Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keşke degerlendirseymissiniz. Benimde bu koyulukta oluyor 2 3 aydır kullanıyorum testi. Hiç çok koyu görmedim ama boşta geçmedim. Hatta ben çikolata kistime bağlamıştım acaba ondan mi ki diye
İlk kez yapınca bana t c den koyu olacak dediler canım ne bileyim Nisan ayına kısmet artık bu ay kaçtı Bi daha böyle koyu olunca değerlendiririm lık koyu olmasını beklemem

İlk kez yapınca bana t c den koyu olacak dediler canım ne bileyim Nisan ayına kısmet artık bu ay kaçtı Bi daha böyle koyu olunca değerlendiririm lık koyu olmasını beklemem
T nin C den daha koyu olmasi ya da aynı koyulukta olmasi gerekiyor bu da bize yumurtayı çatlamak için yeterli LH artışı olup olmadığını bildiriyor,catlamayan yumurtaların bir sebebi de yeterli LH miktarına ulaşamamakmış

Eğer adet tarihime kadar koyu Bi çizgi göremezsem bu beşinci gün ki testimin aslında yumurtlama olduğunu çatlamayacak kadar düşük seviyede LH olduğu için bu şekilde olduğı anlamına mı geliyor canım :/ etraf da böyleyken nasıl gitcem doktor a ya of pko yum ben ilaç ile adet görüyorum bunun Bi etkisi olur mu

Luteinize edici hormon seviyesindeki artış, yumurtlama olayında tetiği çeken mekanizmadır. LH ve FSH hormonları pik yaptıkları sırada ovulasyon gerçekleşir. LH seviyesi seri olarak kan ve idrarda ölçülebilir. LH eğrisinin başlangıcından 34-36 saat sonra ve LH pikinden 10 saat sonra ovülasyon olur. Ovulasyon zamanı son adetin birinci gününden hesaplanır ve 28 günde bir adet olan kadınlarda ovülasyon adetin ortalama 14. günü gerçekleşir. Buna rağmen ovülasyon kadınların büyük bir kısmında 11 ve 21. günler arasında gerçekleşir.
Bir bilim adamı ciddiyeti ile hamile kalmaya çalışırken bunları buldum,belki sizlere de fikir verir

Canım kadın vücudu hormonları bilmem nesi o kadar acayip ki hamile kalabimenin bu kadar zor olabileceğini hayal bile edemezdim 6 ay öncesine kadar her ay ovu testleri ile takip etmeye devam et koyulasma yakalayamamis olursan bir Dr la görüş bence durumlar da gerçekten karışık ama

Bence test yapma zamanın gelmiş bi test yap derm

Eczaneye gidemiyorum ki astım hastasıyım dışarı çıkamıyorum. Bir de istanbulda yaşıyorum malum korona :) internetten sipariş verebilirsem sipariş edeceğim bir sürü inşallah sipariş gelene kadar regl olmam

Sabırla ovu testi yapmaya devam edin,mutlaka ovulasyonu yakalayacaksinizdir benim anladigim bu çocuk yolu sebat ve istikrar gerektiriyor

Sabırla ovu testi yapmaya devam edin,mutlaka ovulasyonu yakalayacaksinizdir benim anladigim bu çocuk yolu sebat ve istikrar gerektiriyor
Bugün ki testim canım inşallah koyu çizgi görürüm ya yoksa hem o günü değerlendirmedşm diye üzülürüm hem de lh hormonum azsa diye Bat 16 Nisan

Eklentiler

• _20200403_214458.JPG
    70,7 KB · Görüntüleme: 30
Bugün ki testim canım inşallah koyu çizgi görürüm ya yoksa hem o günü değerlendirmedşm diye üzülürüm hem de lh hormonum azsa diye Bat 16 Nisan
Bu ovu testlerinin bir çalışma prensibi varmış,yeterli seviyede olan LH ki bu da 25mlU ve üzeri oluyormuş T bölümünde hapsedilip koyulastiriyor ve C yi siliklestiriyormus
Sonuçların Değerlendirilmesi:

NEGATİF:

Sonuç Penceresinde sadece "C" harfi üzerinde kalan bölümde yer alan tek çizgi Negatif Sonucu gösterir. Sonuç penceresinde "C" ve "T" harfleri üzerinde kalan bölümde yer alan iki çizgiden "T" çizgisi "C" çizgisinden daha silikse Negatif Sonucu gösterir.

POZİTİF:

Sonuç Penceresinde hem "C" hem "T" harfleri üzerinde kalan bölümde eşit oranda oluşan çizgiler Pozitif Sonucu gösterir. Sonuç penceresinde hem "C" hem "T" harfleri üzerinde kalan bölümde oluşan çizgilerden "T" çizgisi "C" çizgisinden daha koyu ise Pozitif Sonucu gösterir.

GEÇERSİZ:

Sonuç penceresinde beklenmesi gereken süre sonunda hiçbir çizgi görünmez ise sonuç geçersizdir. Yeni bir test ile deney tekrarlanmalıdır
Bu da genel ovu testi değerlendirmesi,hiçbir yorum yapamıyorum ama bunlarla hamile kalmayi başaran çok kadın var,ben de deniyorum bu ay umarım her şey güzel olur herkes için

Hakkımızda hayırlısı olsun o zaman canım Nisan ayına kısmet diyelim Az koyu olsa da atlamam bu sefer

Yemin ederim bana da gecen biri bana da dedi vurus te var evdesiniz yapin siz tembelsiniz dedi .bayilacagim artik.Ablana soyle sana bir ufursun sende bize ufur

Bende filmlerdeki gibi olsa keske

Yok canım 2 kat artmış değerin reglin bile geçmemiş benim 2 gün geçtiğinde 45 ti

Off banada aynısını diyolar ısmarlama çocuk olmuyor dedim bozuldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…