Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar mrb normelde 3 4 gun once adet olan ben hala adet olmadım cok heveslenıyorum galiba alahım 🙄 yarın adet olmazsam kesinlıkle bıseyler var bence 😊 ilk defa boyle oldu cunku yarını sabırsızlıkla bekliyorum 🙏😳 🎉Bat 7 nisan 🎉
Hadi inşallah vardır bize de umut olursun biraz 🙏

Kızlar mrb normelde 3 4 gun once adet olan ben hala adet olmadım cok heveslenıyorum galiba alahım 🙄 yarın adet olmazsam kesinlıkle bıseyler var bence 😊 ilk defa boyle oldu cunku yarını sabırsızlıkla bekliyorum 🙏😳 🎉Bat 7 nisan 🎉
Yaa inşallah vardır ama görmeden umutlanma bence özür dilerim ama :KK43: tam 8 gün olmamıştım bi keresinde kesin kesin var dedim ama olmadı. Diğer ay kaldığı düzenden devam

Önceki ay kimyasal ve Geçen ay 1 gün önce lekelenmeye başladım bende onu adetin ilk günü saymıştım kahverengi leke o yüzden 11 inde başlaması gerekiyor ama yumurtlamaya gore 13 u adet.
Bende çok sıkıldım ya artık öyle umutlu ve keyifli değilim belirti aramıyorum olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet kafasına girdim.

Önceki ay kimyasal ve Geçen ay 1 gün önce lekelenmeye başladım bende onu adetin ilk günü saymıştım kahverengi leke o yüzden 11 inde başlaması gerekiyor ama yumurtlamaya gore 13 u adet.
Bende çok sıkıldım ya artık öyle umutlu ve keyifli değilim belirti aramıyorum olursa olur olmazsa olmaz nasip kismet kafasına girdim.
Ne zamandır istiyosun? Umut yitirmek yok :)

Canım kimyasal olduğu zaman adetin kaç gün geçmişti

Muhabbet kuşumla muhabbetimiz.
Acıktın mı güzel kızım
Ciikkk
Su da vereyim mi kuzuma
Ciiikkk
Ohh suyunu da içtin
Eşşek sıpası oraya pislenir mi tam bir sıpasın
Ciiikk
Oy dötünü yirim yaaaa
😂😂

Kafeste kalmayı hiç sevmiyo hiç girmek istemiyo kafesin demirlerinin arasında biraz Aralık vardı bir yerinde bu sabah kahvaltıyı falan yapıp çıkarayım dedim firar etmiş ordan 😂😂😂 Allah'ım ya 😂manyak kuşum 😂

X