Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende Nisan ayında gebelik planlıyordum ama bugün test yaptım ve kocaman bir negatif, çok mutsuzum Allahım sen yardım et

Bir yandanda teredütt ediyorum is verenime bu kadar erkenden söylemeye normalde 12. Haftasina kadar beklerim demistim ama sonra da bilerek yasak olmasina rahmen riske girmek de istemiyorum.
Ne zaman adet tarihiniz

Bende Nisan ayında gebelik planlıyordum ama bugün test yaptım ve kocaman bir negatif, çok mutsuzum Allahım sen yardım et
umutsuzluğa kaplmayn bu ay daha bitmiş degl. regl olur yumurtlama gününü degerlendrr gebelk elde edersnz inşallah yumurtalarmz olduğu sürece umut vardr

hamdolsun cnm 15nisan kontrole gitcm oyle onu bekliyorum sennapoyorsun nasilsin
Ben yoruldum sanırım herkesle hikâyemi paylasmaktan ve devamlı belirti konuşulmasından gebelik topiklerinden çıktım. Senle de denkleşemedik merak ettim. Inşallah hersey güzel olur. Bana haber vermeyi unutma.

Ne kadardır istiyorsun canım sen, ah hepimiz böyle hissediyoeuz inan yalnız değilsin, diyorum ya resmen hayatımın anlamı kalmamış gibi hissediyorum

Ben yoruldum sanırım herkesle hikâyemi paylasmaktan ve devamlı belirti konuşulmasından gebelik topiklerinden çıktım. Senle de denkleşemedik merak ettim. Inşallah hersey güzel olur. Bana haber vermeyi unutma.
Evet seni: çok ii anlıyorum bende rahimfilmindensonra cikacaktim buradan birara bunalmıştım cok simdi bile surekli bosgebelik laflari duyuyorm cnm sıkılıyor
Burasi coguzaman stres yapıyor
İnşalalh ummadigin anda sevinc yasarsin cnm

Sağol canım. Senin de harika olsun her sey insallah ya. Stres bitmiyor ki kalp atışını duyunca da baska stresler baslayacak. Anne olmak gerçekten zormuş. Allah yardımcın olsun.

Sordum birkaç kez normal olur öyle dedi doktor abla
sen dedigimi yap ailen maddi konuda destek o imkanlardan yararlan elinde varken ozele git birazdaah detaylı tetkik yapsinlar aşılama olabilir esinide ikna et.varken yokluk cekiyorsun h3psen yipraniyorsun bak benim yaza egerolmasaydi tube baslicaktim yani bazi seylere ugrasmak gerekiyor maddimanevi
Bazilarimizin hayatizor istediğimiz an elde edemiyoruz kimimiz farkli yontemler duusnmek zorundayız illa tekyol beklemek dogru degil

Haklısın abla yoruldum zaten hastaneye gitmiyor artık hiç gitmiyor virüs var diye hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…