- 30 Mart 2020
- 7.876
- 15.718
İlk kez yapınca bana t c den koyu olacak dediler canım ne bileyimKeşke degerlendirseymissiniz. Benimde bu koyulukta oluyor 2 3 aydır kullanıyorum testi. Hiç çok koyu görmedim ama boşta geçmedim. Hatta ben çikolata kistime bağlamıştım acaba ondan mi ki diye
T nin C den daha koyu olmasi ya da aynı koyulukta olmasi gerekiyor bu da bize yumurtayı çatlamak için yeterli LH artışı olup olmadığını bildiriyor,catlamayan yumurtaların bir sebebi de yeterli LH miktarına ulaşamamakmışİlk kez yapınca bana t c den koyu olacak dediler canım ne bileyimNisan ayına kısmet artık bu ay kaçtı Bi daha böyle koyu olunca değerlendiririm lık koyu olmasını beklemem
Eğer adet tarihime kadar koyu Bi çizgi göremezsem bu beşinci gün ki testimin aslında yumurtlama olduğunu çatlamayacak kadar düşük seviyede LH olduğu için bu şekilde olduğı anlamına mı geliyor canım :/ etraf da böyleyken nasıl gitcem doktor a ya of pko yum ben ilaç ile adet görüyorum bunun Bi etkisi olur muT nin C den daha koyu olmasi ya da aynı koyulukta olmasi gerekiyor bu da bize yumurtayı çatlamak için yeterli LH artışı olup olmadığını bildiriyor,catlamayan yumurtaların bir sebebi de yeterli LH miktarına ulaşamamakmış
Luteinize edici hormon seviyesindeki artış, yumurtlama olayında tetiği çeken mekanizmadır. LH ve FSH hormonları pik yaptıkları sırada ovulasyon gerçekleşir. LH seviyesi seri olarak kan ve idrarda ölçülebilir. LH eğrisinin başlangıcından 34-36 saat sonra ve LH pikinden 10 saat sonra ovülasyon olur. Ovulasyon zamanı son adetin birinci gününden hesaplanır ve 28 günde bir adet olan kadınlarda ovülasyon adetin ortalama 14. günü gerçekleşir. Buna rağmen ovülasyon kadınların büyük bir kısmında 11 ve 21. günler arasında gerçekleşir.İlk kez yapınca bana t c den koyu olacak dediler canım ne bileyimNisan ayına kısmet artık bu ay kaçtı Bi daha böyle koyu olunca değerlendiririm lık koyu olmasını beklemem
Canım kadın vücudu hormonları bilmem nesi o kadar acayip ki hamile kalabimenin bu kadar zor olabileceğini hayal bile edemezdim 6 ay öncesine kadarEğer adet tarihime kadar koyu Bi çizgi göremezsem bu beşinci gün ki testimin aslında yumurtlama olduğunu çatlamayacak kadar düşük seviyede LH olduğu için bu şekilde olduğı anlamına mı geliyor canım :/ etraf da böyleyken nasıl gitcem doktor a ya of pko yum ben ilaç ile adet görüyorum bunun Bi etkisi olur mu
Bence test yapma zamanın gelmiş bi test yap derm☺
Sabırla ovu testi yapmaya devam edin,mutlaka ovulasyonu yakalayacaksinizdir benim anladigim bu çocuk yolu sebat ve istikrar gerektiriyorEğer adet tarihime kadar koyu Bi çizgi göremezsem bu beşinci gün ki testimin aslında yumurtlama olduğunu çatlamayacak kadar düşük seviyede LH olduğu için bu şekilde olduğı anlamına mı geliyor canım :/ etraf da böyleyken nasıl gitcem doktor a ya of pko yum ben ilaç ile adet görüyorum bunun Bi etkisi olur mu
Bugün ki testim canım inşallah koyu çizgi görürüm ya yoksa hem o günü değerlendirmedşm diye üzülürüm hem de lh hormonum azsa diye Bat 16 NisanSabırla ovu testi yapmaya devam edin,mutlaka ovulasyonu yakalayacaksinizdir benim anladigim bu çocuk yolu sebat ve istikrar gerektiriyor
Bu ovu testlerinin bir çalışma prensibi varmış,yeterli seviyede olan LH ki bu da 25mlU ve üzeri oluyormuş T bölümünde hapsedilip koyulastiriyor ve C yi siliklestiriyormusBugün ki testim canım inşallah koyu çizgi görürüm ya yoksa hem o günü değerlendirmedşm diye üzülürüm hem de lh hormonum azsa diye Bat 16 Nisan
Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman canım Nisan ayına kısmet diyelim Az koyu olsa da atlamam bu seferBu ovu testlerinin bir çalışma prensibi varmış,yeterli seviyede olan LH ki bu da 25mlU ve üzeri oluyormuş T bölümünde hapsedilip koyulastiriyor ve C yi siliklestiriyormus
Sonuçların Değerlendirilmesi:
NEGATİF:
Sonuç Penceresinde sadece "C" harfi üzerinde kalan bölümde yer alan tek çizgi Negatif Sonucu gösterir. Sonuç penceresinde "C" ve "T" harfleri üzerinde kalan bölümde yer alan iki çizgiden "T" çizgisi "C" çizgisinden daha silikse Negatif Sonucu gösterir.
POZİTİF:
Sonuç Penceresinde hem "C" hem "T" harfleri üzerinde kalan bölümde eşit oranda oluşan çizgiler Pozitif Sonucu gösterir. Sonuç penceresinde hem "C" hem "T" harfleri üzerinde kalan bölümde oluşan çizgilerden "T" çizgisi "C" çizgisinden daha koyu ise Pozitif Sonucu gösterir.
GEÇERSİZ:
Sonuç penceresinde beklenmesi gereken süre sonunda hiçbir çizgi görünmez ise sonuç geçersizdir. Yeni bir test ile deney tekrarlanmalıdır
Bu da genel ovu testi değerlendirmesi,hiçbir yorum yapamıyorum ama bunlarla hamile kalmayi başaran çok kadın var,ben de deniyorum bu ay umarım her şey güzel olur herkes için
Bir de kaç günBugün ki testim canım inşallah koyu çizgi görürüm ya yoksa hem o günü değerlendirmedşm diye üzülürüm hem de lh hormonum azsa diye Bat 16 Nisan
Atlamamak lazım,biz bu ay hiçbir günü atlamiyoruz meselaHakkımızda hayırlısı olsun o zaman canım Nisan ayına kısmet diyelim Az koyu olsa da atlamam bu sefer
Kaç gün derken canım anlamadım o dediğini yaBir de kaç gün
Atlamamak lazım,biz bu ay hiçbir günü atlamiyoruz mesela
BasaracagizMoral bozmakk yooohhhh
Yemin ederim bana da gecen biri bana da dedi vurus te var evdesiniz yapin siz tembelsiniz dedi .Öyle diyenlerden biri de ablam, ilk çocuğunu emzirirken tek ilişkiyle ikinci çocuk oldu istemeden. Öyle ablanın 8 aydır bebek için uğraşan kardeşiyim. Virüs yüzünden eşimle evdeyiz, evdeyken çocuk yapın bari diyor, kolay sanki keyfimden yapmıyodum ben de
Bende filmlerdeki gibi olsa keskeCanım kadın vücudu hormonları bilmem nesi o kadar acayip ki hamile kalabimenin bu kadar zor olabileceğini hayal bile edemezdim 6 ay öncesine kadarher ay ovu testleri ile takip etmeye devam et koyulasma yakalayamamis olursan bir Dr la görüş bence durumlar da gerçekten karışık ama
Beklentimizi yukselten hep filmler diziler olmuş zaten,adamlar üstümüze ceketlerini atsalar hamile kalacakmisiz gibi düşündük ama gerçekler çok başkaymisBende filmlerdeki gibi olsa keske
Yok canım 2 kat artmış değerin reglin bile geçmemiş benim 2 gün geçtiğinde 45 tiArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin
Bu hap pco ya iyi geliyor mu acabaBana doktor hapını verdi ve adet zamanı başla hemen dedi.
Off banada aynısını diyolar ısmarlama çocuk olmuyor dedim bozuldularÖyle diyenlerden biri de ablam, ilk çocuğunu emzirirken tek ilişkiyle ikinci çocuk oldu istemeden. Öyle ablanın 8 aydır bebek için uğraşan kardeşiyim. Virüs yüzünden eşimle evdeyiz, evdeyken çocuk yapın bari diyor, kolay sanki keyfimden yapmıyodum ben de