 mg femara ya başlattı çarşamba yumurtalıklarıma bakılıp 10000 hcg lik çatlatma iğnesi olacagım. İnşAllah bu ay tutunur ve tekrar bir düşük daha yaşamam . Herkese saglıklı gebelikler nasip olsun
Valla bende ilk zamanlar çok kafayı takıyordum hatta tüp bebeğe karar verdiğimiz ay kendiliğinden hamile kaldım korkamıyn umudunuzu yitirmeyen.herşeyin çaresi var.kendinizi üzerseniz endişelenirseniz olmaz umutvar olunAyy şuan bana umut oldubenimde 3 cm çikolata kistim var yarın bat. Tek belirtim adet olacakmışım gibi sağ kasigim ağrıyor. Inşallah hamileyimdir de eşime güzel bir doğum günü sürprizi yapabilirim
Bu ay benim için çok rahat geçti açıkçası kafamı başka şeylere verebildim. Eskisi kadar gunler oncesinden saymaya başlamadigim için mutluyum ❣
2 iğneden sonra artık aşılama ve tüp bebeğe geçiş olacaktı ama o ay doktorum ameliyat olduğu için bizde eşimle kendimizi saldık adam ameliyat olup dönene kadar 1 ay içinde hamile kaldım.ama ablam mesela 3 çatlaklardan sonra gebe kaldı.onun çatlama sorunu vardı.bende çatlama sorunu zaten yoktu ama kist vardı.ama bu iğneler hormonları hazırlıyor.2 çatlatma iğnesi sonrası tedaviyi bırakmış mıydın peki ? Yoksa sadece klomen mi kullanmıştın
Ben de 32 yaşındayımbende 35 yaşiınadyım canım. artık umutlarım tükeniyor benim.
Bende de çatlama sorunu var canım, yumurtalarım çatlayamadan kiste dönüşüyor çoğu zaman, hep kist problemiyle uğraştım 9 aydır. Ablamda da var demişsin. Sadece çatlatma iğnesi mi kullandı yoksa yumurta geliştirici ilaç kullanıp ardından çatlatma iğnesi mi oldu, yumurtamın gelişmesinde problem yok çünkü benim2 iğneden sonra artık aşılama ve tüp bebeğe geçiş olacaktı ama o ay doktorum ameliyat olduğu için bizde eşimle kendimizi saldık adam ameliyat olup dönene kadar 1 ay içinde hamile kaldım.ama ablam mesela 3 çatlaklardan sonra gebe kaldı.onun çatlama sorunu vardı.bende çatlama sorunu zaten yoktu ama kist vardı.ama bu iğneler hormonları hazırlıyor.
Evet daha yeni olduğu için hemen olmuyo diye iyce strese girmek istemiyorumMerhaba,çok gençsiniz 2 ay da çok kisa bir süre zaten,sıkıntı stres yapmayın olur elbet