Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.Kaybettiğim bebeğimi de nisan ayında hamile kalmıştım. Bu seferde Nisan ayında hamile kalırsam ne hissederim bilmiyorum
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.
Olsun canım en azından gecikip strese sokmamış seni artık yeni ay yeni umutlarTam günümde regli oldum
Aa kesinlikle öyle düşünme ilki bir imtihandı ikinci olursa inşallah sağlıkla ilerleyecek doğacakKaybettiğim bebeğimi de nisan ayında hamile kalmıştım. Bu seferde Nisan ayında hamile kalırsam ne hissederim bilmiyorum
Hayırlısı olsun erken mi yaptınız?Gunaydiin guzel anne adaylari maalesef sonuc negatif
Hayırlısı olsun canım benim de büyük ihtimalle öyle olacak mayısta inşallah artıkGunaydiin guzel anne adaylari maalesef sonuc negatif
İnşAa kesinlikle öyle düşünme ilki bir imtihandı ikinci olursa inşallah sağlıkla ilerleyecek doğacak
Aynen Allah korusun cok heyecanlanmamak gerekBen kan testini yaptırmadan eşime, kalp atışını duymadan da aileye söylemeyi düşünmüyorum ama bakalım nasıl olacak
Hayirlisi buymus de gelecek aya muhtesem olavakGunaydiin guzel anne adaylari maalesef sonuc negatif
Gerçekten bizi en iyi anlayan yine bizleriz canım. İnşallah rabbim önümüzdeki ay verir bebişini. Umudumuzu kaybetmeyelim canım. Hayırlısı Allah’tanGunaydiin guzel anne adaylari maalesef sonuc negatif
Cnm sen hala adet olmadın mı cok oldu sanki oyle hatırlıyorum olmadıysa umut var demektirHayırlısı olsun canım benim de büyük ihtimalle öyle olacak mayısta inşallah artık
Canım 8 Nisan benim bat daha gelmedi ama inşallah doğru hissetmişsindir de geçerCnm sen hala adet olmadın mı cok oldu sanki oyle hatırlıyorum olmadıysa umut var demektir
Aaa karıstırdım demekki e hadi inşallah cnm içime doğmus olsunCanım 8 Nisan benim bat daha gelmedi ama inşallah doğru hissetmişsindir de geçer
evet canım yarında devam etKızlar yumurtlama olmuş mu ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum emin olamadım