Hadi inşallah vardır bize de umut olursun birazKızlar mrb normelde 3 4 gun once adet olan ben hala adet olmadım cok heveslenıyorum galiba alahımyarın adet olmazsam kesinlıkle bıseyler var bence ilk defa boyle oldu cunku yarını sabırsızlıkla bekliyorum Bat 7 nisan
Yaa inşallah vardır ama görmeden umutlanma bence özür dilerim amaKızlar mrb normelde 3 4 gun once adet olan ben hala adet olmadım cok heveslenıyorum galiba alahımyarın adet olmazsam kesinlıkle bıseyler var bence ilk defa boyle oldu cunku yarını sabırsızlıkla bekliyorum Bat 7 nisan
Yaa lekelenme olduğu gün mü saymalıymışz bende kanamayı gördüğümden itibaren diye düşünüyodumBende öyle sayıyorum doktorun birine sorduğum da da lekenmeden say demişti aman hepsi bişey diyor. Hayırlısı canım inşallah görmeyiz daha
Ne zamandır istiyosun? Umut yitirmek yok :)Önceki ay kimyasal ve Geçen ay 1 gün önce lekelenmeye başladım bende onu adetin ilk günü saymıştım kahverengi leke o yüzden 11 inde başlaması gerekiyor ama yumurtlamaya gore 13 u adet.
Bende çok sıkıldım ya artık öyle umutlu ve keyifli değilim belirti aramıyorum olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet kafasına girdim.
Doktorun biri öyle demişti canımm benimde kafam karışıyor ama genelde kanamadan sayıyorumYaa lekelenme olduğu gün mü saymalıymışz bende kanamayı gördüğümden itibaren diye düşünüyodum
Canım kimyasal olduğu zaman adetin kaç gün geçmiştiÖnceki ay kimyasal ve Geçen ay 1 gün önce lekelenmeye başladım bende onu adetin ilk günü saymıştım kahverengi leke o yüzden 11 inde başlaması gerekiyor ama yumurtlamaya gore 13 u adet.
Bende çok sıkıldım ya artık öyle umutlu ve keyifli değilim belirti aramıyorum olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet kafasına girdim.
7.ay bu ay evet erken pesNe zamandır istiyosun? Umut yitirmek yok :)
Yani akışına bırak ama kendini bırakmaa. Heyecanını yitirme.7.ay bu ay evet erken peszaten kistim var olması zormus. Tüp bebek deniliyor hep
Ama benimle aynı durumda olan bi arkadaşım 8.ayında kaldi...
O yüzden nasip kısmet artık
Öncesinde çok belirtim vardı erken öğrendim aslında sonra kanı adet 1 gün gecikince verdim düşüktü 2 gün sonra geldi işte kahverengi lekeleme olarakCanım kimyasal olduğu zaman adetin kaç gün geçmişti
Inşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allahım sağlıklı hayırlı evlatlarYani akışına bırak ama kendini bırakmaa. Heyecanını yitirme.
Oyyşş gelecek fındıklarımız
Anladım canım inşallah en kısa zaman da güzel haber alırsınÖncesinde çok belirtim vardı erken öğrendim aslında sonra kanı adet 1 gün gecikince verdim düşüktü 2 gün sonra geldi işte kahverengi lekeleme olarak
Amin inşallahInşallah bekleyen isteyen herkese nasip etsin Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar
Benimde var adi tursu ama tam bir kartopu cok yaramazMuhabbet kuşumla muhabbetimiz.
Acıktın mı güzel kızım
Ciikkk
Su da vereyim mi kuzuma
Ciiikkk
Ohh suyunu da içtin
Eşşek sıpası oraya pislenir mi tam bir sıpasın
Ciiikk
Oy dötünü yirim yaaaa
Amin hepimiz insallahAnladım canım inşallah en kısa zaman da güzel haber alırsın
Yaa ne güzel kaç yaşında dişi mi erkek mi :)Benimde var adi tursu ama tam bir kartopu cok yaramaz
mayıs topiğini açarız birlikteInşallahhh inşallah hayırlısıyla :) yine de aranızdayım hee gitmiyom bi yere