- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
Var gibi sanki görüyorum ben de İnşallah doğru görüyoruz ay çok mutlu ve umutlu oluyorum böyle 2. Çizgiler görünce. Erken test mi bu ?
Insallah canim ya evet erken test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi sanki görüyorum ben de İnşallah doğru görüyoruz ay çok mutlu ve umutlu oluyorum böyle 2. Çizgiler görünce. Erken test mi bu ?
Bat ne zamandı ve yumurtlamayı ne zaman görmüştün? Kan testi yaptırmayı düşünüyor musun ? Ay çok soru sordum kusura bakma.Insallah canim ya evet erken test
Bat ne zamandı ve yumurtlamayı ne zaman görmüştün? Kan testi yaptırmayı düşünüyor musun ? Ay çok soru sordum kusura bakma.
İnşallah yazarYok estafirullah Bat Bu Pazar aslinda eger yumurtlama 29. Marta olduysa. 28. Marta pik gördüm son testimle. Sonra devam kontroll edemedim catladimi diye cünkü. Eger catlamadiysa Pazartesi veya en gec sali.
Kan testini batan sonra yaparim elimde daha üc tane test var. Onlarda daha koyu olursa test veya dijital testimde hamile yazarsa doktorumu ararim artik :)
Var gibi duruyor hadi inşallah kaçıncı gün yaptin testiPek anlamadim ama
Eki Görüntüle 2616660
10 Dakika kadar bekledim koyulasmasini ama kuruluk cizgisi mi birsey var mi bilemedim
Var gibi duruyor hadi inşallah kaçıncı gün yaptin testi
Canım var gibi, yani ikinci çizgi görünüyor, kuruma gibi de değil. Ay hadi güzel haberler ver hayırlısıyla, gün geçtikçe koyulaşacak gibi. Ahh çift çizgiler gelmeye başladı şükürPek anlamadim ama
Eki Görüntüle 2616660
10 Dakika kadar bekledim koyulasmasini ama kuruluk cizgisi mi birsey var mi bilemedim
İnş canım hyrlı olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bi belirti yaşadınmı benım adetıme bı hafta kaldı bugun iğneden sonra 10.günümUmudunu yitirme sakın rabbim nasip ediyor
Canım var gibi, yani ikinci çizgi görünüyor, kuruma gibi de değil. Ay hadi güzel haberler ver hayırlısıyla, gün geçtikçe koyulaşacak gibi. Ahh çift çizgiler gelmeye başladı şükür
Bence adet günü ya da gecince yap cnmDaha 4 gün var
Vardır inşallah yaa silik bence görüyorum. Hadi bakim hayırlı haberler alalımPek anlamadim ama
Eki Görüntüle 2616660
Kaç gün geçti canım, klomen kullanmış mıydın bu aykızlar ben halen hasta olmadım bir sıkıntı var sanırım yaa
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun değerinde çok güzel çıkmış Sağlıkla ilerlesin inşallahYarın öğleden sonra çıkar demişlerdi ama az önce çıktı kan değerlerim 2489 Allahım şu mübarek günde herkese nasip etsin daha eşime bile söylemedim günlerdir sizlere yazıyorum Allah tez zamanda herkese nasip etsin kızlar
Hamilelik icin bekleyince cok uzuyor .Unut hasta olmayi iki gun surmez olursun.kızlar ben halen hasta olmadım bir sıkıntı var sanırım yaa
Acele etmissin sendeay insallah cnm, 29.martan hesaplayarak 11. Gün oluyor. insallah önümüzdeki günlerde daha da belirgin olur.
Biraz öyle oldu evet galiba ama bekleyeceğim artık pek emin olamadımAcele etmissin sende