Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar :) BAT 10 Nisan. Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ilk denememizdi. Bu ay kanamam bittikten sonraki 2 gün korunmasız ilişki oldu daha sonra korona çıkınca korunmaya geçtik. Ben hamilelik olacağını pek sanmasam da yaşadığım bazı belirtileri sizle paylaşmak istedim. İlk gebeliğimde de yaşadığım göğüslerde dolgunluk, hassasiyet, kasıklarda ara ara sızlama şeklinde ağrı bir de böyle bişi ilk gebelikte yaşamamıştım bundan 5 gün önce ard arda 3 gün nohut büyüklüğünde koyu kahve lekelenme yaşadım. Hamile miyim bilmiyorum düşük ihtimal geliyor ama yine de nasip diyorum inşallah güzel haberler alırız :KK68:

Bugün biraz keyifsizim ya regl olacakmışım gibi geliyor umutsuzluğa kapıldım hayatım bir anda anlamını kaybetti yine sanki 😊 sen nasılsın 😘

bende de dün biraz öyleydi sürekli birseyler hissedip ya regl olursam ne olacak diyorum. iki bucuk senedir dogum kontroll hapi kullandigim icin Regl belirtisimi yoksa gercekten hamilelik belirtisimi bilemedim. Ama bugün yine iyiyim, keyfim yerinde sayilir. Carsambadan sonra Test yapacam artik Pazara kadar.

Sende bozma moralini bat gelene kadar umudunu yetirme herseyin hayirlisi.

bende de dün biraz öyleydi sürekli birseyler hissedip ya regl olursam ne olacak diyorum. iki bucuk senedir dogum kontroll hapi kullandigim icin Regl belirtisimi yoksa gercekten hamilelik belirtisimi bilemedim. Ama bugün yine iyiyim, keyfim yerinde sayilir. Carsambadan sonra Test yapacam artik Pazara kadar.

Sende bozma moralini bat gelene kadar umudunu yetirme herseyin hayirlisi.
İnşallah canım zatem bu günleri atlatınca bir daha diğer aya odaklanıyorsun yeni umutların oluyor, ama bu belirsizlik çok yorucu, neyse ki birkaç güne belli olacak her şey 😊
Ben de çarşambadan sonra yapmayı düşünüyorum bat çarşamba 😉

İnşallah canım zatem bu günleri atlatınca bir daha diğer aya odaklanıyorsun yeni umutların oluyor, ama bu belirsizlik çok yorucu, neyse ki birkaç güne belli olacak her şey 😊
Ben de çarşambadan sonra yapmayı düşünüyorum bat çarşamba 😉

dualarimdasin canim :KK36: habersiz koyma bizi

X