- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
Valla olabilir neden olmasın sizin bat ne zaman benim 8 inde zamanda geçmiyor
Ayyy InsallahOyyy ee negatif mi çıktı testiniz. Ay bu ayda ne kadar çok geciken var. İnş hamilesindir
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallahAyyy Insallahkarantinada test bulamadim yarin test yapcam insallah Hayirlisi insallah hepimizin olur yarin haber ederim ins
İnşallah o günleri görürsün en kısa zamandaBen kan testini yaptırmadan eşime, kalp atışını duymadan da aileye söylemeyi düşünmüyorum ama bakalım nasıl olacak
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
İnşallah canım, hepimize nasip etsin AllahInşallah bağırırsın diyeyim öyleyse kısa zamanda
Caksir koku suyu yaz youtubeye dinle bir.Ben bu ay aldim bide bunu deneyecehimCaksir ne demek
Ovulasyon mu
Günaydın canımGünaydin kknin güzel anneleri ve anne adaylari
Bugün biraz keyifsizim ya regl olacakmışım gibi geliyor umutsuzluğa kapıldım hayatım bir anda anlamını kaybetti yine sankinasilsin canim
Inşallah başarabilirimYaaa ben çenemi tutamam :) siz söylememeyi başarabilecek misiniz
Amin inşallah hepimiz görürüzİnşallah o günleri görürsün en kısa zamanda
Bugün biraz keyifsizim ya regl olacakmışım gibi geliyor umutsuzluğa kapıldım hayatım bir anda anlamını kaybetti yine sankisen nasılsın
İnşallah canım zatem bu günleri atlatınca bir daha diğer aya odaklanıyorsun yeni umutların oluyor, ama bu belirsizlik çok yorucu, neyse ki birkaç güne belli olacak her şeybende de dün biraz öyleydi sürekli birseyler hissedip ya regl olursam ne olacak diyorum. iki bucuk senedir dogum kontroll hapi kullandigim icin Regl belirtisimi yoksa gercekten hamilelik belirtisimi bilemedim. Ama bugün yine iyiyim, keyfim yerinde sayilir. Carsambadan sonra Test yapacam artik Pazara kadar.
Sende bozma moralini bat gelene kadar umudunu yetirme herseyin hayirlisi.
İnşallah canım zatem bu günleri atlatınca bir daha diğer aya odaklanıyorsun yeni umutların oluyor, ama bu belirsizlik çok yorucu, neyse ki birkaç güne belli olacak her şey
Ben de çarşambadan sonra yapmayı düşünüyorum bat çarşamba
Çok sağol canım benim ben de dün akşam buradaki tüm arkadaşlarıma dua edip öyle yattımdualarimdasin canimhabersiz koyma bizi
Çok sağol canım benim ben de dün akşam buradaki tüm arkadaşlarıma dua edip öyle yattımbirlikte takip ederiz ikimiz de güzel haberler alalım yaaa
Tam günümde regli oldum