Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat ne zamandı ve yumurtlamayı ne zaman görmüştün? Kan testi yaptırmayı düşünüyor musun ? Ay çok soru sordum kusura bakma.🤗

Yok estafirullah 🤗 Bat Bu Pazar aslinda eger yumurtlama 29. Marta olduysa. 28. Marta pik gördüm son testimle. Sonra devam kontroll edemedim catladimi diye cünkü. Eger catlamadiysa Pazartesi veya en gec sali.

Kan testini batan sonra yaparim elimde daha üc tane test var. Onlarda daha koyu olursa test veya dijital testimde hamile yazarsa doktorumu ararim artik :)

Yok estafirullah 🤗 Bat Bu Pazar aslinda eger yumurtlama 29. Marta olduysa. 28. Marta pik gördüm son testimle. Sonra devam kontroll edemedim catladimi diye cünkü. Eger catlamadiysa Pazartesi veya en gec sali.

Kan testini batan sonra yaparim elimde daha üc tane test var. Onlarda daha koyu olursa test veya dijital testimde hamile yazarsa doktorumu ararim artik :)
İnşallah yazar 😍

Pek anlamadim ama

Eki Görüntüle 2616660

10 Dakika kadar bekledim koyulasmasini ama kuruluk cizgisi mi birsey var mi bilemedim
Canım var gibi, yani ikinci çizgi görünüyor, kuruma gibi de değil. Ay hadi güzel haberler ver hayırlısıyla, gün geçtikçe koyulaşacak gibi. Ahh çift çizgiler gelmeye başladı şükür 🤲💕🧿

Yarın öğleden sonra çıkar demişlerdi ama az önce çıktı kan değerlerim 😍 2489 🥰 Allahım şu mübarek günde herkese nasip etsin daha eşime bile söylemedim günlerdir sizlere yazıyorum Allah tez zamanda herkese nasip etsin kızlar 🙏🏻❤️❤️❤️
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun değerinde çok güzel çıkmış ❣️ Sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏🏻🙏🏻

N NarinCeylan canım ilk 10dakikada varsa bu çizgi hayırlı olsun ❤️ Ama 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar. İnşallah gebesindir 🤲🏻🤲🏻

Şekerler, benim bugün döngüde 17. Gün. Ovü testimi atıyorum size ama ovülasyona dair hiçbir belirtim yok. Meme ağrısı, kasık ağrısı, bel ağrısı filan sıfır. Dün t çizgisi sipsilikti bugün tavan yapmış 😂

Eklentiler

• 6A8A8491-73D9-4F51-B255-DB3AC2093E80.jpeg
    6A8A8491-73D9-4F51-B255-DB3AC2093E80.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 21
X