Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman adet tarihinizBir yandanda teredütt ediyorum is verenime bu kadar erkenden söylemeye normalde 12. Haftasina kadar beklerim demistim ama sonra da bilerek yasak olmasina rahmen riske girmek de istemiyorum.
umutsuzluğa kaplmayn bu ay daha bitmiş degl. regl olur yumurtlama gününü degerlendrr gebelk elde edersnz inşallah yumurtalarmz olduğu sürece umut vardrBende Nisan ayında gebelik planlıyordum ama bugün test yaptım ve kocaman bir negatif, çok mutsuzum Allahım sen yardım et
Ne zaman adet tarihiniz
9 Nisan bekleyen var mı kızlar
Bende iyi haber yok canım bugun kahverengi lekem başladıBenim aslinda 10 Nisandi Bat ama yumurtlamaya göre iki hafta sayarsak 12 Nisan oluyor. Yinede iyi haberlerini beklerim canim :)
hamdolsun cnm 15nisan kontrole gitcm oyle onu bekliyorum sennapoyorsun nasilsinDasmeer nasılsın canım?
Cnm senin hep adetin kahverengi leke skelindemi geliyorBende iyi haber yok canım bugun kahverengi lekem başladı
Evet abla evlendikten sonra öyle gelmeye başladıCnm senin hep adetin kahverengi leke skelindemi geliyor
Ben yoruldum sanırım herkesle hikâyemi paylasmaktan ve devamlı belirti konuşulmasından gebelik topiklerinden çıktım. Senle de denkleşemedik merak ettim. Inşallah hersey güzel olur. Bana haber vermeyi unutma.hamdolsun cnm 15nisan kontrole gitcm oyle onu bekliyorum sennapoyorsun nasilsin
onu doktora sorsana benim hayatında ikikere oyle gelmistir oda babam ameliyat oldu cok stresliydimEvet abla evlendikten sonra öyle gelmeye başladı
Ne kadardır istiyorsun canım sen, ah hepimiz böyle hissediyoeuz inan yalnız değilsin, diyorum ya resmen hayatımın anlamı kalmamış gibi hissediyorumBende Nisan ayında gebelik planlıyordum ama bugün test yaptım ve kocaman bir negatif, çok mutsuzum Allahım sen yardım et
Sordum birkaç kez normal olur öyle dedi doktor ablaonu doktora sorsana benim hayatında ikikere oyle gelmistir oda babam ameliyat oldu cok stresliydim
Senin bayagidir oyle bence onuda bir sor
Belkide asiri stres sende boyle etki yapıyor
Evet seni: çok ii anlıyorum bende rahimfilmindensonra cikacaktim buradan birara bunalmıştım cok simdi bile surekli bosgebelik laflari duyuyorm cnm sıkılıyorBen yoruldum sanırım herkesle hikâyemi paylasmaktan ve devamlı belirti konuşulmasından gebelik topiklerinden çıktım. Senle de denkleşemedik merak ettim. Inşallah hersey güzel olur. Bana haber vermeyi unutma.
Sağol canım. Senin de harika olsun her sey insallah ya. Stres bitmiyor ki kalp atışını duyunca da baska stresler baslayacak. Anne olmak gerçekten zormuş. Allah yardımcın olsun.Evet seni: çok ii anlıyorum bende rahimfilmindensonra cikacaktim buradan birara bunalmıştım cok simdi bile surekli bosgebelik laflari duyuyorm cnm sıkılıyor
Burasi coguzaman stres yapıyor
İnşalalh ummadigin anda sevinc yasarsin cnm
sen dedigimi yap ailen maddi konuda destek o imkanlardan yararlan elinde varken ozele git birazdaah detaylı tetkik yapsinlar aşılama olabilir esinide ikna et.varken yokluk cekiyorsun h3psen yipraniyorsun bak benim yaza egerolmasaydi tube baslicaktim yani bazi seylere ugrasmak gerekiyor maddimaneviSordum birkaç kez normal olur öyle dedi doktor abla
oyle cnm amin hepimize insallah sende biraz kafani dinleSağol canım. Senin de harika olsun her sey insallah ya. Stres bitmiyor ki kalp atışını duyunca da baska stresler baslayacak. Anne olmak gerçekten zormuş. Allah yardımcın olsun.
Haklısın abla yoruldum zaten hastaneye gitmiyor artık hiç gitmiyor virüs var diye hayırlısı olsunsen dedigimi yap ailen maddi konuda destek o imkanlardan yararlan elinde varken ozele git birazdaah detaylı tetkik yapsinlar aşılama olabilir esinide ikna et.varken yokluk cekiyorsun h3psen yipraniyorsun bak benim yaza egerolmasaydi tube baslicaktim yani bazi seylere ugrasmak gerekiyor maddimanevi
Bazilarimizin hayatizor istediğimiz an elde edemiyoruz kimimiz farkli yontemler duusnmek zorundayız illa tekyol beklemek dogru degil