Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah kan değeriniz çok güzel çıkmış,sağlıkla alın kucağıniza
Amin inşallah benim diğer kaybımdada 12.gün çıkmıştı ama o da kasık ağrım ve bel ağrım olmamıştı sağlık sızmış zaten kaybettim maalesef test yapmalısın iğnenin etkisi geçmiştir

Hatlar karıştı ben araya girip bişiler yazınca,iğne ilaç hiçbir şey kullanmadim ben bu ay oluruna bıraktım,ama o kadar duygusalim ki artık rüyalarimda bile agliyorum

Ben de Aralıkta bir kimyasal gebelik geçirdim ustelik oylesine denemistik ama Rabbim gosterdi ama vermedi,ondan beri deniyoruz inşallah bu ay nasip olur hayirlisiyla

Kızlar bu ay burası da olmasa ben kura kura ölecekmisim artık,çok duygusallastim bişi oldu bana bu ay

Kizlar benim gunler asiri karisti adet olmadim hamile degilim ilacimi biraktigim icin boyle olmus olabilirmi ve regle uygulamasîn da ovulasyon gunum du

Canım bende kendime belirti arayıp duruyordum ama asıl belirtiler 5.hafta ortaya çıktı meğerse diğerleri kendi kuruntummuş adetten 2 gün önce resmen adet ağrısı çektim sadece hatta eşime dedim ki bugün yarin adet olurum ben kesin ama olmadım kısmet yani bende yazmıştım buraya benim şu belirttim var bu Belirtim var hamile miyim acaba falan diye herkes bu kadar erken belirti olmaz demişti haklılarmış demekki hakkınızda hayırlısı olsun tabiki herkesin bir olacak diye bişey yok rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Birkaç gün sonra piki göreceksin gibi,bu günleri değerlendir,altın günler bugünlermis aslında catlamadan 3 gün önce sprem birikmiş olmasi önemliymiş
Bu aralar değerlendiremedik canım benim vajinada biraz çatlak vardı, geçmesini bekledim. 13. Günü değerlendirdik. Kısmet artık napayım... 1-2 gün sonra da değerlendiririz herhalde

Değerlendırdım dıye dusunuyorum cunkı tam olarak ovulasyon testlerınde koyu cıZgıyı yakalayamadım.akıntıdan tahmın ederek yaptım. bırde bugun 9 gün kaldı ama su gibi bir akıntı geldı. ne demek oluyor o bılmıyorum...yumurta catlaması oluyor ıse o su gıbı akıntı gec deıl mı ?? cunkı benım reglm 28 29 gunde bır olur.tam olarak yumurta catlaması belırtısını bılemdıgım ıcın ben seffaf uzayan akıntılı gunlerı degerlendırdım.kusura bakmayın cok acık yazdım ama nasıl baska turlu anlatılır bılmıyorum.9 gun var ve hıcbır belırtı yok zaten cok erken belırtı ıcın ama bazıları hıssedıyor ya ben hıc bısey hıssetmıyorum suan için

Gün aşırı değerlendirmeye devam et bence canım, ne zaman çatlayacağı ne zaman tutunacağı belli olmuyor valla

Akıntım çok fazla kasıklarım ağrıyor ama bunlar belirti mi bilemiyorum yumurtlamayı değerlendirdik

Öyle valla. Amaaaannn yoruldum artık düşünmekten. Geçen ay salmıştım ipin ucunu. Hiç aklımda yoktu. Şimdi eve kapandık dört duvar arasında düşün dur bütün gün
Aklından çıkarıp stres yapmazsan hamile kalıyosun derler, bu da mı yalanmış valla eve kapandık canım kocalarla, mecbur değerlendirecez artık

Daha erken canm benimde bugun oyle bi akintim oldu. Rabbim herseyin hayirlisini versin

Günaydın kızlar dün akşamüstünden beri sol yumurtaligim çok agriyor zonklama şeklinde ustuste 10 15 kez zonklama şeklinde ağrılar oluyor, bir saat sonra yine tekrarlıyor. Belirti mi acaba ne bu derken dün akşam ağlamaya başladım. gebelik belirtisi olsa yumurtalığım bu kadar ağrımaz, daha orta kısımlarda sancılar olur heralde diye düşündüm canım çıktı ağlamaktan. Normalde buna böyle ağlamam eşim de şaşırdı böyle yapmazdın sen diyor. Ya duygusallaştım gebelik belirtisi olarak ya da artık düşünmekten sinirlerim bozuldu bilmiyorum yumurtlama 2 nisandı Allah bekleyen herkese sabır versin hayirli haberler nasip etsin

Amin.
Bende tık yok.
Belirti aramıyorum artık.
Belirtilerim hep yanlış çıktı. Çok sıkıldım bu durumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…