- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.751
- 37
amin cnm dualarimdasinHaklısın abla yoruldum zaten hastaneye gitmiyor artık hiç gitmiyor virüs var diye hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm dualarimdasinHaklısın abla yoruldum zaten hastaneye gitmiyor artık hiç gitmiyor virüs var diye hayırlısı olsun
İyi haberlerini bekliyoruz inşallahbu pazar. Düsük degeri ölcebilen 3 tane test aldim bir tane de adete 4 gün kala yapilan Testim var. Iki tane de adet günü yani pazar ve pazartesi günü icin almistim.
Allah razı olsun abla sen de benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsınamin cnm dualarimdasin
amin cnm rabbim isteyen herkse versinAllah razı olsun abla sen de benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ❤
Gerçekten bizi en iyi anlayan yine bizleriz canım. İnşallah rabbim önümüzdeki ay verir bebişini. Umudumuzu kaybetmeyelim canım. Hayırlısı Allah’tan
Hayirlisi buymus de gelecek aya muhtesem olavak
Hmm cnm diger aya ınşallah
Inşallahhh inşallah hayırlısıyla :) yine de aranızdayım hee gitmiyom bi yereHmm cnm diger aya ınşallah
Inşallahhh inşallah hayırlısıyla :) yine de aranızdayım hee gitmiyom bi yere
benim de reglden 2 3 gün önce kahve leke gelir canım. test yapma heyecanını bile yaşayamam yine gelecek gibi hafif hafif sancıyorum. İnşallah bebişlerimiz gelir bizi daha fazla bekletmeden. Allah bize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamandaBende iyi haber yok canım bugun kahverengi lekem başladı
Bir buçuk yıldır istiyorum yaş 36 bende artık yoruldum her ay aynı şeyleri yaşıyorum geçen yıl iki kere kürtaj oldum. 6 yaşında oğlum var en çokta o istediği için istiyorum. Allah sana banada isteyen herkese sağlıklı evlatlar versinNe kadardır istiyorsun canım sen, ah hepimiz böyle hissediyoeuz inan yalnız değilsin, diyorum ya resmen hayatımın anlamı kalmamış gibi hissediyorum
İnşallah çok teşekkür ederimumutsuzluğa kaplmayn bu ay daha bitmiş degl. regl olur yumurtlama gününü degerlendrr gebelk elde edersnz inşallah yumurtalarmz olduğu sürece umut vardr
Yaa canım hayırlısı olsun mayısta olacak inşallah bizim
İnşallahh kuzum inşallahYaa canım hayırlısı olsun mayısta olacak inşallah bizim
Ne güzel, bir evladınız varmış canım, Allah bize de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin Size de en yakın zamanda bir kardeş gelsin inşallahBir buçuk yıldır istiyorum yaş 36 bende artık yoruldum her ay aynı şeyleri yaşıyorum geçen yıl iki kere kürtaj oldum. 6 yaşında oğlum var en çokta o istediği için istiyorum. Allah sana banada isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin
Aminn canım inşallah. Valla aynenn bende hiç. Test yapsam mi diye düşünceye girmiyorum. Şey Benim lavabo da sildikçe gördüğm bir leke 2 3 gün sonra kanama geliyor senin de mi öyle. Birde şeyi de merak ettim adeti lekelenmeden mi sayıyorsun kanamanın başladığı günden mibenim de reglden 2 3 gün önce kahve leke gelir canım. test yapma heyecanını bile yaşayamam yine gelecek gibi hafif hafif sancıyorum. İnşallah bebişlerimiz gelir bizi daha fazla bekletmeden. Allah bize ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah en kısa zamanda
evet canım reglden 2 3 gün önce sadece sildikçe gelen kahve rengi leke oluyor. ben kanamanın başladığı günü regl günü kabul ediyorum. inşallah bir daha görmeyiz bu lekeleri falanAminn canım inşallah. Valla aynenn bende hiç. Test yapsam mi diye düşünceye girmiyorum. Şey Benim lavabo da sildikçe gördüğm bir leke 2 3 gün sonra kanama geliyor senin de mi öyle. Birde şeyi de merak ettim adeti lekelenmeden mi sayıyorsun kanamanın başladığı günden mi
Bende öyle sayıyorum doktorun birine sorduğum da da lekenmeden say demişti aman hepsi bişey diyor. Hayırlısı canım inşallah görmeyiz dahaevet canım reglden 2 3 gün önce sadece sildikçe gelen kahve rengi leke oluyor. ben kanamanın başladığı günü regl günü kabul ediyorum. inşallah bir daha görmeyiz bu lekeleri falan
Test yap canım vardır inşallahKızlar mrb normelde 3 4 gun once adet olan ben hala adet olmadım cok heveslenıyorum galiba alahım yarın adet olmazsam kesinlıkle bıseyler var bence ilk defa boyle oldu cunku yarını sabırsızlıkla bekliyorum Bat 7 nisan