Gebeliğe Hazırlık Nisan ayi hamilelik planlayanlar💛💜

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar Bat 16 Nisan bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak sanırım kaçırdım daha koyu olucak diye beklerken silikleşmeye başladı hayırlısı

merhaba kızlar, adetime 6 7 gün var,kasık bölgemde değişik bi gerilme var,sağ tarafta da çok nadir bi sancı oluyor. çok su içtiğimden midir bilmiyorum ama sürekli tuvalete gidiyorum. göğüs ağrım yok ama göğüslerimin üzerinde kalın mor damarlar belirdi. bu aydan hiç umudum yok aslında,klomene başlayacaktım virüsten dolayı gidemedim. klomenle hamile kalamadım klomensiz hiç ihtimal yok gibi geliyor. inşallah hepimiz bebilerimize kavuşuruz. çok zor bişey gerçekten her ay umutlarla başlayıp hüsrana uğramak

Rabbim ol derse oluverir inşAllah ol demiştir ve hamilesindir hepimize nasip olsun inşAllah

Merhabalar Bat 16 Nisan bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum ancak sanırım kaçırdım daha koyu olucak diye beklerken silikleşmeye başladı hayırlısı
Evet silikleşmeye başladıysa koyulaşmıştır valla ben bu ay adetim bittikten hemen sonra başladım çünkü yumurtlama günü değişebiliyor

Benim esimde diyor aklindan cikar diye o kadar haklisin ki o kadar dogru ki yazdiklarin
Neler yaptım ne uğraşlar buldum kafamdan atamıyorum insanların sivri dilinden yorulmaya başladım eltilerimle bi problemim yok ama laf sokuyorlar ya kaynar suyu al başından dök diyor şeytan

Neler yaptım ne uğraşlar buldum kafamdan atamıyorum insanların sivri dilinden yorulmaya başladım eltilerimle bi problemim yok ama laf sokuyorlar ya kaynar suyu al başından dök diyor şeytan
Ay gerçekten hem kafana takarsan olmaz diyip de soranlardan bana da gına geldi. Hep ilk istediği ayda hamile kalanlar aklına getirme diyorlar.

Evet silikleşmeye başladıysa koyulaşmıştır valla ben bu ay adetim bittikten hemen sonra başladım çünkü yumurtlama günü değişebiliyor
İşte canım adetin bittiği gün başladım geç başlamadım ama çizgi daha koyu olmalı diye değerlendirmedim o yüzden kaçırdım dedim fotoraf da da görüyorsun beşinci gün koyu ama ben daha koyu olacak sanmıştım sanırım kaçırdım yumurtlamayi Nisan a artık

Eklentiler

• DSC_0127.JPG
    58,4 KB · Görüntüleme: 28
Benide ekleee :)

Bende yeni katildim araniza bizimde 2ci ayimiz dusunmemizin ardindan mart nasip olmadi ilk ay ins bu ay olur. 23 mart adetimin ilk günüydü 13 gün oldu bugun yarin yumurtlama gunum. Adetten 5gun sonra hergun genelde ilişki oluyor bizde. bu sefer hemen kalkmiyorum ayaklarim havada duruyor 10dakika ins guzel haberler veririz hepimiz

Keşke degerlendirseymissiniz. Benimde bu koyulukta oluyor 2 3 aydır kullanıyorum testi. Hiç çok koyu görmedim ama boşta geçmedim. Hatta ben çikolata kistime bağlamıştım acaba ondan mi ki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…